DIT MAG JE NIET MISSEN!

Leer in 1 mooie dag mét plezier hoe je je shop naar een hoger level brengt. Laat je inspireren, leer andere ondernemers kennen en krijg een mega motivatie boost! Ben jij er klaar voor om van jouw webshop een succes te maken? Claim die plek op 11 februari aanstaande!

We gaan een dagje knallen!

Alléén de onderwerpen die je écht nodig hebt in 2018 worden uitgebreid behandeld. We hebben een programma samengesteld dat écht helemaal is toegespitst op de webondernemer van 2018. No nonsense, precies wat je van ons gewend bent: down to earth, in gewone taal, samen én met plezier!

ZONDAG 11 FEBRUARI 2018

09.30 – 18.00 uur – Crowne Plaza Hotel Den Haag

Tijdelijke early bird ticket prijs €127,- (normale prijs €197,-)

HANDIG! Ga je samen? Dan krijgt de tweede persoon € 25,- korting.
Bestel met deze optie en krijg meteen de korting voor jouw vriend(in), collega of relatie.

Aantal dagen tot Make it happen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

MAKE IT HAPPEN?

Precies, dat gaan we doen. Dit live event is speciaal voor webshopondernemers die hun biz in 2018 naar een hoger level willen brengen. Voor jou als je echt goed advies wilt en niet zit te wachten op meer van hetzelfde. 

Veel online ondernemers lopen momenteel een beetje vast. Misschien voel je je flink overdonderd door alles wat mogelijk is op het gebied van social media, marketing en selfmade adviseurs die uit het niets lijken te komen. Je doet hier eens een challenge, volgt daar eens een webinar, je hebt wellicht al meerdere cursussen gevolgd, maar echt plakken blijft het niet.

 

Kijk en dáárom is de Make it happen zo’n dikke aanrader! Je leert in 1 dag wat belangrijk is voor het zichtbaar maken van jouw shop. En dat betekent: meer traffic, meer bestellingen en meer omzet!

Een dag vol inspiratie, motivatie en connectie speciaal voor jou en jouw webshop. Gun jezelf deze kans.

ONZE EXPERTS

Met zorg hebben we onze sprekers uitgekozen. Zij zullen je bijspijkeren op het gebied van o.a. trends, storytelling, SEO, SEA, Facebook ads, Pinterest en persaandacht. Stuk voor stuk onmisbare zaken voor een kick ass 2018! Barstensvol inspiratie ga jij terug naar huis.

Een blik in de toekomst voor webshops

Natascha Klootsema – Flavourites

Wat zou het toch fijn zijn als we in de toekomst konden kijken. Dan wist je welke richting je op zou kunnen gaan met je shop en of je je meerjarenplan moet aanpassen. Wat gaan de komende jaren ons brengen op online gebied? Wat kunnen we verwachten in webshop land? Wat kun je als relatief kleine webshop doen om zichtbaar te zijn en te blijven? Wil je dat weten? Mooi! Natascha gaat jou de trends van de komende jaren uit de doeken doen!

Natascha Klootsema is van Flavourites en dat is al 10 jaar dé online go to als je de leukste webshops bij elkaar verzameld wilt zien, inmiddels zowel on- als offline. De aangesloten webshops zijn zichtbaar met een eigen pagina op het Flavourites portaal en hebben veel promotie mogelijkheden. Richt jij je met jouw webshop vooral op vrouwen (20-45 jaar) met een drukke carrière en/of kids, die weinig tijd hebben om te shoppen, maar wel origineel voor de dag willen komen? Dan is Flavourites een serieus marketingkanaal waar wellicht ook jij als snoepje kan worden uitgelicht!

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl

De beste SEO en SEA tips voor je shop

Lina Andersson

Staan SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) hoog op je prioriteitenlijstje? Wil je er meer over weten en horen hoe jouw webshop beter vindbaar wordt in Google? Dan is dit jouw keynote. Houd pen en papier in de aanslag want Lina vertelt je alle ins & outs die jij nodig hebt. Awesome!

Als webshopeigenaar en/of online ondernemer wéét jij hoe belangrijk Google voor jouw biz is en wil je graag SEO en SEA goed op orde hebben. Zelf doen is een optie, maar met de juiste kennis, hulp en goed advies kom je ongetwijfeld een stuk verder. Na veel omzwervingen tijdens onze zoektocht naar de juiste SEO en SEA expert, vonden we Lina Andersson. Deze specialist weet waar ze het over heeft, online marketing en IT zit in haar bloed.

 

Laat Pinterest voor je webshop werken

Jody Hoogendoorn – Pinacademie

Zijn vrouwen jouw belangrijkste doelgroep? Dan kun je niet meer om de kracht van Pinterest heen! Jody vertelt jou in haar boeiende keynote hoe je de kracht van Pinterest gebruiken kunt voor jouw webshop. Ze geeft je praktische tips en tricks die je zelf kunt toepassen en zal jou laten zien hoe je Pinterest zakelijk interessant wordt.

Jody Hoogendoorn is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. Niet alleen heeft ze 200.000 volgers, ook staat ze in de Top 6 van Nederlandse Pinfluencers en heeft steeds alle ontwikkelingen van het medium gevolgd. Als marketing- en communicatiespecialist op haar vakgebied zet zij deze enorme schat aan kennis in om ondernemingen en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest.

 

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl

Hoe krijg ik mijn webshop in de pers?

Marianne Sijberden – De Perswinkel

O man, als we dát toch eens wisten… en weet je wat nu zo geweldig is? Marianne van De Perswinkel komt ons dat ‘gewoon even’ vertellen. Want waar moet je op letten, wat werkt wel en wat niet, welke timing is handig? Zij is de aangewezen expert om je als webwinkel ondernemer hierbij te ondersteunen. 

PR-bureau De Perswinkel werd in oktober 2010 opgezet door Marianne Sijberden. In september 2012 lanceerde De Perswinkel een nieuw concept: De Persbeeldwinkel, dé beeldbank voor trend- en shoppingpagina’s. In 2017 is daar de Duitse variant Pelipress.com aan toegevoegd om ook de Duitse pers te kunnen bereiken.

 

Storytelling voor jouw onderneming

Mariko Naber – Sell your stuff online

Leer in een beleving denken, gebruik de storytelling geheimen van Pixar en ontdek vooral jouw eigen unieke verhaal. Hoe laat je jouw unieke verhaal spreken, zodat jouw klant weet wie je bent, wat je doet en waarom hij of zij bij jou moet kopen? In deze mini workshop Storytelling weet je binnen 45 minuten wat storytelling is en hoe jij meer verkoop kan genereren door een aantal punten binnen jouw webshop aan te passen. Zo leer je onder andere waar de allerbeste ‘over ons’ pagina aan moet voldoen, hoe je je verhaal in de wereld brengt, maar boven alles hoe ijzersterk het vertellen van een goed verhaal werkt!

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl
Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl

WAAR?

Crowne Plaza Den Haag – Promenade
Van Stolkweg 1, 2585 JL  Den Haag

PROGRAMMA

09.30 – inloop met koffie
10.00 – dagopening + keynote 1
10.45 – keynote 2
11.45 – keynote 3

12.45 – pauze met culinaire lunch o.l.v. chef Sido de Brabander

13.45 – keynote 4
14.45 – keynote 5
15.45 – keynote 6

16.30 – 18.00 – afsluiting & netwerkborrel Make it happen party (incl. drankjes)

Toe aan een heerlijk weekend Scheveningen?

Of wil je zondag gewoon relaxt op tijd zijn? Kijk, dat kan natuurlijk ook! Als je zaterdag al vrijmaakt en een nacht boekt bij Crowne plaza promenade, heb je een échte win-win! Je kunt in het hotel zelf fantastisch dineren, maar met de tram zit je ook binnen een paar haltes in hartje Den Haag óf Scheveningen (ik voel een pre-party aankomen…). Zaterdag overdag is shoppen in Den Haag een échte aanrader en voor degene die met extra dubbele focus zondag aanwezig willen zijn is pierewaaien ook helemaal niet zo’n gek idee.

Boek een overnachting

Van het hotel kunnen we je een fijne prijs voor jouw weekendje weg aanbieden. Wil je een nacht verblijven in Crowne Plaza promenade hotel, de event locatie van Make it happen? Boek dan een overnachting.

  • €129,- (inclusief BTW)
  • inclusief ontbijt
  • exclusief toeristenbelasting á €3,35 p.p. per nacht
  • geen aanbetaling vereist

Deze prijs is gebaseerd op éénpersoonsgebruik, voor een tweede persoon geldt een toeslag van €18,50 p.p. Wees er snel bij want dit aanbod is op basis van beschikbaarheid. Reservering kan via Maxime Stolwijk: m.stolwijk@crowneplazadenhaag.nl

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl

Een dagje shoppen in Den Haag of uitrusten en lekker pierewaaien op Scheveningen. Boek een nachtje erbij en het kan allemaal!

Early bird ticket €127,-

toegang tot de gehele dag, alle keynotes
inclusief culinaire lunch en consumpties
goed gevulde goodiebag
afsluiting & netwerkborrel Make it happen party

mega korting op de te lanceren programma’s
kans op mooie prijzen!

 

Tijdelijke early bird ticket prijs €127,-
(normale prijs €197,-)


HANDIG! Ga je samen?
Dan krijgt de tweede persoon € 25,- korting.
Bestel met deze optie en krijg meteen de korting voor jouw vriend(in), collega of relatie.

E-book ‘Master je planning’ cadeau

Staat planning en focus hoog op je prioriteitenlijst voor 2018? Dan is dit e-book voor jou geschreven! Het begeleid je door de basis van plannen, zodat je begrijpt wat je anders kan doen. Het helpt je met het stellen van de juiste (!) doelen, het temt de chaos in je hoofd, het leert je de Pomodoro techniek. Je plant je jaar, kijkt vooruit en dit alles met veel handige bijlagen die je daarmee handig helpen. Hebben? Dat kan, begin 2018 is het e-book beschikbaar. Maar ben jij één van onze Make it happen early birds, dan krijg je dit boek als bonus én als allereerste! Nóg een mooie reden om 11 februari te boeken.

Herken je dit?

Je hebt je webshop die ‘up & running’ is, misschien heb je mijn boek ook gelezen en al veel soorten social media uitgeprobeerd. Ondanks dat je alles hebt, loopt het toch allemaal niet zoals je voor ogen had. Verkopen blijven uit, bezoekers blijven weg en de omzet die is ook helemaal niet waar je ‘m wilt zien.

Als je om je heen kijkt lijken alle soortgelijke webshops zo ontzettend succesvol te zijn, alsof ze geen moeite hoeven te doen voor klanten, laat staan voor leuke bestellingen.

Frustrerend

Want je wéét dat het beter kan, diep vanbinnen voel je dat de potentie in je zit om te knallen, maar nu voel je je onzeker en gefrustreerd.

Het liefst wil je gewoon doen waar je goed in bent, creëren, inkopen, stylen, samenstellen en met mensen bezig zijn. Een webshop en de online marketing eromheen is toch niet iets wat jij opnieuw zou moeten uitvinden?

Herkenbaar? Lees even verder

Hoe fijn zou het zijn als…

  • je to the point handvatten krijgt waar je ook echt meteen mee aan de slag kunt
  • je straks met gelijkgestemden bij elkaar zit om ervaring uit te wisselen. Je bent niet alleen!
  • je straks weer met ongelooflijk plezier gaat ondernemen en je je zeker voelt
  • we elkaar live gaan ontmoeten en proosten op een heel succesvol 2018!

Laat je niet gek maken, deze dag biedt jou alles om je webshop in 2018 een vette kickstart te geven!

Inspiratie delen, gemotiveerd worden, samen zijn en vooral met plezier nieuwe skills leren. Dát gaan we doen!

Twijfel je nog?

Hier een aantal fijne reacties van andere webshop ondernemers na deelname aan onze Masterclasses.

Babiche Knaap – Normalgetsyounowhere.com – “Al een paar maanden geleden kocht ik het boek Sell your stuff online. Na 5 jaar ondernemen in een ‘stenen winkel’ en worstelen met een webwinkel was dit een heel fijn boek om weer even te kijken wat en waarom ik dit zo graag doe. Veel nieuwe inzichten en handvaten uitgehaald. En vanmiddag de Masterclass van Mariko gedaan. Ook hieruit veel praktische tips gekregen en net meteen een offerte aanvraag gedaan om een en ander te laten re-branden. Mariko weet waar ze het over heeft en dat merk je meteen als je met haar praat. Het boek, de masterclass, haar nieuwsbrieven en de groep op Facebook geven houvast voor als je het even niet meer weet met je (web)winkel.”

Leonie – Littleelephant.nl – “Een super fijne masterclass, voor zowel de net begonnen als de gevorderde webwinkelier. Na deze super fijne, bomvolle dag ga je vol inspiratie én met nieuwe handvatten naar huis om je webwinkel nog succesvoller te maken. Aanrader!”

Sanne – Chital.nl – “Wauw, wat kan je in één dag veel leren! Ik heb een heleboel punten die ik kan gaan toepassen voor Chital, waar ik dan ook al druk mee bezig ben. Ook ik kan deze masterclass van harte aanbevelen, je zult boordevol ideeën weer naar huis gaan!”

Joyce – BeJoyce.nl – “Inspiratie! – Ontzettend leerzame dag! Heel veel dingen geleerd, ideeën opgedaan. Mijn webshop was en is nog niet klaar maar Mariko heeft me wel een enorme energieboost gegeven om er ook echt wat van te maken! Door deze masterclass en haar boek ga je toch met andere ogen kijken naar het reilen en zeilen van je webshop! Top! Als afsluiting ben ik nog even lekker gaan uitwaaien op het strand… Even die frisse wind letterlijk en figuurlijk door mijn hoofd…”

Naar huis met de beste handvatten zodat je kunt rocken met je shop in 2018!

Veelgestelde vragen

1 - Wat moet ik doen als het evenement 'booked' is?

Laat dan hier je naam en e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van alle toekomstige live events. Momenteel ligt de focus op Make it happen op 11 februari a.s., er is nog geen ander live event gepland.

2 - Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Ja, heel handig voor de deur zelfs! Met de auto is de bereikbaarheid goed en parkeren is geen probleem aangezien het hotel voldoende parkeergelegenheid biedt. De eerste twee uur zijn gratis, na deze 2 uur bedragen de kosten €2,50 per uur per auto.

3 - Kan ik makkelijk met het openbaar vervoer komen?

De lokatie, Crowne Plaza Den Haag ligt midden in het internationale deel van Den Haag. Tram 1 stopt voor de deur en brengt je binnen een paar minuten naar Den Haag Centraal. De locatie is dus per openbaar vervoer prima te bereiken.

4 - Is de culinaire lunch inbegrepen?

Ja, de dag is inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee, mineraal water, een heerlijke culinaire lunch en drankjes tijdens de netwerkborrel Make it happen party.

5 - Hoe meld ik me aan?

Heel eenvoudig, klik op één van de gele buttons, bestel en betaal je ticket. Je staat vanaf dat moment op onze VIP lijst. That’s it!

6 - Hoe kan ik me verder voorbereiden?

Neem voor de zekerheid pen en papier mee. Je laptop of tablet mag ook. Er is door het hele gebouw gratis wifi.

7 - Welke prijzen kan ik winnen?

Dat is nog een grote verrassing, maar ik kan al wel vertellen dat het iets met de lancering te maken heeft van tweetal speciale programma’s.

8 - Meer vragen?

Dat kan natuurlijk! Mail even naar hello@sellyourstuffonline.nl

Hello. Ik ben Mariko en help jou dolgraag aan meer succes met je webshop!

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk online marketing is. We hebben alle main stream social media eindeloos getest tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu in ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij ondernemers als geen ander begrijpen.

IF YOU WERE WAITING FOR A SIGN… THIS IS IT!

Laat deze kans niet liggen. Heb je een webshop en wil je vooruit (!) twijfel dan niet en claim je spot! Dit event gaat jou zoveel tijd, geploeter en geld schelen. Als je nu je early bird ticket bestelt, pak je die dikke korting ook nog eens mee! 🙌
Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

Tijdelijke early bird ticket prijs €127,-
(normale prijs €197,-)


HANDIG! 
Ga je samen? Dan krijgt de tweede persoon € 25,- korting.
Bestel met deze optie en krijg meteen de korting voor jouw vriend(in), collega of relatie.

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.