💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Wij reiken je graag de allerbeste tools aan om jou en je webshop zo succesvol mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen, want ook wij weten écht niet alles! Daar hebben we fijne partners voor. Ontmoet hier experts die jou met hun skills verder kunnen helpen.

Mis geen enkele nieuwe partner
Klik hier, schrijf je in, mis geen enkele nieuwe, interessante partner en krijg elke week een Awesome Tips voor succesvolle marketing, grotere naamsbekendheid, branding trends, meer conversie én omzet... Mis niets! (we gebruiken je e-mailadres natuurlijk alleen om je interessante tips te sturen)

Shopify

Shopify is webshopsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Wij kennen dit systeem door en door en hebben inmiddels al veel goed converterende webshops afgeleverd. Sell your stuff online is Shopify partner en expert en dé partij voor bouw, branding, marketing én restyling van jouw eigen Shopify webshop! Zin in Shopify? Lees hier meer of neem contact met ons op.

What’s in it for you: webshop software
Website: Shopify.com

Mijnwebwinkel

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te bouwen. Ruim 40.000 webshopeigenaren gingen je al voor en ook wij gebruikten het systeem inmiddels voor tientallen webshops. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Mijnwebwinkel makeover of lees hier meer.

What’s in it for you: webshop software
Website: Mijnwebwinkel.nl

Flavourites


Mailchimp

De nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie. Er zijn heel veel tools waar je je nieuwsbrief mee kunt maken en je mailinglist mee kunt beheren, maar wij zweren hierbij. Mailchimp is een hele handige gratis tool (tot 2.000 abonnees) die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. Wil je een ingericht Mailchimp systeem? Dat kunnen we voor jou doen. Wil je de beste online cursus ever op dit gebied? Doe dan de online cursus 'Maak je nieuwsbrief succesvol'.

What’s in it for you: nieuwsbrief tool
Website: Mailchimp.com

MailChimp


Stichting WebwinkelKeur

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke, non-profit organisatie dat de kracht van een onafhankelijk keurmerk combineert met klantervaringen. De gescreende leden voldoen aan de WebwinkelKeur gedragscode. Vervolgens kunnen zij hun klanten de mogelijkheid geven om hun ervaring te delen met de klantbeoordeling tool. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen. Een heel compleet keurmerk inclusief een review tool voor €8,95 euro per maand. Meer keurmerk voor minder noemen ze dat.

What’s in it for you: webwinkel keurmerk met klantbeoordelingen
Website: WebwinkelKeur.nl

Webinargeek


Webinargeek

WebinarGeek is dé easy-to-use webinar marketing software die wij gebruiken voor onze webinars én van harte aanbevelen. De software is super gebruiksvriendelijk, de omgeving is duidelijk en de statistieken lekker uitgebreid. Bovendien koppelt het makkelijk met universele marketing tools zoals o.a. MailChimp, Facebook, ActiveCampaign, Zapier e.d. en je kunt automated, live en on demand webinars maken. Een bijzonder mooie, complete oplossing dus en... van Nederlandse bodem! Dat is heel relaxt natuurlijk als het gaat om klantenservice (die je bijna niet nodig hebt).

What’s in it for you: webinar marketing software
Website: Webinargeek.com

Webinargeek