WEBSHOP/WEBSITE PACK

Een aantrekkelijke, toegankelijke en goed converterende webshop of website is de basis voor jouw onderneming. Een eigen professionele online plek geeft je rust, succes en omzet.

Jouw onderneming heeft een webshop of website nodig, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Het antwoord zit ergens tussen het zelf doen en duizenden euro’s uitgeven aan een onbekend bureau.

Als je om je heen kijkt lijkt iedereen hun webshop of website zo ontzettend op orde te hebben, geen moeite te hoeven doen voor klanten, laat staan voor orders.

Balen

Waarschijnlijk weet je diep vanbinnen hoe jouw droom onderneming eruit moet zien, wat je gaat verkopen en wanneer je live wilt.

Het liefst wil je gewoon doen waar je goed in bent, creëren, inkopen, stylen, samenstellen en met mensen bezig zijn. Een webshop of -site bouwen is niet iets waar jij dolgelukkig van wordt.

Zit ik in de goede richting? Lees dan even verder…

Want hoe cool zou het zijn als je…

 • straks een onvergetelijke shop of site hebt die als een lopend vuurtje wordt doorgegeven
 • de tools hebt om met plezier te kunnen ondernemen
 • jezelf professioneel kunt presenteren en daardoor serieus genomen wordt door je omgeving

Zeker weten, een goede shop of site is essentiëel voor een succesvolle onderneming.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 ontwerpen en bouwen we websites en -shops. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we met diverse software webshops en voor klanten nog eens tientallen meer. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij zorgen voor een kick ass site of shop die bij je onderneming past, jou verder brengt met je carrière en vooral trots maakt!

Wat is de inhoud van een Webshop/website pack?

 • ontwerp van een unieke complete webshop of website naar wens
 • uitwerking van het ontwerp in een SaaS-oplossing*
 • aanvullend en op maat marketing- en communicatieadvies
 • 
branding, logo + huisstijl (optioneel)

*op basis van SaaS software zoals Mijnwebwinkel, WordPress, exclusief eventuele kosten van derden (abonnement, template, URL, payment providers, email e.d.). SaaS is ‘software as a service’. Dit systeem groeit mee met de tijd/techniek/behoefte en is relatief eenvoudig in onderhoud

Voor wie is het?

Het Webshop/website pack van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die voor haar of zijn onderneming een unieke, professionele, toegankelijke shop of site wil.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Prijs

Omdat de eisen en wensen per klant verschillen is de prijs voor een Branding pack variabel en -vrijblijvend- op aanvraag. Het te betalen bedrag kan in delen worden voldaan.

Je voelt dat je in goede handen bent

“Heel fijn om samen te werken met iemand waarmee je een persoonlijke en zakelijke klik hebt. Je voelt je gehoord en begrepen en ik ben ontzettend trots op het eindresultaat van de webshop. Het mag er zeker zijn! Mariko en Mark zijn samen kritisch en professioneel, waardoor alle aspecten van het bouwen van een webshop goed bekeken en besproken worden. Veel kennis en ervaring aanwezig en je voelt dat je in goede handen bent! Bedankt!”

Sharon Bouma-McAdam – Littlerookies.nl

EEN AANTAL DIE JOU VOORGINGEN

Een geweldige webshop of website is jouw geheime wapen voor succes! En wij bouwen deze wapens

Yep, dat klonk raar… 🙂

Hoe gaat dat dan?

Hieronder een grof stappenplan van hoe we doorgaans te werk gaan. Het is een heel mooi en leuk proces, vooral voor de klant die haar of zijn idee tot leven ziet komen.

 • Stap 1 – We hebben een intake gesprek, wat vaak telefonisch plaatsvindt. Er worden vragen gesteld en al jouw wensen worden genoteerd
 • Stap 2 – Aan de hand van de intake wordt er een design moodboard aangemaakt en gevuld met sfeerbeelden
 • Stap 3 – Wanneer je blij bent met het moodbord gaan wij aan de slag met het daadwerkelijke ontwerp
 • Stap 4 – Het resultaat wordt (desgewenst digitaal) gepresenteerd
 • Stap 5 – Idealiter voeren we het ontwerp hier door
 • Stap 6 – Ter afronding telefoneren we over de implementatie. Hier kun je me alles vragen en evalueren we het proces

Ze hebben mij haarscherp aangevoeld

“Sell your stuff online is de beste kick off! Het idee was er al een tijdje maar de onzekerheid ook… Na het intake gesprek met Mariko was dat direct weg en ben ik er vol voor gegaan. In een aantal stoom sessies en met behulp van het boek sell your stuff online heeft ze me alles verteld wat ik moest weten, hoe ik de zaken aan moet pakken en geholpen de zaak op poten te zetten. Ze hebben mij haarscherp aangevoeld in wat ik wilde en wat voor stijl ik na streefde. Echt een aanrader als je een goed doordachte online shop wilt beginnen!”

Meta Zondag – Objectsbynature.nl

Momenteel heb ik je misschien al overtuigd en overweeg je door ons jouw webshop of website te laten maken.

Maar kan goed zijn dat je nog twijfelt om op die ja-knop te drukken

Logisch, het is ook niet niks, maar wellicht kan ik nog wat twijfels wegnemen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Ik ben bang dat het te duur is
Dat weet je pas als je een vrijblijvende offerte aanvraagt. Bovendien kun je altijd in delen betalen mocht dat nodig zijn. Dat is echt geen probleem!

Mijn (oude) shop of site kan nog wel even zo toch, of niet?
Als je hierover twijfelt ben je meestal toe aan nieuw en fris.

Is een goede webshop of website écht zo belangrijk?
Een onderneming hebben zonder website is eenvoudigweg doodzonde. Een webshop zonder webshop bestaat niet. Een GOEDE webshop of website is volgens ons de enige optie. Wat heb je aan iets wat niet goed is en dus geen klanten trekt, geen succes geeft en geen omzet genereert? Zeg nou zelf, je bent toch veel meer waard dan dat!

Misschien moet ik toch maar zelf wat maken
Ja dat kan, er zijn hele goede oplossingen die je op weg kunnen helpen. Onze pré is ‘alleen’ dat we branding, marketing en techniek op dagelijkse basis combineren. Het is ons vak te zien wat jij nodig hebt, een helikopter view te hebben op jouw biz en alleen het allerbeste resultaat af te leveren.

Ik heb een neefje die…
Nee.

Zal ik beginnen met een Etsy-shop?
Ja, dat kan. In sommige gevallen is dat ontzettend aan te raden, maar een Etsy-shop is geen website of webshop. Dus om er achter te komen wat bij jou past moet je eerst je doel bepalen. Dat kunnen we ook samen doen. Bovendien heeft ook een Etsy-shop marketing nodig, een plan om bekendheid, klanten en omzet te genereren.

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag aan een super coole webshop of website

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Webshop/website pack?

Omdat de eisen en wensen per klant verschillen is de prijs voor een Webshop/website pack variabel en -vrijblijvend- op aanvraag. Het te betalen bedrag kan in delen worden voldaan.

2 - Ik heb al een webshop/website, kan ik deze ook laten restylen?

Maar natuurlijk, het ligt er alleen wel aan met welk systeem nu gewerkt wordt. Neem gewoon even contact op naar de mogelijkheden. Heb je een Mijnwebwinkel-webshop, kijk dan ook eens naar onze Mijnwebwinkel makeover.

3 - Wat als ik het ontwerp nu niet mooi vind?

Dat is in 20 jaar (!) nog niet eerder gebeurd, maar in alle gevallen lossen we zoiets altijd naar behoren op. Jij niet blij, wij niet blij.

4 - Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een nieuwe webshop of website binnen 4 – 6 weken gerealiseerd zijn.

5 - Kan ik dit pack combineren met een nieuw logo en huisstijl (Branding pack)?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Webshop/website pack jouw onderneming transformeert. Wat het echt doet?
Nou, na een Webshop/website pack…

 • geeft jouw online aanwezigheid een gloednieuwe uitstraling waar je je goed bij voelt
 • voel je je als ondernemer zelfverzekerd en kan je de wereld aan
 • jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.