ÁLLE TOOLS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSHOP

Je bent een online ondernemer (in spé), iemand die er graag het allerbeste uithaalt, van haar (of zijn) webshop een succes wenst te maken en er goed van wil leven.
Dit is jouw passie waar je keihard voor werkt, bergen voor verzet, maar waar je ook vaak alleen voor staat.
Plannen blijft een moeilijk ‘ding’, ergens zijn je klanten, maar niet kopend in jouw shop en de omzet mag best een heel stuk hoger.

Zit ik in de juiste richting?

Dat komt omdat ik je begrijp als mede online ondernemer. Ik weet waar ik je mee kan helpen, omdat ik alle webshop strubbelingen, problemen en ontwikkelingen al ontelbare meerdere keren heb meegemaakt.
Door onze grafische achtergrond, kennis en jaren lange ervaring zijn we in staat tools te ontwikkelen voor online ondernemers die nu een succes willen maken van hun webshop.

BRANDING

Branding, aka het creëren van een merkidentiteit, is het vinden van wat je uniek maakt en dat uit te drukken in de eenvoudigste, meest memorabele manier. Als een merk eenmaal is gerealiseerd, volgt al het andere zoals de website, de reclamecampagne en het drukwerk. Speciaal voor jou als online ondernemer ontwikkelden we toegankelijke tools die je verder kunnen helpen op jouw weg naar succes. Kies hieronder wat jij nodig hebt.

Branding pack

Met een steengoed logo + huisstijl trek je de juiste klanten aan, ben je onvergetelijk en onderscheid je je van de concurrentie. Een professionele uitstraling maakt het grote verschil tussen ‘erop of eronder’.

Webshop/website pack

Een aantrekkelijke, toegankelijke en goed converterende webshop of website is de basis voor jouw onderneming. Een eigen professionele online plek geeft je rust, succes en omzet.

Mijnwebwinkel makeover

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te maken. Als Mijnwebwinkel-partner hebben de kennis om er op het gebied van branding, marketing en techniek álles uit te halen wat er in zit.

Newsletter (MailChimp) pack

Een nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie.

GROW (& LEARN)

Of je nu nog aan het begin van je online carrière staat of al heel wat jaren achter de rug hebt: je bent nooit te ‘oud’ om te leren. Het dagelijks veranderende internet eist zelfs dat je uptodate blijft en weet wat je doet. Gelukkig zijn er heel veel manieren om je kennis snel bij te spijkeren en als een pro bij te blijven! Speciaal voor jou schreef ik daarom mijn werkboek en ontwikkelden we fijne tools die je verder kunnen helpen op jouw weg naar succes. Kies hieronder wat jij nodig hebt.

Sell your stuff online werkboek

Een webshop is vrij snel gestart. Maar dan… Het doel van mijn succesvolle werkboek (derde druk) is dat je zo ver en zo hoog mogelijk groeit met de middelen die binnen handbereik liggen én met een blije jou. Daar ligt de kern van jouw onderneming; jij. Jij bent de drijvende kracht. Lees hoe ook jij een succesvolle webshop kunt opzetten én runnen.

Tijdbesparende e-mailtemplates voor je webshop e-book

E-mail, een terugkerende taak voor de (online) ondernemer. Het kan tijdverslindend zijn en iets waar je als een berg tegenop ziet, maar het kan ook ingepland en leuk zijn/worden. Met de e-mailtips, -templates (voorgeschreven en aan te passen teksten) en extra bonussen uit dit nieuwe e-book wordt je e-mail bijhouden een stuk relaxter wordt.

Maak je nieuwsbrief succesvol online cursus

De nieuwsbrief is ‘never out of style’, heeft geen last van veranderende algoritmes en blijft hét beproefde middel om op een mooie manier potentiële klanten te leiden naar jouw shop om daar… te bestellen natuurlijk! Leer stap voor stap hoe je ook jouw nieuwsbrief super succesvol maakt: alle ins & outs, de opzet, lezers geboeid houden, je mailinglist laten groeien, bonus-tips én meer verkoop!

1000+ Insta doelgroep volgers formule online cursus

Leer met deze online cursus snel en eenvoudig dé beproefde Instagram-formule voor echte doelgroep volgers. Alleen bedoeld voor online ondernemers die van Instagram een zakelijk succes willen maken. Een professioneel Instagram account met veel doelgroep volgers ondersteunt het imago van je shop, trekt de juiste nieuwe klanten aan en zorgt voor meer omzet.

Sell your stuff online masterclass

Wil je meer bezoekers, meer omzet en leven van je webshop? Geef je dan snel op voor de Sell your stuff online masterclass! Elke maand prikken we een datum waarop ik je, in klein groepsverband, alles ‘live’ uitleg. Je kunt mij die dag alles vragen én we gaan ook meteen praktijkgericht aan de slag. Maak een succes van jouw webshop!

ADVIES

Een beetje advies doet vaak wonderen. Of het nu om een uurtje sparren gaat, of een grondige checkup van je complete marketing. Er zijn fases in je online bestaan wanneer je dat gewoon broodnodig hebt. Voor al je ondernemersvragen ontwikkelden we daarom handige advies tools. Zo kun je met een Powershot mijn (Mariko) ‘brain picken’, maar we hebben ook een aantal handige checkup’s! Kies hieronder wat jij nodig hebt.

Powershot advies

Een goed gesprek, ander perspectief en super handige tips en tricks -speciaal voor jou- helpt je, vaak al binnen een uurtje, ontzettend snel op weg. Dus, loop je nu vast, doe een Powershot!

Conversie checkup

Met de Conversie checkup scannen we jouw webwinkel op de 30 belangrijkste conversie-punten. Hiermee onthullen we je waar je (soms heel grote) kansen laat liggen.

Branding checkup

Met de Branding checkup scannen we de totaalervaring van jouw onderneming zowel on- als offline. Hiermee ontdekken we waar de branding rammelt en hoe dat opgelost kan worden.

Social media checkup

Met de Social media checkup scannen we jouw accounts en kijken we of de online marketing activiteiten (nog) passen bij jouw onderneming en of deze zinvol zijn.

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz… Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.