💰 💰 💰 ZÓ verdien je meer geld met je webshop - gratis online workshop 👉 KLIK HIER

Mijnwebwinkel webshop starten

Mijnwebwinkel starten

Mijnwebwinkel gelooft dat een webshop voor iedereen bereikbaar moet zijn. Het doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webshop. En dat doen ze goed! Want ruim 42.000 webwinkeliers maken gebruik van het Mijnwebwinkel platform. Samen zijn deze shops goed voor 1.5 miljoen+ transacties per jaar. Mijnwebwinkel is oer-Nederlands, gevestigd in Oss en bestaat uit een team van 33 bevlogen medewerkers.

Wat kun je ermee?

Programmeer-skills zijn bij Mijnwebwinkel niet nodig, maar wil je Custom CSS, dan kan dat met het Premium pakket wel. Ook heeft dat pakket, dat vorig jaar is gelanceerd, een Kassa App waardoor het makkelijk te integreren is voor stenen -offline- shops. Met het meest favoriete Pro pakket heb je uitgebreide, telefonische, Nederlandstalige support, eigen domein + 1 e-mailbox, SSL-certificaat en een Google optimalisatie voor €24,- per maand! Wil je meteen gratis aan de slag? Dat kan met het Go pakket: maximaal 25 producten + reclame. 

Is Mijnwebwinkel geschikt voor jouw webshop?

Wil je zonder gedoe en hoge kosten snel en eenvoudig aan de slag? Dan is Mijnwebwinkel de juiste webwinkelsoftware voor jou. De kernwaarden zijn namelijk:

• persoonlijk
• gemakkelijk
• plezierig

Waarom zou je kiezen voor Mijnwebwinkel?

Er zijn heel veel reden om een webshop te (laten) maken met Mijnwebwinkel, maar dit zijn de voornaamste redenen:

• 'persoonlijk' klopt als een bus, klantenservice is er heilig en je wordt altijd geduldig geholpen door de Nederlandstalige helpdesk
• vormtechnisch gezien kun je relatief veel met het systeem zonder kennis van HTML-programmering. Het systeem is 'dummy proof'
• Mijnwebwinkel is toekomstgericht en continue aan de slag om het gebruiksgemak én de functionaliteit te verbeteren
• door middel van social media en het interne dashboard houdt Mijnwebwinkel haar klanten op de hoogte van aanpassingen, upgrades en andere zaken. Je weet dus precies waar je aan toe bent mocht er wat aan de hand zijn (wat niet vaak voorkomt)
• naast e-commerce heeft het systeem ook een gebruiksvriendelijke Kassa app (voor je offline verkoop)
• ben je uit je Pro jasje gegroeid dan kun je door naar het Premium pakket waar de Kassa app, talloze koppelingen en CSS Editor standaard zijn

Lees en zie hier een aantal mooie Mijnwebwinkel Casestudy voorbeelden

Wat kost het?

Een Pro pakket kost €24,- per maand, inclusief hosting, domeinnaam + 1 e-mailbox, SSL certificaat, Nederlandstalige support, eigen domein + e-mail, SSL-certificaat, Google optimalisatie en plaats voor 2.500 producten. Het Premium pakket kost €49,- en proberen met 'Go' is dus gratis!

Mijnwebwinkel partner

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te maken. Wij hebben de kennis om er op het gebied van branding, marketing en techniek álles uit te halen wat er in zit.

Wist je dat we al jaren met veel plezier partner van Mijnwebwinkel zijn? We hebben al meer dan 50 webshops mogen ontwikkelen en/of restylen en honderden webshopeigenaren mogen adviseren. Regelmatig vind je een gastblog van Mariko op het Mijnwebwinkel blog en als bestaande Mijnwebwinkel-klant krijg je standaard 10% korting op de Mijnwebwinkel makeover en ontwikkeling van een Mijnwebwinkel webshop!

O ja, wist je dat we ook een speciale Mijnwebwinkel makeover hebben? Lees hieronder snel verder.

Mijnwebwinkel makeover

Een Mijnwebwinkel makeover transformeert jouw webshop naar een mooi converterende winkel waar klanten overzicht hebben, vinden wat ze zoeken, bestellen én graag naartoe terugkomen. Na een Mijnwebwinkel makeover…
• heeft jouw Mijnwebwinkel webshop een gloednieuwe uitstraling waar je je goed bij voelt
• ben je als ondernemer zelfverzekerd en kan je de wereld aan
• jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je verder komt!

Neem contact op voor de mogelijkheden en krijg hier alvast een idee van een website- of webshop pack. Wij helpen je graag bij de bouw, branding, marketing én restyling van jouw eigen Mijnwebwinkel webshop!

Schrijf je hier in voor Awesome tips die ook gaan over de opzet van je eigen online onderneming/webshop, het succesvol maken ervan door middel van branding en online marketing. Er zijn regelmatig (gratis) webinars, mini tutorial videos, cursussen en blogposts. Ben jij klaar om te knallen? Dan zit je hier goed!

Lees hier hoe je een blog maakt voor jouw Mijnwebwinkel