👋 GRATIS 5-daagse videotraining: Maak je webshop awesome > meld je aan

35 tijdbesparende tips voor ondernemers

18 november, 2020

35 tijdbesparende tips voor (webwinkel)ondernemers

Als online/webshop ondernemer zou je willen dat de dag heel wat meer uren had dan die rottige 24. En erger nog, sommige mensen lijken bergen te kunnen verzetten in evenveel tijd als jij… I know, ik vertel uit eigen werk.

Tot 5 jaar geleden. Ik vond toen per toeval onderstaande infographic met 35 gewoontes van de meest productieve mensen. 35 gewoontes op het gebied van techniek, kleding, hacks, lichaam, plannen, eten en mind. Echt even het bestuderen waard, want er zitten zeker wat gewoontes tussen die je aanspreken.

Verrassend genoeg pas ik alle tech-tips al jaren toe, mind map ik vaak, ligt er een idea dump book naast mijn bed, plan ik tegenwoordig (!) alles en eten we hier zo gezond mogelijk. Maar af en toe pak ik 'm er weer bij en om te checken waar ik weer wat tijd mee kan besparen.

De beste tips

De beste tips die ik zelf nog uit de infographic heb uitgehaald zijn onder andere:

  • behandel je tijd alsof het geld is (met stip op nummer 1)
  • meer slapen, dan krijg je meer gedaan
  • geef één ding prioriteit per dag (multitasken is zó 2005)
  • de 80/20 rule, die ga ik eens nader uitpluizen

Waar ik het niet helemaal mee eens ben is 'doe de makkelijkste dingen eerst', zelf doe ik vaak juist de moeilijkste dingen liever eerst. Dan heb je dat maar gehad. Een loeistrakke dagplanning is trouwens één van mijn eigen tijdbesparende geheimen ;-)

🎁 KLIK HIER en download gratis Jouw dagplanning PDF printable

tijdbesparende tips voor ondernemersbron: Entrepreneur

Laat mij je helpen met tijd besparen en plannen

Dit 12 maanden plan geeft jou de ultieme basics voor het stellen van doelen en het plannen daarvan én een mega stok achter de deur (dat ben ikzelf) om je daaraan te houden. Precies dat. Geen gezwam eromheen, want je tijd is kostbaar. Laat mij jou helpen met je planning. De kans wordt dan ineens héél groot dat ook jij je doel(en) bereikt! Doe Master your planning, klik hier & sign up!

Master your planningMeer campfire stories

Vergroot je werkplezier met deze 5 tips (2022 proof)
Vergroot je werkplezier met deze 5 tips (2022 proof)

16 september, 2021

Lees meer

DIY videomarketing: de tips & tricks die elke ZZP’er moet kennen
DIY videomarketing: de tips & tricks die elke ZZP’er moet kennen

10 september, 2021

Lees meer

Mijn nieuwe boek: Happlify your life (niet over webshops en marketing)
Mijn nieuwe boek: Happlify your life (niet over webshops en marketing)

07 september, 2021

Lees meer