💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Wij reiken je graag de allerbeste tools aan om jou en je webshop zo succesvol mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen, want ook wij weten écht niet alles! Daar hebben we fijne partners voor. Ontmoet hier experts die jou met hun skills verder kunnen helpen.

Mis geen enkele nieuwe partner
Klik hier, schrijf je in, mis geen enkele nieuwe, interessante partner en krijg elke week een Awesome Tips voor succesvolle marketing, grotere naamsbekendheid, branding trends, meer conversie én omzet... Mis niets! (we gebruiken je e-mailadres natuurlijk alleen om je interessante tips te sturen)

Shopify

Shopify is webshopsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Wij kennen dit systeem door en door en hebben inmiddels al veel goed converterende webshops afgeleverd. Sell your stuff online is Shopify partner en expert en dé partij voor bouw, branding, marketing én restyling van jouw eigen Shopify webshop! Zin in Shopify? Lees hier meer of neem contact met ons op.

What’s in it for you: webshop software
Website: Shopify.com

Mijnwebwinkel

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te bouwen. Wij bevelen deze SaaS-oplossing van harte aan. Waarom? Onder andere hier om:
• de klantenservice -gewoon te bellen (!)- is Nederlandstalig, vriendelijk én gratis
• het systeem is super eenvoudig zonder dat dat afdoet aan de kwaliteit
• plezier staat bij deze onderneming bovenaan en dat merk je aan alles!

Ruim 40.000 webshopeigenaren gingen je al voor en ook wij gebruikten het systeem inmiddels voor tientallen webshops. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Mijnwebwinkel makeover of lees hier meer.

What’s in it for you: webshop software
Website: Mijnwebwinkel.nl

Flavourites


Mailchimp

De nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie. Er zijn heel veel tools waar je je nieuwsbrief mee kunt maken en je mailinglist mee kunt beheren, maar wij zweren hierbij. Mailchimp is een hele handige gratis tool (tot 2.000 abonnees) die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. Wil je een ingericht Mailchimp systeem? Dat kunnen we voor jou doen. Wil je de beste online cursus ever op dit gebied? Doe dan de online cursus 'Maak je nieuwsbrief succesvol'.

What’s in it for you: nieuwsbrief tool
Website: Mailchimp.com

MailChimp


Stichting WebwinkelKeur

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke, non-profit organisatie dat de kracht van een onafhankelijk keurmerk combineert met klantervaringen. De gescreende leden voldoen aan de WebwinkelKeur gedragscode. Vervolgens kunnen zij hun klanten de mogelijkheid geven om hun ervaring te delen met de klantbeoordeling tool. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen. Een heel compleet keurmerk inclusief een review tool voor €8,95 euro per maand. Meer keurmerk voor minder noemen ze dat.

What’s in it for you: webwinkel keurmerk met klantbeoordelingen
Website: WebwinkelKeur.nl

Webinargeek


Webinargeek

WebinarGeek is dé easy-to-use webinar marketing software die wij gebruiken voor onze webinars én van harte aanbevelen. De software is super gebruiksvriendelijk, de omgeving is duidelijk en de statistieken lekker uitgebreid. Bovendien koppelt het makkelijk met universele marketing tools zoals o.a. MailChimp, Facebook, ActiveCampaign, Zapier e.d. en je kunt automated, live en on demand webinars maken. Een bijzonder mooie, complete oplossing dus en... van Nederlandse bodem! Dat is heel relaxt natuurlijk als het gaat om klantenservice (die je bijna niet nodig hebt).

What’s in it for you: webinar marketing software
Website: Webinargeek.com

Webinargeek


Squarespace

Naast webshop software waar we graag mee werken hebben we ook een preferred supplier als het gaat om software waar je awesome websites mee kunt bouwen: Squarespace. Hét is wereldwijd één van de meest populaire online diensten op dit gebied en dat komt mede door de gebruiksvriendelijkheid én de mooie resultaten die je er relatief eenvoudig mee bereiken kunt. Wij gebruiken Squarespace al jaren naar grote tevredenheid en hebben voor veel tevreden klanten al aardig wat Squarespace websites afgeleverd.

What’s in it for you: website software
Website: Squarespace.com

Squarespace


Charlotte's Law & fine prints

Deze partner is niet te missen als je een webshop hebt en de kleine lettertjes goed op orde wilt hebben. Charlotte’s Law & Fine Prints, al 5 jaar hét juridisch advieskantoor voor de creatieve sector en ondernemers. Dit bureau begrijpt als geen ander precies waar jij als ondernemer mee te maken krijgt en ze denken graag creatief met je mee over de beste oplossing. Handig om te weten: consumentenrecht en webwinkelrecht zijn een expertise van dit juridisch advieskantoor. Lees ook het gastblog van Charlotte Meindersma ‘Zó wordt jouw onderneming AVG-proof‘ en de blogpost over het Wetboek voor webwinkels.

What’s in it for you: juridisch advies en ondersteuning
Website: Charlotteslaw.nl

Charlotte's Law & fine prints


Lina Andersson

Als webshopeigenaar en/of online ondernemer wéét jij hoe belangrijk Google voor jouw biz is en wil je graag SEO en SEA goed op orde hebben. Zelf doen is een optie, maar met de juiste kennis, hulp en goed advies kom je ongetwijfeld een stuk verder. Na veel omzwervingen tijdens onze zoektocht naar de juiste SEO en SEA expert, vonden we Lina Andersson. Deze specialist weet waar ze het over heeft, online marketing en IT zit in haar bloed. Lina vind je sowieso terug in de Sell your stuff Insiders Facebook group, maar ze zal ook af en toe een gastblog schrijven en wellicht eens een interessante lezing geven. Heb jij SEO en SEA hulp nodig? Lees deze blogpost.

What’s in it for you: SEO en SEA marketing expert
Website: Linaandersson.nl

Lina Andersson

Pinacademie

Hoe je Pinterest op de beste manier zakelijk inzet voor jouw webshop? Kijk, dat weet Jody Hoogendoorn van de Pinacademie ons haarfijn uit te leggen! Jody is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. Niet alleen heeft ze 200.000 volgers, ook staat ze in de Top 6 van Nederlandse Pinfluencers en heeft steeds alle ontwikkelingen van het medium gevolgd. Als marketing- en communicatiespecialist op haar vakgebied zet zij deze enorme schat aan kennis in om ondernemingen en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest.

Wil jij meer over Pinterest als business-tool weten? Lees deze blogpost met een link naar Jody’s 100 tips!

What’s in it for you: Pinterest expert
Website: Pinacademie.nl

Pinacademie

De Perswinkel

PR-bureau De Perswinkel werd in oktober 2010 opgezet door Marianne Sijberden. In september 2012 lanceerde De Perswinkel een nieuw concept: De Persbeeldwinkel, dé beeldbank voor trend- en shoppingpagina’s. In 2017 is daar de Duitse variant Pelipress.com aan toegevoegd om ook de Duitse pers te kunnen bereiken. Marianne gaf overigens ook op ons Make it happen webshop event een super informatieve presentatie!

What’s in it for you: beeldbank en PR-bureau
Website: Perswinkel.nl

De Perswinkel

Crazy Flamingo

Crazy Flamingo houdt van bijzonder... En van gek doen. Wil je foto's die net een beetje anders zijn? En wil je je op je gemak voelen tijdens een shoot (trust us on this one). Dan zit je bij Sacha Goossens, het creatieve brein achter Crazy Flamingo, helemaal goed! Met haar achtergrond als stylist zoekt zij altijd naar unieke concepten voor mooie foto's. Originaliteit wordt gecombineerd met vakmanschap. Ready for your close up? Bel Sacha!

What’s in it for you: (portret) fotografie
Website: Crazyflamingo.nl

Crazy Flamingo

Shopboost

Shopboost is een tool voor je webshop en helpt conversies te verbeteren en meer te verkopen. De widget analyseert het gedrag van jouw webshopbezoekers en detecteert twijfel.
 Twijfelaars krijgen een verrassing aangeboden, waardoor je meer zult verkopen. Denk bij een verrassing bijvoorbeeld aan een extra product, gratis verzending of een korting. Fijn te weten: Shopboost werkt inmiddels ook met Mijnwebwinkel. Shopboost biedt Sell your stuff online klanten, volgers en Insiders de mogelijkheid hun service gratis uit te proberen. Hierdoor kun je zelf ontdekken of dit voor jou en je webshop werkt.

What’s in it for you: conversie tool
Website: Shopboost.nl

Shopboost