💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Klantenreviews

Branding / webshop packs

Joyce Beumer – BeJoyce.nl – “Mijn webshop was naar mijn gevoel niet af, het was niet helemaal wat ik in mijn hoofd had zitten, maar kreeg het niet zelf voor elkaar. Ik had bij Mariko al eens een Masterclass gevolgd en haar stijl en creativiteit spreekt me heel erg aan. En ik vind Mariko een leuke vrouw! 🙂 Zelf zie je op een gegeven moment niet meer wat misschien net even anders kan, daar helpt Mariko echt super mee! Het Pinterest bord geeft zoveel inzicht! En ze kan de wensen heel goed omzetten doordat ze goed naar je luistert.”

Yvon van Bergen – Yvonvanbergen.nl – "Ik kwam met Mariko in contact nadat ik me had opgegeven voor de Instagram cursus. Zo kwam ik meer over Mariko en haar bedrijf te weten. Haar manier van aanpak sprak mij erg aan. Ik houd van veranderingen en na een tijdje sluipt het erin dat het gehele plaatje niet meer klopt. Dan moet er weer rust en vernieuwing komen! De producten die ik verkoop zijn in overleg wat meer naar de achtergond verdwenen. Nu voert mijn kunst de boventoon en toon ik mezelf en mijn kunst aan de buitenwereld. Ja, ik beveel de diensten van Sell your stuff online zeker aan!"

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl – “Ik heb in het prille begin, na het lezen van je boek, de Sell your stuff online masterclass gevolgd. Met jouw manier van denken, ontwikkelen en kennis en kunde wist ik dat ik jou moest inschakelen! Ja, ik zou een Branding pack + Mijnwebwinkel makeover aanbevelen. Je krijgt er zoveel inspiratie van en het geeft je echt energie om door te pakken!”

Sharon Bouma-McAdam – Littlerookies.nl – “Heel fijn om samen te werken met iemand waarmee je een persoonlijke en zakelijke klik hebt. Je voelt je gehoord en begrepen en ik ben ontzettend trots op het eindresultaat van de webshop. Het mag er zeker zijn! Mariko en Mark zijn samen kritisch en professioneel, waardoor alle aspecten van het bouwen van een webshop goed bekeken en besproken worden. Veel kennis en ervaring aanwezig en je voelt dat je in goede handen bent! Bedankt!”

Sharon Feijen – Mandami.com - “Het contact met Mariko was vanaf het begin heel goed. Ze beschreef exact wat ik in mijn hoofd had. Dat gaf mij veel vertrouwen in de samenwerking. Het logo, de huisttijl en de online shop zijn echt een vertaling geworden van mijn wensen. Ze zijn volledig naar mijn smaak en daarmee een goede basis van mijn onderneming. Ik zou Sell Your Stuff Online zeker aanbevelen – zowel het boek als de diensten van Mariko. Wanneer je ervoor kiest om het ontwerp van de huisstijl, het logo en/of de gehele shop uit te besteden, is het belangrijk dat je een klik hebt met de ontwerper. In mijn geval heeft dit geleid tot een prachtig resultaat.”

Meta Zondag – Objectsbynature.nl - “Sell your stuff online is de beste kick off! Het idee was er al een tijdje maar de onzekerheid ook… Na het intake gesprek met Mariko was dat direct weg en ben ik er vol voor gegaan. In een aantal stoom sessies en met behulp van het boek sell your stuff online heeft ze me alles verteld wat ik moest weten, hoe ik de zaken aan moet pakken en geholpen de zaak op poten te zetten. Ze hebben mij haarscherp aangevoeld in wat ik wilde en wat voor stijl ik na streefde. Echt een aanrader als je een goed doordachte online shop wilt beginnen!”

Webshop make over

Revlie – Revlie.nl – “Ik ken Mariko al een tijdje van social media en een lezing die ze voor een business dag gaf. Ik heb haar boek destijds ook gekocht, boordevol super waardevolle informatie! Toen ik zag dat Applepiepieces een vernieuwde look van de webshop had, dacht ik: dat wil ik ook! Op de site van Mijnwebwinkel zag ik dat zij dat via Sell you stuff online ook aanbood. Contact gezocht, offerte gekregen en in no time was daar een superfijne samenwerking! Ik zou een Mijnwebwinkel makeover absoluut aanbevelen. Het hele proces heeft nog geen maandje geduurd. Ik heb een supergoed gesprek met Mariko gehad over mijn wensen, ideeën en wat voor mij belangrijk was. Ze heeft niet alleen een supermooie makeover gemaakt, ze heeft ook constant tips & adviezen gegeven waar ik ook echt wat mee kan. Echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft, haar afspraken meer dan nakomt & meest belangrijke: mijn webshop een look & feel gegeven die perfect bij mij & mijn producten past!”

Fabiënne van de Winkel – Woonathome.nl – “Woonathome was erg toe aan een restyling. Bij twee bureau’s hadden we een offerte aangevraagd. We zijn voor Sell your stuff online gegaan om dat we hier het beste gevoel bij hadden. Het is een prettig om te weten dat je met iemand samenwerkt die weet wat het is om een webshop te runnen. Jullie ervaring en het weten waar de “pain points” zitten bij het runnen van een online winkel, dat geeft vertrouwen.”

Claudia Rhali – Elkantrawebshop.nl – “Wij zijn heel blij met het resultaat en de manier waarop je ons gevoel hebt weten te vertalen in een webshop van nu! Het is ook goed om het zelf een keer los te (moeten) laten en dan iemand te hebben die een nieuwe frisse look kan neerzetten! Het bezoekersaantal had meteen een flinke stijging van 20%. Het aantal orders is met 35% gestegen en vormt daarmee een nieuw record! Dat is echt super mooi!”

Ronald – Kadoshop Broekzitter – “Na 2 1/2 jaar zitten klooien heb ik toch een webdesigner ingeschakeld Sell your stuff online ben blij en zeer tevreden over hun werk zou ze ook zeer aanbevelen aan andere webshops. Ronald.”

Online cursus Instagram

Lilian van der Ven – Olijverie.nl – “Super leuke interessante en intensieve cursus, met heel veel (nieuwe) weetjes over hoe je je Instagram account interessanter maakt, meer volgers krijgt en behoudt. Wat het vooral erg leuk maakt is ruggespraak in de besloten groep met cursisten op Facebook. Samen sparren, vragen stellen en antwoorden krijgen. Ook van Mariko zelf. En dat allemaal op een hele ongedwongen manier. Super. Voor herhaling vatbaar, dan wel een andere cursus natuurlijk ;-) Maar het is zeker een aanrader als je je Instagram account naar een hoger niveau wilt tillen.”

Revlie Schuit – Revlie.nl – “WAANZINNIG waardevolle cursus, zoveel info en super duidelijk omschreven allemaal. Super formule lijkt me zo, je moet wel even aan de slag, maar dan heb je ook wat!! (en ik ben heel kritisch, want heb al heel wat ‘kansloze’ e-courses gevolgd).”

Jet & Ingrid – Roppongi.nl – “Intensief maar heel effectief! De cursus is goed opgebouwd: je zorgt eerst voor een goede basis en gaat dan aan de slag met het heldere stappenplan van de formule. Super om inzicht te krijgen in je eigen bedrijf, je concurrentie en de volgers die je graag aan je wilt binden. Je bouwt zo een fanbase op van mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf! Ook al is het een online cursus, Mariko staat klaar om problemen op te lossen, weten wij uit ervaring ;-), inclusief regelmatig een  Q&A-sessie die ook heel fijn is!”

Robin Schellekens – Enmik.nl – “Ik vond het een zeer interessante en leerzame cursus. De besloten facebookgroep is echt super fijn, omdat je daar echt even kunt “sparren” met andere die dezelfde cursus doen als jij en die dus mogelijk tegen dezelfde “problemen” aanlopen. Ik heb een erg leuke week gehad, en ga zeker nog door met deze formule!”

Anne Berns – Studio Kisa – “Ik had mezelf als doel gesteld om binnen een week 400 volgers te hebben (ik begon met 240). Op dit moment ben ik daar -binnen een week- al ruim overheen.
 Eigenlijk begreep ik Instagram niet zo heel goed, maar het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven en ik heb er zoveel lol in gekregen. Ook heeft het me enorm geholpen om mijn doelgroep veel duidelijker te krijgen, ben nogal een beelddenker en vond het altijd best moeilijk om mijn doelgroep te omschrijven. Instagram en deze cursus hebben het voor mij heel inzichtelijk gemaakt. Deze cursus is echt heel waardevol en ook alle extra begeleiding in de Facebook groep is top!”

Vera Bertens – Franjedesign.nl “Na de eerste week had ik er bijna 250 nieuwe volgers bij, meer ‘activiteit’ in mijn Etsy shop én een aantal verkopen dat direct en aantoonbaar te linken is aan deze Instagram cursus. Ondanks dat het intensief is, is het dus absoluut de moeite waard. Ik heb wellicht niet de tijd om er een hele maand zo ‘full-on’ mee bezig te zijn, maar één keer per dag ermee bezig zijn moet zeker lukken en ook dat zal zijn vruchten afwerpen, zonder twijfel!”

Power shot advies

Anne Sara Schenk-Verloop – Annesara.nl – “Al een tijdje liep ik met een aantal zaken rond waarover ik aan het twijfelen was, al een aantal mensen in mijn omgeving had ik ondervraagd, maar alsnog kwam ik er niet uit. Ik besloot dat ik advies nodig had van iemand die er echt verstand van had, dus benaderde ik Mariko. Supersnel konden we een gesprek inplannen (zo fijn!) ik mailde van te voren alvast waar ik mee zat. In het gesprek kwamen we meteen to-the-point, Mariko heeft mij ontzettend goed geholpen en ik heb zoveel meer advies gekregen dan dat ik ooit had gedacht (en dat in een uurtje). Mariko denkt echt mee, had allerlei oplossingen en to-do’s bedacht en had ook nog heel veel advies over zaken waar ik mee zat maar nog niet over begonnen was. Ze heeft ontzettend veel ervaring/kennis en was heel diep op mijn webshop/social-mediakanalen ingegaan. Na afloop kon ik meteen aan de slag. We hebben na gedacht over super veel zaken, maar ik heb nu wel een hele duidelijke to-do-lijst zodat ik niet overdonderd ben met wat ik allemaal ga doen. En ze is ook gewoon een leuk persoon om mee te praten. Wat mij betreft is het echt een aanrader!”

Elle – Puurbasic.nl – “Ha Mariko, heel erg bedankt voor het inspirerend gesprek! Ik heb er veel van opgestoken en het was fijn om even met iemand te kunnen brainstormen en van gedachten te wisselen. Ik heb genoeg ideeën om aan de slag te gaan. Bedankt!”

Lisanne – Mooi-makers.nl – “Hoe inspirerend kan een uurtje zijn? Met Mariko is dat ontzettend inspirerend! Door het facetime-gesprek voelde de Powershot persoonlijk, Mariko gaf me de ruimte voor alle vragen en wist deze met heel veel tips en adviezen te beantwoorden. Tips gericht op de vragen van MOOI-MAKERS, passend bij het concept en mijn manier van werken. Dus geen standaard verhaaltje, maar echt iets waarmee we verder kunnen. Onze to-do-lijst is flink aangevuld en ik heb er zin in! Dankjewel Mariko – we keep in touch! Liefs, Lisanne.”

Nienke van de Water – Dreamkey.nl - “Ik heb een Powershot gehouden met Mariko en ik heb weer een flinke lijst met dingen waar ik mee aan de slag kan. Nooit gedacht om nog zoveel tips te krijgen in een uurtje tijd. Ook netjes na afloop nog een samenvatting gekregen over de mail. Ben heel blij dat ik deze Powershot gedaan heb!”

Sell your stuff online Masterclass

Babiche Knaap – Normalgetsyounowhere.com – “Al een paar maanden geleden kocht ik het boek Sell your stuff online. Na 5 jaar ondernemen in een ‘stenen winkel’ en worstelen met een webwinkel was dit een heel fijn boek om weer even te kijken wat en waarom ik dit zo graag doe. Veel nieuwe inzichten en handvaten uitgehaald. En vanmiddag de Masterclass van Mariko gedaan. Ook hieruit veel praktische tips gekregen en net meteen een offerte aanvraag gedaan om een en ander te laten re-branden. Mariko weet waar ze het over heeft en dat merk je meteen als je met haar praat. Het boek, de masterclass, haar nieuwsbrieven en de groep op Facebook geven houvast voor als je het even niet meer weet met je (web)winkel.”

Leonie – Littleelephant.nl – “Een super fijne masterclass, voor zowel de net begonnen als de gevorderde webwinkelier. Na deze super fijne, bomvolle dag ga je vol inspiratie én met nieuwe handvatten naar huis om je webwinkel nog succesvoller te maken. Aanrader!”

Sanne – Chital.nl – “Wauw, wat kan je in één dag veel leren! Doordat het aantal deelnemers beperkt is, krijg je veel persoonlijke aandacht en is er veel gelegenheid tot vragen stellen. En inderdaad, advies op maat! Ik heb een heleboel punten die ik kan gaan toepassen voor Chital, waar ik dan ook al druk mee bezig ben. Ook ik kan deze masterclass van harte aanbevelen, je zult boordevol ideeën weer naar huis gaan!”

Joyce – BeJoyce.nl – “Inspiratie! – Ontzettend leerzame dag! Heel veel dingen geleerd, ideeën opgedaan en superfijn dat het zo’n klein groepje was! Mijn webshop was en is nog niet klaar maar Mariko heeft me wel een enorme energieboost gegeven om er ook echt wat van te maken! Door deze masterclass en haar boek ga je toch met andere ogen kijken naar het reilen en zeilen van je webshop! Top! Als afsluiting ben ik nog even lekker gaan uitwaaien op het strand… Even die frisse wind letterlijk en figuurlijk door mijn hoofd…”

Maite – MaisonMaite.be – “Leerzaam – Wat een leuke dag! Erg gezellig maar ook leerzaam als aansluiting op het boek. Open je oren, stel vragen & write down. Veel succes iedereen!”

Mirjam van Gelder – Butik-batik.nl – “Wij hebben de Masterclass privé gevolgd en hebben dat als heel leerzaam ervaren. We hebben echt 1 op 1 kunnen praten over onze webwinkel, wat er nog miste, wat beter kan en vooral hoe je daar komt. Veel tips en adviezen. Een echte ‘eye opener’! En ook nog een hele fijne samenwerking, we voelden ons erg welkom.”

Lisanne Ooijevaar – Crealiscadeaus.nl - “Super inspirerende masterclass! Kleine club, dus advies op maat. Nu besef ik me hoeveel social media en een goede up-to-date website bijdragen aan meer omzet en meer klanten. Ik ben heel blij dat ik de Masterclass heb gevolgd! Ik ben nu veel actiever op social media, vind het ook leuk én ik krijg meer opdrachten binnen voor Crealis Cadeaus. Echte aanrader voor elke (web)winkelier!”

Conversie checkup

Monique Verheije – O-lijf.com – “Ik heb heel wat resultaat behaald uit deze samenwerking. Het verbeteren van de webwinkel was een goede zet! Van heel wat klanten heb ik te horen gekregen dat de webwinkel make over een goede verandering was. Bij Mijnwebwinkel, waar ik bij aangesloten zit, worden sommige pagina’s van O-lijf.com in hun blog, als voorbeeld gegeven. Webwinkel klanten blijven langer op de pagina van O-lijf en vullen hun winkelmandje met heel wat verschillende producten. En - niet onbelangrijk! - de webwinkel heeft een hogere conversie.”

Boek

Sylvia – Laidbacklifestyle.nl - “Wat is jouw boek inspirerend!! Ik had hem al vrij snel uit. Een webshop heb ik nog niet. Maar ondanks dat heb ik uit het boek voor mij al heel veel waardevolle tips gehaald waarmee ik aan de slag wil gaan. Ik ben sinds november begonnen bloggen. En dat vind ik heerlijk om te doen, Maar wat echte handigheidjes voor mij waren meer dan welkom. Dit boek is een echte aanrader!!”