Webshop verkopen - webwinkelmakelaar

WEBWINKEL VERKOOP

Ben je er, om welke reden dan ook, klaar voor om jouw webshop te verkopen aan een goede, oprecht geïnteresseerde, nieuwe eigenaar? Zoek je een plek waar jouw met zorg opgebouwde onderneming tot z’n recht komt, niet ondergesneeuwd wordt door honderden andere aanbiedingen maar juist de aandacht krijgt die nodig is? Dan zit je hier goed.

Let it go.

Webwinkel verkoop abonnementen

Sell your stuff online trekt dagelijks vele bezoekers die voor het eerst een webwinkel willen starten, geïnteresseerd zijn in online ondernemen, een webwinkel hebben en zin hebben in meer. Kortom, deze plek leent zich bijzonder goed voor het te koop aanbieden van een webwinkel, concept of unieke domeinnaam. Wij weten dat de beslissing om jouw onderneming te koop te zetten niet niks is, neem altijd even contact op als je vragen hebt. Ben je er klaar voor en wil je je webwinkel verkopen? Kies dan hieronder het abonnement dat bij jou past.

Wil je een webshop kopen?

Ben je geïnteresseerd in de overname van een webwinkel? Bekijk dan hier het actuele webwinkel aanbod.

BASIC

29/maand*
 • check en advies m.b.t. het ingevoerde profiel
 • 3 maanden vermeld op Sellyourstuffonline.nl
 • meeprofiteren van collectieve promoties en advertenties
 • exclusieve vermelding op onze social media kanalen
 
 • vermelding in de Super awesome tip nieuwsbrief
 • jouw webwinkel exclusief vermeld op ons blog

GRATIS

0/maand*
 • jij weet net zo goed als ons dat – in dit geval – gratis niet werkt 😉
 • 3 maanden vermeld op Sellyourstuffonline.nl
 • meeprofiteren van collectieve promoties en advertenties
 • exclusieve vermelding op onze social media kanalen
 • exclusief vermeld op ons blog over de webwinkel

*minimale afname is 3 maanden, betaling in 1 keer

Ja, ik wil mijn webwinkel verkopen

3 + 9 =

Zo zie je maar hoe snel het kan gaan

“Het was enorm fijn om even met iemand te kunnen sparren over de verkoop van de webshop. Iemand die weet wat het is om een webshop te hebben en iemand die weet hoe ze de juiste doelgroep moet aanspreken. Het was een enorme eer om als eerste deel te nemen aan de reeks en super dat ik de webshop al na 3 maanden verkocht had! Zo zie je maar weer dat het snel kan gaan. Belangrijk zijn de juiste kanalen en ik weet zeker dat Sell your stuff online hier een grote bijdrage aan heeft geleverd. Dank voor alle goede zorgen en de tips!"

Esther Molenkamp – Estherwerkt.nl

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz… Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.