🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Onze partners

Wij reiken je graag de allerbeste tools aan om jou, je webshop en/of online onderneming zo succesvol mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen, we hebben daar fijne, kwalitatieve partners en experts voor. Partners die, net als wij, ook duidelijk gaan voor groei, professionaliteit en vernieuwing - waar jij als ondernemer écht wat aan hebt. Onze aanbevolen experts vind je hier.

Mis geen enkele nieuwe partner

Schrijf je in, mis geen enkele nieuwe, interessante partner en krijg elke week Awesome Tips voor succesvolle marketing, grotere naamsbekendheid, branding trends, meer conversie én omzet.


Shopify 

Shopify is webshopsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Wij kennen dit systeem door en door en hebben inmiddels talloze goed converterende webshops afgeleverd. SYSO is Shopify partner, education partner en expert en dé partij voor bouw, branding en marketing van jouw eigen Shopify webshop! Zin in Shopify? Die onze online cursus Shopify webshop DIY, lees hier meer of neem contact met ons op.


Webwinkelkeur

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke, non-profit organisatie dat de kracht van een onafhankelijk keurmerk combineert met klantervaringen. De gescreende leden voldoen aan de WebwinkelKeur gedragscode. Vervolgens kunnen zij hun klanten de mogelijkheid geven om hun ervaring te delen met de klantbeoordeling tool. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij online aankopen. Een heel compleet keurmerk inclusief een review tool voor €8,95 euro per maand. Meer keurmerk voor minder!


Sendcloud

Sendcloud is Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce. Meer dan 15.000 e-commerce bedrijven gebruiken de alles-in-een verzendsoftware van Sendcloud. Gebruik je favoriete vervoerders, verzend wereldwijd en bespaar tijd (en geld). Koppelt met gemak aan Shopify, Magento, WooCommerce en Lightspeed.


Webinargeek

WebinarGeek is dé easy-to-use webinar marketing software die wij gebruiken voor onze webinars én van harte aanbevelen. De software is super gebruiksvriendelijk, de omgeving is duidelijk en de statistieken lekker uitgebreid. Bovendien koppelt het makkelijk met universele marketing tools zoals o.a. MailChimp, Facebook, ActiveCampaign, Zapier e.d. en je kunt automated, live en on demand webinars maken. Een bijzonder mooie, complete oplossing dus en... van Nederlandse bodem. Dat is heel relaxt natuurlijk als het gaat om klantenservice (die je bijna niet nodig hebt).


Mailchimp

De nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie. Er zijn heel veel tools waar je je nieuwsbrief mee kunt maken en je mailinglist mee kunt beheren, maar wij zweren hierbij. Mailchimp is een hele handige gratis tool (tot 2.000 abonnees) die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. Wil je de beste begeleiding op dit gebied? Doe dan de online cursus E-mailmarketing Magic.


Thinkific

Thinkific is een heel compleet cursusplatform waarmee je cursussen en programma's kun maken en hosten. Wij gebruiken deze software al jaren naar tevredenheid voor onze eigen digitale tools. Door de makkelijke koppeling met Shopify doormiddel van een gratis app, is dit een professionele Saas-oplossing voor kleine en grote e-learning projecten. Wil je daarmee beginnen? Dan kunnen we dit voor jouw onderneming ook volledig opzetten. Neem even contact met ons op en we helpen je graag verder.


Wil jij ook met SYSO samenwerken?

Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve versterking en partneren daarom alleen met partijen waar we voor 100% achter kunnen staan.

Ben je geïnteresseerd, neem dan zeker even contact met ons op. Klik hier voor de door ons aanbevolen experts. Ben je op zoek naar ons SYSO affiliate programma, dat vind je hier.