SYSO podcast - Hoe groei je tegen een crisis in? #03

SYSO podcast - Hoe groei je tegen een crisis in? #03

Online, op tv en in de kracht: slecht nieuws is overal, het consumentenvertrouwen daalt met de dag en als dit nog maar het begin van de crisis is, hoe moet dat dan met je webshop? Deze podcast gaat over crisis en dan vooral over wat het is, wat je ermee kunt en hoe je er tegenin kunt groeien. Want ja dat kan. Never waste a good crisis en luister deze podcast.

Inhoud in het kort

  • Wat is een crisis en waaraan kun je merken dat er een crisis op komst is
  • Wat hebben we geleerd en wat kunnen we daarmee?
  • Wat kun je zelf nu doen?
  • Tegen een recessie ingroeien doe je zo

🔥 Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan op de SYSO podcast of schrijf je in voor onze Awesome tips nieuwsbrief

Veel plezier met luisteren (waar jij wilt :-))

Lekker relaxt luisteren

Zelf heb ik nog niet zo heel lang geleden ontdekt hoe relaxt podcast luisteren is. Ik dacht dat ik video altijd toch interessanter vond, tot ik tot de ontdekking kwam hoe makkelijker alleen luisteren is. Bij niet zo ingewikkeld werk, net voor het slapen, tijdens een frisse wandeling of als je sport, een podcast luisteren kan altijd. Maar dat wist jij natuurlijk al lang... Want de kans is groot dat jij podcasts ook al hebt gevonden als je bedenkt dat bijna de helft (49%) van de Nederlanders boven de 16 jaar tegenwoordig wel eens naar een podcast luistert. Dat komt neer op ongeveer 6,9 miljoen luisteraars, alleen al in Nederland!!

Veel plezier met de SYSO podcast heb je tips, vragen, suggesties of wil je me gewoon even laten weten wat je ervan vond (leuk!)? Mail dan naar hello@sellyourstuffonline.nl of laat hieronder een berichtje achter.

🔥 Handige links & credits uit deze podcast

    Abonneer je hier

    SYSO podcast voor online ondernemers

    Laat een reactie achter

    Note: publicatie van je reactie kan even duren. Dankjewel voor je geduld.