ONZE PARTNERS

Wij reiken je graag de allerbeste tools aan om jou en je webshop zo succesvol mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen, want ook wij weten écht niet alles! Daar hebben we fijne partners voor. Ontmoet hier experts die jou met hun skills verder kunnen helpen.

Samen is alles beter.

Friends enterprise

Dat is nog eens een leuke ‘connecting the dots’: Friends Enterprise is in 2009 ontstaan vanuit een dagattractiepark BillyBird Hemelrijk in Volkel. Dit park heeft in begin jaren ’90 de keus gemaakt om van haar dagbezoekers langdurige klantrelaties te maken. Dat is gelukt, en hoe! Door een mooi loyaliteitsplan had het park binnen relatief korte tijd 50.000 langdurige klantrelaties. De know how die deze onderneming daarmee opdeed is de basis voor wat er nu staat. Friends Enterprise is een online marketing bedrijf welke als doel heeft om andere bedrijven te helpen om niet alleen nieuwe klanten aan te spreken via Facebook, maar ook om haar relatie met haar klanten te versterken, behouden en onderhouden.

What’s in it for you: Facebook expert
Website: Friendsenterprise.nl

Pinacademie

Hoe je Pinterest op de beste manier zakelijk inzet voor jouw webshop? Kijk, dat weet Jody Hoogendoorn van de Pinacademie ons haarfijn uit te leggen! Jody is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. Niet alleen heeft ze 200.000 volgers, ook staat ze in de Top 6 van Nederlandse Pinfluencers en heeft steeds alle ontwikkelingen van het medium gevolgd. Als marketing- en communicatiespecialist op haar vakgebied zet zij deze enorme schat aan kennis in om ondernemingen en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest.

Wil jij meer over Pinterest als business-tool weten? Lees deze blogpost met een link naar Jody’s 100 tips!

What’s in it for you: Pinterest expert
Website: Pinacademie.nl

Lina Andersson

Als webshopeigenaar en/of online ondernemer wéét jij hoe belangrijk Google voor jouw biz is en wil je graag SEO en SEA goed op orde hebben. Zelf doen is een optie, maar met de juiste kennis, hulp en goed advies kom je ongetwijfeld een stuk verder. Na veel omzwervingen tijdens onze zoektocht naar de juiste SEO en SEA expert, vonden we Lina Andersson. Deze specialist weet waar ze het over heeft, online marketing en IT zit in haar bloed. Lina vind je sowieso terug in de Sell your stuff Insiders Facebook group, maar ze zal ook af en toe een gastblog schrijven en wellicht eens een interessante lezing geven.

Heb jij SEO en SEA hulp nodig? Lees deze blogpost met twee bijzonder fijne aanbiedingen voor SEO en/of SEA.

What’s in it for you: SEO en SEA expert
Website: Linaandersson.nl

House of Tax

Kijk daar houden we van: “House of Tax is voor echte #Goaldiggers: Voel je vrij en onafhankelijk in je bedrijf. Met een administratie die simpel en eenvoudig is ingericht weet je precies wat er van je verwacht wordt en hoe je er geld- en belastingtechnisch voor staat.” Je had ons al bij ‘administratie’ en ‘eenvoudig’ Kim! We zijn blij met House of Tax als partner, want wij weten hoe groot jouw struggle is als het gaat om administratie en belastingzaken.
Binnenkort meer over deze handige partij en haar founder Kim de Jong.

What’s in it for you: belasting- en administratie advies
Website: Houseoftax.nl

Charlotte’s Law & fine prints

Deze partner is niet te missen als je een webshop hebt en de kleine lettertjes goed op orde wilt hebben. Charlotte’s Law & Fine Prints, al 5 jaar hét juridisch advieskantoor voor de creatieve sector en ondernemers. Dit bureau begrijpt als geen ander precies waar jij als ondernemer mee te maken krijgt en ze denken graag creatief met je mee over de beste oplossing. Handig om te weten: consumentenrecht en webwinkelrecht zijn een expertise van dit juridisch advieskantoor. Lees ook het gastblog van Charlotte Meindersma ‘Zó wordt jouw onderneming AVG-proof‘ en deze blogpost over het  Wetboek voor webwinkels (inclusief interview met Mariko).

What’s in it for you: juridisch advies en ondersteuning
Website: Charlotteslaw.nl

Flavourites

Flavourites is al 10 jaar dé online go to als je de leukste webshops bij elkaar verzameld wilt zien, inmiddels zowel on- als offline. De aangesloten webshops zijn zichtbaar met een eigen pagina op het Flavourites portaal en hebben veel promotie mogelijkheden. Wij zijn partner van Flavourites omdat wij geloven in elkaars toegevoegde waarde als het gaat om online ondernemen. Voor jou betekent dat ondersteuning in de vorm van Masterclasses, acties, advies en informatie. Richt jij je met jouw webshop vooral op vrouwen (20-45 jaar) met een drukke carrière en/of kids, die weinig tijd hebben om te shoppen, maar wel origineel voor de dag willen komen? Dan is Flavourites een serieus marketingkanaal waar wellicht ook jij als snoepje kan worden uitgelicht!

What’s in it for you: marketingkanaal
Website: Flavourites.nl

Mijnwebwinkel

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te bouwen. Wij bevelen deze SaaS-oplossing van harte aan. Waarom? Onder andere hier om:

  • de klantenservice – gewoon te bellen (!) – is Nederlandstalig, snel, doeltreffend, vriendelijk én gratis
  • het systeem is super eenvoudig zonder dat dat was afdoet aan de kwaliteit
  • plezier staat bij deze onderneming bovenaan en dat merk je aan alles!

40.000 webshopeigenaren gingen je al voor en ook wij gebruikten het systeem inmiddels voor tientallen webshops. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Mijnwebwinkel makeover.

What’s in it for you: webshop-software
Website: Mijnwebwinkel.nl

Crazy Flamingo

Crazy Flamingo (aka Sacha Goossens) houdt van bijzonder… En van gek doen. Wil je foto’s die net een beetje anders zijn? Dan zit je hier helemaal goed! Een flamingo is namelijk een hele rare vogel en en past niet echt in een hokje… En dat past perfect bij Sacha 😉 Met haar achtergrond als stylist zoekt zij altijd naar unieke concepten voor mooie foto’s. Originaliteit wordt gecombineerd met vakmanschap. Regelmatig bedenkt Sacha weer wat nieuws, ze heeft prachtige exposities én maakt de mooiste professionele fotosessies van… jou! Lees in deze blogpost meer hierover + waanzinnig fijne actie voor jouw eigen set foto’s. Alle (professionele) foto’s die je op deze website ziet zijn door Sacha gemaakt.

Gun jij jezelf mooie fotografie? Lees deze blogpost mét een super mooie aanbieding van Sacha voor jou.

What’s in it for you: fotograaf
Website: Crazyflamingo.nl

Shopboost

Shopboost is een tool voor je webshop en helpt conversies te verbeteren en meer te verkopen. De widget analyseert het gedrag van jouw webshopbezoekers en detecteert twijfel.
 Twijfelaars krijgen een verrassing aangeboden, waardoor je meer zult verkopen. Denk bij een verrassing bijvoorbeeld aan een extra product, gratis verzending of een korting. Fijn te weten: Shopboost werkt inmiddels ook met Mijnwebwinkel.

Shopboost biedt Sell your stuff online klanten, volgers en Insiders de mogelijkheid hun service gratis uit te proberen. Hierdoor kun je zelf ontdekken of dit voor jou en je webshop werkt.

What’s in it for you: conversie tool
Website: Shopboost.nl

MailChimp

De nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie. Er zijn heel veel tools waar je je nieuwsbrief mee kunt maken en je mailinglist mee kunt beheren, maar wij zweren hierbij. MailChimp is een hele handige gratis tool (tot 2.000 abonnees) die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. Wil je een ingericht MailChimp systeem? Dat kunnen we voor jou doen. Wil je de beste online cursus ever op dit gebied? Meld je dan hier aan om op de hoogte te blijven.

What’s in it for you: nieuwsbrief tool
Website: Mailchimp.com

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.