🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

About

Vrijheid. Je eigen pad volgen, je niet kapot lopen voor een baas en zelf bepalen hoe je leven eruit ziet.
Dat is waar wij het voor doen. En dat is wat ik jou ook wens.

Mariko Naber

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van Sell your stuff online. Samen met mijn partner Mark heb ik ontwerpbureau Loaded ink BNO en runde ik 10 jaar lang mijn eigen sieradenlabel en populaire webshop Applepiepieces (in 2017 verkocht). In de afgelopen 20+ jaar ontdekten we strategieën en formules waarmee onze ondernemingen mega succesvol werden. Onze enorme schatkist aan kennis en ervaring, gezonde haat-liefde-verhouding met social media, kritische kijk op begaande paden en BNO en ADCN lidmaatschap maken van SYSO de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

Heb ik het over ‘wij’ dan gaat het over Mark, mij en ons super fijne team van assistenten, creatieven, partners, programmeurs, adviseurs en andere handige masterminds.


Knetterende luxe en migraine

We maken met ons gezin zo nu en dan een hele mooie reis, maar knetterende luxe is hier geen must. Wie het kleine niet eert… Belangrijk is dat onze onderneming strak gepland en geregeld is en dat deze doordraait als wij er even niet (kunnen) zijn. Die vrijheid is voor mij niet alleen een nice to have, maar ook een must have.

Door de chronische migraine die ik heb kan ik zelf gemiddeld 10 dagen in een maand werken. Dit heb ik lang gezien als iets waar je het niet teveel over hebt. Een zwakte, waar je als mens minder van wordt. Daarom heb ik tot voor kort migraine ook nooit ‘gebruikt’ in mijn communicatie. Tot nu, want hoe wij de dingen aanpakken hierdoor is ZO kenmerkend voor de effectieve manier waarop wij werken en voor de online producten die we ontwikkelen. Gebrek aan tijd is een super power geworden!


The good stuff & the bullsh*t

Inmiddels ben ik nu retegoed in zoveel mogelijk bereiken met zo min mogelijk tijd. Ik onderscheid feilloos de good stuff from the bullsh*t. Door te werken met die loeistrakke planning en handige zelfontwikkelde tools zijn we -zowel zakelijk als privé- alsnog waar we nu zijn.

We kunnen gaan en staan waar we willen. Dat voelt alsof je goud in handen hebt, alsof de code is gekraakt… en met SYSO geven we deze kennis graag aan jou door. Zodat ook jij zo slim mogelijk kunt ondernemen en van een vrij leven kunt genieten.

Al onze tools vind je hier. Met de meeste oplossingen kun je direct zelf aan de slag om je onderneming eenvoudig en snel een dikke boost te geven.

DIGITALE TOOLS

Inspiratie

Mark en ik werken samen in ons kantoor aan huis en zijn altijd thuis als onze zoon Scott (2010) uit school komt. In de weekenden vind je ons vaak skatend op de boulevard, genietend in de zee of waaien we wat uit door de duinen.

Veel inspiratie komt uit mijn eigen 'bagage'. Ooit was ik bang dat daar een limiet aan zou zijn, maar het mooie van persoonlijke bagage is dat die meegroeit. Muziek, strand, zen, skaten, surfen, natuur en tiny things en nostalgie zijn wel terugkomende onderwerpen, maar wie weet wat de tijd ons nog brengt. Als die vrijheid maar blijft.

Wil je nog meer weten? Dat kan.

Klik hieronder door en we vertellen je graag over lang geleden, toen ik mijn haar ook al rood verfde, over het begin van alles, Applepiepieces (wat eerst Applepiepussy heette - geen grap), Marijke Helwegen en natuurlijk hoe SYSO begon. Heb je even...?

KLIK HIER VOOR HET HELE VERHAAL (niet saai)