Sell your stuff online werkboek

SELL YOUR STUFF ONLINE WERKBOEK

Een webshop is vrij snel gestart. Maar dan… Het doel van dit succesvolle werkboek (derde druk) is dat je zo ver en zo hoog mogelijk groeit met de middelen die binnen handbereik liggen én met een blije jou.

Laat je niet overdonderen door alle mogelijkheden. Maar pak, met behulp van dit boek, de opbouw van jouw onderneming stap voor stap aan.

Je wilt een webshop beginnen of er één verbeteren. De shop zelf, met alles erop en eraan was eigenlijk nog best snel opgezet. Social media is je ook niet echt onbekend, misschien heb je hier en daar wat hulp gehad en weet je wat je wilt verkopen.

Klopt het een beetje?

Zonder plan kom je niet ver en het doel van dit succesvolle werkboek (derde druk, top-5 Bol.com) is dat je zo ver en zo hoog mogelijk groeit met de middelen die binnen handbereik liggen én met een blije jou. Daar ligt de kern van jouw onderneming; jij. Jij bent de drijvende kracht. Zonder jou is er geen idee, geen plan, geen product, geen communicatie, geen webshop. Niets.

bladzijde uit Sell your stuff online werkboek
Sell your stuff online werkboek lezen
Sell your stuff online werkboek door Mariko Naber

Antwoord op al jouw vragen

Het boek is gebaseerd op hoe wij onze eigen webwinkel van sieradenlabel Applepiepieces uit het niets hebben opgebouwd en daar binnen korte tijd een heel goed inkomen uit hebben gehaald. Met hét Sell your stuff online werkboek, geschreven door Mariko Naber van Applepiepieces, krijg je onder andere antwoord op vragen als:

  • waar ligt mijn hart?
  • hoe kan ik met mijn hobby geld verdienen?
  • waar bereik ik mijn klanten?
  • hoe krijg ik meer bezoekers?
  • HELP, waar begin ik?

Met het boek breng je alles in kaart en kun je direct aan de slag. Begin vandaag nog!
ISBN 9789000335404 – Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Als paperback en e-book ook hier verkrijgbaar

Wat super dat Mariko haar ervaringen met anderen wil delen!

“Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar – Sinds anderhalf jaar verkoop ik zelf via madebymaike.com mijn creaties online. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen een artikel in je webshop zetten en hoopvol wachten op je eerste verkoop ;). In dit boek worden alle aspecten van het runnen van een webshop belicht. Van online marketing tot het maken van goede productfoto’s tot het creëren van je eigen huisstijl. Wat super dat Mariko haar ervaringen met anderen wil delen!”

Maike van den Dries – Madebymaike.com

Hoe kunnen wij je helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 houden we ons bezig met branding, website- en shopontwikkeling en (online) marketing. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we met diverse software webshops en voor klanten nog eens tientallen meer. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Al deze kennis is nu samengekomen en maakt Sell your stuff online voor jou de beste partij.

Met dit must have boek bouw je jouw webshop stap voor stap op

Het werkboek is ontzettend compleet en speciaal voor de webshop eigenaar geschreven. Het taalgebruik is begrijpelijk, het leest ‘lekker weg’ en is beslist geen loodzware kost, zonder dat het inhoud verliest overigens. De hoofdstukken zijn als volgt opgebouwd:

1  Who are you?
Wie ben je, wat kan je, wat is je talent en wie heb je om je heen?
2  Define your stuff
Wat ga je doen, voor wie en wat is het doel? Wat wil je bereiken?
3  Collect your tools
Wat zijn de middelen die je nodig hebt voor een webshop? 
4  Brand it
Geef vorm aan jouw onderneming, van binnen uit zodat het aan alle kanten klopt.
5  Let’s do this
Aan de slag met planning, meerjarenplanning, jaarplanning, weekplanning en je dagelijkse planning.
6  Shout it out!
Alles wat je moet weten rondom communicatie en marketing.
7  Be social
Alle social media uitgelegd zodat je kunt zien wat wij jou past.

Voor wie is het?

Het Sell your stuff online werkboek is speciaal voor de beginnende en doorstartende webshop eigenaar geschreven. Je kunt het boek als handleiding gebruiken om een webshop mee te starten, maar het wordt ook veel gebruikt als naslagwerk of opfrisser door ervaren webwinkeliers. We horen vaak dat het boek dichtbij de computer ligt en lang na de aanschaf nog geraadpleegd wordt.

Prijs

Paperback €18,50
E-book €13,99

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag super succesvol te worden

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Waar kan ik het boek kopen?

Het boek is in alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar, als het niet op voorraad is kan het daar worden besteld. Online is het onder andere verkrijgbaar via Bol.com, Bruna en Managementboek. Digitaal is het als e-book verkrijgbaar via Apple iTunes, Amazon (Kindle).

2 - Hoe lang blijft de inhoud uptodate?

Toen ik het boek schreef heb ik het met opzet zo tijdloos mogelijk opgezet. De universele zaken die worden beschreven zoals: wie ben jij, waar ligt jouw flow, hoe vind je je doelgroep, branding, plannen, marketing, netwerken en pitchen, het zijn allemaal tijdloze zaken waar je nog heel lang plezier van gaat hebben!

3 - Is het boek ook voor niet webshop eigenaren handig?

Ja, als je een ‘offline’ onderneming hebt of wilt starten heb je daar toch ook een plan, logo, huisstijl en online communicatie voor nodig. Dat is al meer dan driekwart van de inhoud van het boek. Het is dus echt voor elke ondernemer, die veel zelf moet uitzoeken, een super handig en onmisbaar boek.

4 - Kan ik het boek ook laten signeren?

Als je het Sell your stuff online werkboek via ons bestelt, dan kan dat zeker! Laat in de ‘Bestelnotities’ bij het afrekenen weten of je het boek wilt laten signeren door Mariko (en voor wie eventueel).

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe dit werkboek jouw onderneming transformeert.
Nou, na het lezen en invullen van mijn boek…

  • heb je een helder plan in handen en op een leuke manier heel veel geleerd over online ondernemen
  • weet je hoe online ondernemen in elkaar steekt en voel je je zelfverzekerd!
  • jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je verder komt

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.