🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Aangesloten bij de BNO, ADCN en Shopify

De marketing- en designbranche is een vrije sector. Dat betekent dat iedereen zich de nummer 1 ecommerce, marketing- en branding expert mag noemen. Helaas betekent dit ook dat lang niet iedereen het daadwerkelijk is. Om kwaliteit te waarborgen zijn er in Nederland twee gerenommeerde associaties waar je je als persoon en/of onderneming bij kunt aansluiten. Dat kan alleen als je de juiste gekwalificeerde opleiding hebt en/of kan bewijzen dat je producten en diensten aanbiedt die waardig te zijn aan de branche.

Sell your stuff online heeft zowel op marketing- als op designniveau deze belangrijke kwalificatie. Voor jou betekent dat dat je gegarandeerd met een professionele partij in zee gaat.
 

Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Sell your stuff online is onderdeel van Loaded ink design agency. Deze onderneming bezit het bureaulidmaatschap van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers). Deze organisatie is dé branchevereniging van zowel ontwerpers als ontwerpbureaus in Nederland. Het lidmaatschap staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgt dat BNO leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze diensten zijn dan ook de Algemene Voorwaarden BNO van toepassing. Verder informeert de BNO uiteenlopende partijen over de kracht en mogelijkheden van het ontwerpvak en speelt een agenderende en verbindende rol bij de promotie van design in binnen- en buitenland.

BNO mentor - Mariko Naber is BNO mentor / ondernemerscoach bij de BNO en wijst andere BNO leden de weg op het gebied van e-commerce, online marketing en personal branding, door middel van coaching, training, workshops, seminars, webinars en colleges.
 

Advertising Design Creativity the Netherlands

ADCN (Advertising Design Creativity the Netherlands) is de associatie voor creativiteit op het gebied van reclame en design in Nederland. De ADCN heeft als missie om het beste creatief collectief in de wereld te ontwikkelen: ontketenen van creativiteit, stimuleren van uitmuntendheid en kickstarten van innovatieve communicatie in Nederland. 

Partner Mark Naber is namens Loaded ink aangesloten bij deze organisatie (die voorheen de naam Art Directors Club Nederland droeg). In de loop der jaren is ADCN uitgegroeid tot een collectief van diverse creatieve disciplines, waaronder art directors, creative directors, grafisch ontwerpers, copywriters, illustratoren, fotografen, producenten en filmmakers.
 

Shopify expert, partner & education partner

Shopify is wereldwijd dé ecommerce software waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee bouwt. Shopify headquarters is gevestigd in Canada, is één van de grootste spelers en één van de hardst groeiende partijen om je webshop mee te bouwen.

Sell your stuff online is gekwalificeerd Shopify partner, officieel Shopify education partner én Shopify expert op branding- en online marketing gebied. Voor de ontwikkeling van webshops gebruiken we graag webwinkelsoftware Shopify. In samenwerking met Shopify ontwikkelden we de online cursus Shopify webshop DIY.