Social media check

Social media checkup

Met de Social media checkup scannen we jouw accounts en kijken we of de online marketing activiteiten (nog) passen bij jouw onderneming en of deze zinvol zijn.

Er is inmiddels al veel tijd gestoken in social media, de accounts zijn in gericht en je probeert regelmatig te posten. Maar ondanks alle moeite en energie krijg je geen grip op wat nu wel of niet zinvol is.

Waarom kreeg die ene post nu wel veel likes en de ander niet, waarom krijg ik niet meer volgers en -belangrijker nog- hoe krijg ik dan meer bereik?

Wat gaat er hier mis?

De vraag is ook of wat je aan online marketing doet, of dat nog wel strookt met je branding. Voel je afstand tussen jou en je volgers of denk je dat je juist te persoonlijk bent?

Je weet dat het beter kan, je ziet andere ondernemers floreren op social media en hun accounts lijken veel harder te groeien. Maar waar zit het ‘m dan in en wat kun je anders doen?

Klopt die onzekerheid? Lees dan verder

Stel je voor dat…

  • alles weer in één mooie lijn ligt en jouw complete branding professionaliteit uitstraalt
  • volgers meer vertrouwen krijgen in jouw onderneming zodat ze eerder overwegen bij jou te kopen
  • je met de custom tips & tricks de touwtjes weer in handen hebt

Laat social media voor jou werken, niet andersom!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 ontwerpen en bouwen we websites en -shops. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we met diverse software webshops en voor klanten nog eens tientallen meer. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Als doorgewinterde branding specialisten én webshop winkeliers, kunnen we je voorzien van een heldere blik en een berg handig advies waar je ook daadwerkelijk wat mee kunt.

Wat is de Social media checkup precies (facts)?

Online marketing, o.a. social media, is één van de meest toegankelijke marketingmiddelen voor een ondernemer die zelf de touwtjes in handen wil hebben én niet bakken met geld (over) heeft voor dure advertentie vormen. Met de Social media checkup heb je straks goede- én verbeterpunten op het gebied van online marketing voor jouw onderneming in handen. We geven tips en tricks waar je grotendeels vaak zelf meteen mee aan de slag kan en van je volgers klanten kunt maken. Dit is wat je krijgt:

  • de gebruikte online marketing van jouw onderneming krijgt een screening op maat
  • een adviserend rapport
  • tips & tricks waarmee je vaak zelf direct aan de slag kunt
  • toelichting van onze bevindingen (bijvoorbeeld middels Skype)

Voor wie is het?

De Social media checkup van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die meer conversie wil bereiken om zo haar of zijn webshop naar een hoger level te tillen.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Prijs

Zoals hierboven beschreven €295,- (excl. BTW)

Without strategy, content is just stuff, and the world has enough stuff.

Misschien heb ik je al overtuigd, maar het kan ook zijn dat…

Je twijfelt om op die ja-knop te drukken

Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Kan ik niet zelf uitzoeken of ik mijn social media accounts ok zijn?
Ja, maar op je eigen onderneming heb je geen ‘helicopter-view’, je kunt dus niet je gedachten en sentimenten loslaten als je kijkt naar alle losse elementen. Onze 20 jaar ervaring op het gebied van online marketing komen jou in dit geval ontzettend goed van pas, het zorgt er namelijk voor dat wij precies weten waar het aan ontbreekt én hoe het gefixt kan worden.

Ik kan toch niet zoveel fout doen op social media?
Wat je daar doet staat inderdaad niet in steen gebeiteld, maar onthoud wel “What happens on social media, stays on Google forever”. En daarbij komt weer het punt dat je zelf vaak een ‘maniertje’ hebt ontwikkeld om je social media te vullen en dat kan nu juist de verkeerde zijn waardoor je een hoop interactie, volgers en doorkliks misloopt.

Ik heb een neefje die…
Ja, mijn oma heeft ook een Facebook account. Iedereen is expert -___-

Hello. Ik ben Mariko en ik help jou met social media succesvol te worden

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Social media checkup?

Een Social media checkup kost €295,- (excl. BTW).

2 - Voor hoeveel social media accounts geldt de checkup?

Doorgaans voor maximaal 5 accounts die allemaal gekoppeld zijn aan één en dezelfde onderneming. Vaak kijken we ook nog naar de nieuwsbrieven die worden verstuurd en de koppelingen vanaf de webshop/website.

3 - Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Wanneer onze planning dat toelaat kan de Social media checkup binnen 2 weken gerealiseerd zijn.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Social media checkup jouw onderneming transformeert?
Nou, na een Social media checkup…

  • zie precies je waar of alle puzzelstukjes nog gelijk zijn en bij elkaar passen
  • weet je waaraan je kunt werken om je social media accounts beter voor je te laten werken
  • tast je niet meer in het donker, weg onzekerheid, jij kan dit

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.