🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Ervaringen van onze klanten

Onze missie is marketing, branding en e-commerce toegankelijk en vooral ook leuk te maken. Niemand beter dan onze eigen klanten kunnen je hierover vertellen. Wil je zelf je verhaal kwijt? Dat kan onderaan deze pagina.


Content coach programma

Het enige echte Content marketing programma waarmee je je klant het hele jaar door verrast, blij maakt én aanzet tot kopen. Meer klanten reviews en meer informatie vind je hier > Content coach programma

Het Content Coach Programma werkt supergoed!

Voor een licht chaoot zoals mij zijn de wekelijkse mails een goede stok achter de deur om met de content voor mijn webwinkel aan de slag te gaan. Alles word in duidelijke taal uitgelegd en krijg je handige tools aangeleverd. De Student Hang-out en het live vragen uurtje zijn superfijn om je vragen te stellen. Je leert niet alleen van Mariko, maar ook van je collega's. De sfeer in de Hang-out is ook goed, iedereen is altijd erg behulpzaam.

Kortom struggle je ook altijd met wat nu weer te posten/bloggen/mailen en hoe-wat wanneer dan is het Content Coach Programma een echter aanrader!

Kirsten Oosterwaal -
Maisonkoos.nl

Dankzij Mariko heb ik mijn baan in loondienst kunnen opzeggen

Begonnen met een Nieuwsbrief cursus en toen alle content coach programma's doorlopen. Zó blijf dat ik dat heb gedaan. Ik kan gerust zeggen: als ik dit niet had gevolgd had ik mijn baan in loondienst niet op kunnen zeggen.

Inmiddels werk ik fulltime aan Jewels with Flair én vind ik het super leuk om aan mijn nieuwsbrief te werken. Een groot verschil met het begin, toen ik elke keer dacht...wat moet er nu weer in mijn Mail met Flair?  Dankjewel Mariko! Ik ben benieuwd wat jij én Happlify nog gaan brengen :)

Erlinde Kramer -
Jewelswithflair.nl

Slimmer én leuker werken!

Wat een fijn programma! Mariko geeft enorm veel tips en tools om slimmer te werken. Meer doen in minder tijd, meer doen dat werkt! Houvast en een stok achter de deur door wekelijkse mails en schema's en veel leuke inspiratie. Het programma laat ruimte om er zelf invulling aan te geven, maar zorgt er ook voor dat je de juiste koers vaart en zo veel meer kan bereiken. :)

Jodie Grootswagers
Zilverdraakje.com


Branding pack

Wij ontwerpen voor jou een uniek logo en huisstijl die jou en je onderneming past als een tailor made jas. Één waarvan je niet wist dat 'ie je ZO goed stond en één die je nooit meer uit wilt doen. Want wat wij ontwerpen hier is tijdloos en epic.
Meer klanten reviews en meer informatie vind je hier > Branding pack

Ik beveel SYSO zeker aan!

Vooraf had ik de wens dat de huisstijl van Boef en Aap bij mij als persoon zou moeten passen. Creatief, eigenwijs en avontuurlijk. Kijk zelf maar, volgens mij is het gelukt!

Via social media kwam ik bij SYSO terecht en ben ik Mariko haar Q&A’s in de Facebook insiders groep gaan volgen. Ik had direct een goed gevoel bij Mariko en vond het prettig dat ze een compleet pakket aan kon bieden. Zowel de website én de branding. Maar ik ben ook het content coaching programma van SYSO gaan volgen. Dit complete plaatje zorgt ervoor dat ik met een zeker gevoel de wereld in kan stappen met mijn missie en bedrijf.

Miranda Duijndam -
Boefenaap.nl

Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed

Mariko is iemand die zelf met de voeten in de klei heeft gestaan (met Applepiepieces) dat is voor mij de allerbelangrijkste reden, iemand die weet waar ze over praat. Voor mij was het goed dat iemand met afstand, maar toch interesse voor hetzelfde (Japan) naar de branding keek. En dat was, zoals verwacht, appeltje eitje! En, niet geheel onbelangrijk, Sell your stuff online heeft al veel mooie projecten afgeleverd. Ik vond de samenwerking heel prettig en relaxed, er was aardig wat werk aan de winkel maar het ging heel soepel allemaal!

Ingrid Beijer -
Roppongi.nl

Ik had veel vertrouwen in de samenwerking

Het contact met Mariko was vanaf het begin heel goed. Ze beschreef exact wat ik in mijn hoofd had. Dat gaf mij veel vertrouwen in de samenwerking. Het logo, de huisstijl en de online shop zijn echt een vertaling geworden van mijn wensen. Ze zijn volledig naar mijn smaak en daarmee een goede basis van mijn onderneming. Ik zou SYSO zeker aanbevelen – zowel het boek als de diensten van Mariko. Wanneer je ervoor kiest om het ontwerp van de huisstijl, het logo en/of de gehele shop uit te besteden, is het belangrijk dat je een klik hebt met de ontwerper. In mijn geval heeft dit geleid tot een prachtig resultaat.

Sharon Feijen -
Mandami.com


Webshop pack

Een eigen professionele online plek -webshop of website- geeft je rust, succes en omzet. Wij bouwen deze graag voor jou.  Meer klanten reviews en meer informatie vind je hier > Webshop of website pack

Het was precies waar ik naar op zoek was

Ik vond de samenwerking echt heel erg fijn. Het was zo duidelijk dat iedereen bij SYSO echt wel een beetje moeite doet om je bedrijf en missie te begrijpen en vanuit daar een site te maken. Het voelde absoluut niet als ‘gewoon nog een transactie’ waarbij jij de zoveelste site bent die eruit wordt gedraaid, maar echt als een ware samenwerking. Dat is precies waar ik naar op zoek was.

Kim Heemskerk -
Alchemista.nl

Mijn ideeën zijn op een hele gave manier omgezet naar een huisstijl en shop

Ik volg Mariko al sinds haar webshop Applepiepieces en heb oa de insta followers cursus gevolgd. De manier waarop Mariko communiceert en informatie met veel waarde deelt vind ik heel prettig. Het hele proces van inspiratiebord tot eindproduct ging soepel en Mariko heeft mijn ideeën op een hele gave manier omgezet naar een website met shop.
In het verleden heb ik een website door een andere partij laten bouwen maar ik mistte daar echt het meedenken, uitleg en de service. Voor mij is dat belangrijk en dat de uitleg van mijn ideeën over wat de site moet uitstralen goed vertaald worden. Ben heel blij ook met mijn nieuwe logo en het was Mariko die aangaf dat het goed zou zijn als ik mijn eigen naam zou gaan gebruiken voor mijn bedrijf. Spannend maar ook heel blij dat ik dat gedaan heb!

Daniëlle Balfoort - Daniellebalfoort.com

Persoonlijke aandacht!

Ik kon uit vele mogelijkheden en bedrijven kiezen toch heb ik niet voor de goedkoopste gekozen. Het persoonlijke, het meedenken en de hulp tijdens en na het proces heb ik als heel prettig ervaren. Nog volg ik diverse tools om de webshop te brengen waar ik het hebben wilt.

Niet alleen voor het bouwen en ontwerpen van de site maar ook alle nevenactiviteiten die komen kijken bij het opzetten van een webwinkel heeft SYSO in huis. Hierdoor geeft dit voor mij zoveel meerwaarde. Alles loopt vloeiend in elkaar over en dat is heel fijn!

Marieke Sengers - Hetappeltaartgevoel.nl


E-mailmarketing magic - online cursus

Leer stap voor stap dé nieuwsbrief basics: een converterende lay out, opzet, lezers geboeid houden, je mailinglist (als vanzelf) laten groeien, bonus-tips met als doel: meer omzet. Meer klanten reviews en meer informatie vind je hier > E-mailmarketing magic

Al haar tips en adviezen zijn gewoon direct toepasbaar!

'Email marketing voor online ondernemers' van Mariko staat, zoals ik van al haar cursussen gewend ben, mega tjokvol informatie. Stap voor stap neemt Mariko je mee naar een mooie en waardevolle opzet van een nieuwsbrief met heel duidelijke en heldere uitleg. Al haar tips en adviezen zijn gewoon direct toepasbaar!

Ik ben zo blij met deze cursus, ik merk niet alleen resultaat, maar vind het versturen van nieuwsbrieven nu ook zoveel leuker om te doen! 

Revlie Schuit - Revlie.nl

Daar heb je er weer zo één...

Via een collega ondernemer ben ik Mariko gaan volgen. Ik dacht echt: heb je er weer één die alles op gaat zitten lezen en dan met een mega dure aanbieding komt. Ik had het mis. Na een paar gratis masterclasses begon ik met een 'kleine, betaalde masterclass'. De tips die gegeven worden zijn echt inspirerend en helder. Je kunt ze zo toepassen en aan de gang. Uiteindelijk heb ik me ingeschreven voor de emailmarketing cursus en ook het content coach programma. Je hoeft alleen maar stap voor stap de modules te volgen en het toe te passen op jouw eigen webshop. Ook de tips die in de Facebookgroepen gegeven worden zijn direct toepasbaar. Zo heb ik voor het eerst een (verhuis) flash sale gehouden en was dit een daverend succes! Ik ben nog niet klaar want 2 cursussen tegelijk volgen gaan niet samen met een grote verhuizing maar bij iedere tip van Mariko wordt ik weer blij!

Annemarie van de Bunt - 
Suezthee.nl

Techniek, tekst en onderwerpen zijn geen probleem meer!

Heel veel gehad aan de online cursus E-mailmarketing voor online ondernemers (voorheen 'Maak je nieuwsbrief succesvol’). Door de heldere uitleg en stapsgewijs invullen van je plan van aanpak voel je je vanzelf zeker genoeg om alle smoesjes overboord te gooien.

Techniek, tekst en onderwerpen zijn geen probleem meer! Na het doorlopen van de modules van de cursus ben je gewoon klaar een goede nieuwsbrief waarmee je jouw volgers inspireert en ze aan je zult binden.

Marloes Lubberding -
Paper-time.nl


Wil jij ook jouw review met ons delen? Graag!

Bij SYSO willen we altijd graag weten of we het goed hebben gedaan (of niet). We werken met een klein team en jouw mening heeft een grote impact op hoe we de dingen hier doen. Je kunt je review aan ons mailen, maar je kunt ook bij de pagina van desbetreffend product of dienst reviewen.  Wat je ook doet: DANKJEWEL! 🙏

P.S.: heb je nog niet eerder met SYSO gewerkt? Maak dan eens kennis en meld je aan voor de gratis 5-daagse videotraining 'Maak je webshop awesome'.