Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *


Weg met een lege orderlijst. Weg met tijd die door je vingers glipt. Weg met jouw onzekerheid. Je wilt een goed plan, trouwe klanten en een webshop runnen die je trots maakt en geld oplevert. Laten we dat samen gaan doen. Let’s do this!

Dat zou héél goed voelen, toch?

Nu worstel je met dat alles als vanzelf aan je voorbij gaat, alsof je op een schip zit zonder stuurwiel en koers. Ooit bouwde je dit schip en dacht je aan mooie bestemmingen, maar het voelt nu alsof je midden op zee dobbert. Je kan je de laatste keer niet meer herinneren dat je je aan een planning hebt gehouden, je social media voor een week hebt ingevuld en de wekelijkse nieuwsbrief verzond.Wil je geen enkele kans op succes missen? Klik hier en ontvang elke week Awesome tips in je mailbox!


Voor jou, online ondernemer

Als branding en online marketing specialisten met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van branding, marketing en e-commerce, helpen we online ondernemers en webshopeigenaren die:

  • serieus van hun onderneming een super succes willen maken die geld oplevert
  • social media voor hun wil laten werken en niet (!) andersom
  • erachter willen komen hoe ze hun verhaal moeten vertellen om meer volgers én klanten te krijgen
  • willen leren alle ballen in de lucht te houden (met een awesome planning)
  • straks trots naar hun onderneming kijken en kunnen zeggen: ZO, dát is mijn kick ass carrière!

Volgens mij kan iedereen een webshop of online onderneming beginnen, maar het succesgeheim ligt in de combinatie van een steengoede planning, je onderscheiden en je eigen (content) marketingmix vinden (die leuk is!).

Want als je de juiste planning maakt, je ontdekt wat jou onderscheidt en een eigen marketingmix hebt gevonden zul je meer mensen inspireren en bereiken, meer klanten maken en daardoor meer geld verdienen. Aan de slag!Jouw succes is ons succes

Als je met ons en Sell your stuff online gaat werken, zul je merken dat ik al onze kennis en ervaring op het gebied van branding, online marketing en e-commerce met jou deel. Onze missie is marketing en branding toegankelijk en vooral ook leuk te maken. Met de tools die wij hebben ontwikkeld willen we jou als ondernemer verder helpen op de weg naar succes. Want het lijkt allemaal makkelijk, maar dat is het nou eenmaal niet altijd. Zeker niet in je eentje. Of het nu om planning, meer volgers trekken of het genereren van klanten gaat, wij weten waar je mee dealt, denken met je mee en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Jouw succes is ons succes. Werk met ons!