REFERENTIES

Één van de mooiste dingen aan ons werk is horen dat een klant blij is. Ben je hier voor het eerst en wil je weten hoe anderen werken met ons ervaren… lees dan zeker even verder. Onderaan deze pagina kun je zelf een referentie geven als je dat wilt. Super bedankt vast!

Jij blij, wij blij!

Een echte aanrader, ik ben heel blij!

“Super inspirerende masterclass! Kleine club, dus advies op maat. Nu besef ik me hoeveel social media en een goede up-to-date website bijdragen aan meer omzet en meer klanten. Ik ben heel blij dat ik de Masterclass heb gevolgd! Ik ben nu veel actiever op social media, vind het ook leuk én ik krijg meer opdrachten binnen voor Crealis Cadeaus. Echte aanrader voor elke (web)winkelier!”

Lisanne Ooijevaar – Crealiscadeaus.nl

Sell your stuff online Masterclass

Leonie – Littleelephant.nl – “Een super fijne masterclass, voor zowel de net begonnen als de gevorderde webwinkelier. Na deze super fijne, bomvolle dag ga je vol inspiratie én met nieuwe handvatten naar huis om je webwinkel nog succesvoller te maken. Aanrader!”

Sanne – Chital.nl – “Wauw, wat kan je in één dag veel leren! Doordat het aantal deelnemers beperkt is, krijg je veel persoonlijke aandacht en is er veel gelegenheid tot vragen stellen. En inderdaad, advies op maat! Ik heb een heleboel punten die ik kan gaan toepassen voor Chital, waar ik dan ook al druk mee bezig ben. Ook ik kan deze masterclass van harte aanbevelen, je zult boordevol ideeën weer naar huis gaan!”

Joyce – BeJoyce.nl – “Inspiratie! – Ontzettend leerzame dag! Heel veel dingen geleerd, ideeën opgedaan en superfijn dat het zo’n klein groepje was! Mijn webshop was en is nog niet klaar maar Mariko heeft me wel een enorme energieboost gegeven om er ook echt wat van te maken! Door deze masterclass en haar boek ga je toch met andere ogen kijken naar het reilen en zeilen van je webshop! Top! Als afsluiting ben ik nog even lekker gaan uitwaaien op het strand… Even die frisse wind letterlijk en figuurlijk door mijn hoofd…”

Maite – MaisonMaite.be – “Leerzaam – Wat een leuke dag! Erg gezellig maar ook leerzaam als aansluiting op het boek. Open je oren, stel vragen & write down. Veel succes iedereen!”

Ze hebben mij haarscherp aangevoeld

“Sell your stuff online is de beste kick off! Het idee was er al een tijdje maar de onzekerheid ook… Na het intake gesprek met Mariko was dat direct weg en ben ik er vol voor gegaan. In een aantal stoom sessies en met behulp van het boek sell your stuff online heeft ze me alles verteld wat ik moest weten, hoe ik de zaken aan moet pakken en geholpen de zaak op poten te zetten. Ze hebben mij haarscherp aangevoeld in wat ik wilde en wat voor stijl ik na streefde. Echt een aanrader als je een goed doordachte online shop wilt beginnen!”

Meta Zondag – Objectsbynature.nl

Branding pack + webshop

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl – “Ik heb in het prille begin, na het lezen van je boek, de Sell your stuff online masterclass gevolgd. Met jouw manier van denken, ontwikkelen en kennis en kunde wist ik dat ik jou moest inschakelen! Ja, ik zou een Branding pack + Mijnwebwinkel makeover aanbevelen. Je krijgt er zoveel inspiratie van en het geeft je echt energie om door te pakken!”

Ik heb het boek verslonden!

“Wat een tof boek! – Je haalt onderwerpen aan die tot nu toe voor mij ‘saai’ waren… Een open, eerlijke, herkenbare & inspirerende schrijfstijl. Ik heb het boek verslonden! :)”

Josse Veen – BijJosse.nl

Sell your stuff online boek

Maike – Madebymaike.com – “Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar! Sinds anderhalf jaar verkoop ik zelf via madebymaike.com mijn creaties online. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen een artikel in je webshop zetten en hoopvol wachten op je eerste verkoop ;). In dit boek worden alle aspecten van het runnen van een webshop belicht. Van online marketing tot het maken van goede productfoto’s tot het creëren van je eigen huisstijl. Wat super dat Mariko haar ervaringen met anderen wil delen!”

Webwinkel Roozje – “Prettig leesbaar en inspirerend ook voor de ervaren webwinkeleigenaar. Prettig leesbaar boek met veel opgedane ervaringen van Mariko maar ook van andere webwinkeleigenaars en tevens inhoudelijke informatie over o.a social media. Een praktisch boek met meerwaarde voor de toekomst van mijn eigen bedrijf. Pluspunten: Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg.”

Mariko kan wensen heel goed ‘omzetten’

“Mijn webshop was naar mijn gevoel niet af, het was niet helemaal wat ik in mijn hoofd had zitten, maar kreeg het niet zelf voor elkaar. Ik had bij Mariko al eens een Masterclass gevolgd en haar stijl en creativiteit spreekt me heel erg aan. En ik vind Mariko een leuke vrouw! 🙂 Zelf zie je op een gegeven moment niet meer wat misschien net even anders kan, daar helpt Mariko echt super mee! Het Pinterest bord geeft zoveel inzicht! En ze kan de wensen heel goed omzetten doordat ze goed naar je luistert.”

Joyce Beumer – BeJoyce.nl

Webshop/website pack

Sharon Bouma-McAdam – Littlerookies.nl – “Heel fijn om samen te werken met iemand waarmee je een persoonlijke en zakelijke klik hebt. Je voelt je gehoord en begrepen en ik ben ontzettend trots op het eindresultaat van de webshop. Het mag er zeker zijn! Mariko en Mark zijn samen kritisch en professioneel, waardoor alle aspecten van het bouwen van een webshop goed bekeken en besproken worden. Veel kennis en ervaring aanwezig en je voelt dat je in goede handen bent! Bedankt!”

Zoveel tips in een uurtje tijd

“Ik heb een Powershot gehouden met Mariko en ik heb weer een flinke lijst met dingen waar ik mee aan de slag kan. Nooit gedacht om nog zoveel tips te krijgen in een uurtje tijd. Ook netjes na afloop nog een samenvatting gekregen over de mail. Ben heel blij dat ik deze Powershot gedaan heb!”

Nienke van de Water – Dreamkey.nl

Mijnwebwinkel makeover

Claudia Rhali – Elkantrawebshop.nl – “Wij zijn heel blij met het resultaat en de manier waarop je ons gevoel hebt weten te vertalen in een webshop van nu! Het is ook goed om het zelf een keer los te (moeten) laten en dan iemand te hebben die een nieuwe frisse look kan neerzetten! Het bezoekersaantal had meteen een flinke stijging van 20%. Het aantal orders is met 35% gestegen en vormt daarmee een nieuw record! Dat is echt super mooi!”

Ronald – Kadoshop Broekzitter – “Na 2 1/2 jaar zitten klooien heb ik toch een webdesigner ingeschakeld Sell your stuff online ben blij en zeer tevreden over hun werk zou ze ook zeer aanbevelen aan aderen webshops. Ronald.”

Revlie – Revlie.nl – “Ik ken Mariko al een tijdje van social media en een lezing die ze voor een business dag gaf. Ik heb haar boek destijds ook gekocht, boordevol super waardevolle informatie! Toen ik zag dat Applepiepieces een vernieuwde look van de webshop had, dacht ik: dat wil ik ook! Op de site van Mijnwebwinkel zag ik dat zij dat via Sell you stuff online ook aanbood. Contact gezocht, offerte gekregen en in no time was daar een superfijne samenwerking! Ik zou een Mijnwebwinkel makeover absoluut aanbevelen. Het hele proces heeft nog geen maandje geduurd. Ik heb een supergoed gesprek met Mariko gehad over mijn wensen, ideeën en wat voor mij belangrijk was. Ze heeft niet alleen een supermooie makeover gemaakt, ze heeft ook constant tips & adviezen gegeven waar ik ook echt wat mee kan. Echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft, haar afspraken meer dan nakomt & meest belangrijke: mijn webshop een look & feel gegeven die perfect bij mij & mijn producten past!”

Gaby en Fabiënne – Woonathome.nl – “We hebben bij twee bureau’s een offerte aangevraagd. Maar bij Sell your Stuff online hadden we het beste gevoel. Waarschijnlijk omdat Mariko zelf ook ervaring heeft in het runnen van een (goedlopende) webshop. Dat geeft toch vertrouwen en het gevoel dat iemand weet wat het is om een webshop te runnen.  Het omzetten van de oude naar de nieuwe webshop was trouwens heel snel gebeurd. Een makeover motiveert en inspireert je.”

Een echte ‘eye opener’

“”Wij hebben de Masterclass Private gevolgd en hebben dat als heel leerzaam ervaren. We hebben echt 1 op 1 kunnen praten over onze webwinkel, wat er nog miste, wat beter kan en vooral hoe je daar komt. Veel tips en adviezen. Een echte ‘eye opener’! En ook nog een hele fijne samenwerking, we voelden ons erg welkom.”

Mirjam van Gelder – Butik-batik.nl

Power shot advies

Elle – Puurbasic.nl – “Ha Mariko, heel erg bedankt voor het inspirerend gesprek! Ik heb er veel van opgestoken en het was fijn om even met iemand te kunnen brainstormen en van gedachten te wisselen. Ik heb genoeg ideeën om aan de slag te gaan. Bedankt!”

Lisanne – Mooi-makers.nl – “Hoe inspirerend kan een uurtje zijn? Met Mariko is dat ontzettend inspirerend! Door het facetime-gesprek voelde de Powershot persoonlijk, Mariko gaf me de ruimte voor alle vragen en wist deze met heel veel tips en adviezen te beantwoorden. Tips gericht op de vragen van MOOI-MAKERS, passend bij het concept en mijn manier van werken. Dus geen standaard verhaaltje, maar echt iets waarmee we verder kunnen. Onze to-do-lijst is flink aangevuld en ik heb er zin in! Dankjewel Mariko – we keep in touch! Liefs, Lisanne.”

LAAT HIER JOUW REFERENTIE ACHTER

10 + 13 =

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken!

Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.