POWERSHOT ADVIES

Een goed gesprek, ander perspectief en super handige tips en tricks -speciaal voor jou- helpt je, vaak al binnen een uurtje, ontzettend snel op weg.
Dus, loop je nu vast, heb je even geen idee hoe nu verder en wil je gewoon inhoudelijk sparren? Doe een Powershot!

Als je je onderneming (bijna) alleen runt herken je ze vast wel, vragen die telkens terug komen, die je niet opgelost krijgt en waar je flink onzeker van wordt. Vragen zoals:

 • waar haal ik meer bezoekers vandaan
 • welk webwinkel-systeem zal ik kiezen
 • met wat blaas ik meer leven in mijn huidige shop
 • HELP, hoe houd ik alle ballen in de lucht?

Zucht

Waarom wilde je ook alweer voor jezelf? Doet niet iedereen al wat ik doe of wil? Ben ik op de goede weg? Welk social media werkt nu voor mijn webshop?

Het meest handig zou zijn om de vragen waar je mee zit te bepreken met iemand die je begrijpt, die de ervaring zelf heeft en door-en-door weet hoe je succesvol online onderneemt. Zodat je samen kunt sparren over de oplossing die jou weer blij de juiste richting op stuurt.

Zit ik in de goede richting? Fijn, lees verder!

Want hoe relaxt zou het zijn als je…

 • straks niet meer hoeft te piekeren en dóór kan
 • de dingen waar je mee zit helder en positief ziet
 • handvatten krijgt en er meteen mee aan de slag gaat

Echt, een Powershot is vaak nét dat ene zetje dat je nodig hebt om weer keihard verder te bouwen aan je succes.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 adviseren en begeleiden we ondernemers. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij zorgen voor branding en online marketing die bij je onderneming past, jou verder brengt in je carrière en vooral trots maakt!

 

Wat is een Powershot precies (facts)?

 • het is een telefonisch coaching-uur, je kunt Mariko alles vragen wat je wilt
 • het gesprek is meteen ‘to the point’ en toegespitst op jouw behoefte
 • je hoeft er niet voor te reizen want we telefoneren, Facetimen of Skypen
 • en… je kunt daarna meteen weer aan de slag met je werkdag

Ik heb zoveel meer advies gekregen dan ik had gedacht!

“Al een tijdje liep ik met een aantal zaken rond waarover ik aan het twijfelen was, al een aantal mensen in mijn omgeving had ik ondervraagd, maar alsnog kwam ik er niet uit. Ik besloot dat ik advies nodig had van iemand die er echt verstand van had, dus benaderde ik Mariko. Supersnel konden we een gesprek inplannen (zo fijn!) ik mailde van te voren alvast waar ik mee zat. In het gesprek kwamen we meteen to-the-point, Mariko heeft mij ontzettend goed geholpen en ik heb zoveel meer advies gekregen dan dat ik ooit had gedacht (en dat in een uurtje). Mariko denkt echt mee, had allerlei oplossingen en to-do’s bedacht en had ook nog heel veel advies over zaken waar ik mee zat maar nog niet over begonnen was. Ze heeft ontzettend veel ervaring/kennis en was heel diep op mijn webshop/social-mediakanalen ingegaan. Na afloop kon ik meteen aan de slag. We hebben na gedacht over super veel zaken, maar ik heb nu wel een hele duidelijke to-do-lijst zodat ik niet overdonderd ben met wat ik allemaal ga doen. En ze is ook gewoon een leuk persoon om mee te praten. Wat mij betreft is het echt een aanrader!”

Anne Sara Schenk-Verloop – Annesara.nl

Voor wie is het?

De Powershot (aka super inspirerend coaching-uur met Mariko) van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die graag wil sparren over haar of zijn webshop / (online) onderneming. Het is een intensief (telefonisch) uur waarin je al je vragen kwijt kunt waar je zo snel niet zelf uit komt, onzeker over bent of helderheid over wilt.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Prijs

Zoals hierboven beschreven €75,- (excl. BTW) per sessie.

Wil je een Powershot? Boek ‘m dan nu door middel van onderstaande button en er wordt daarna meteen contact met je opgenomen voor een datum en tijdstip.

Het heeft me echt verder op weg geholpen

“Bedankt voor de inspiratie! Het heeft me echt verder op weg geholpen en ik heb heel veel nuttige informatie en tips gekregen waar ik iets mee kan en graag mee aan de slag ga. Ik kan het iedereen heel erg aanraden!”

Beryl in ’t Veld – Be-Beryl.nl

Ben je al  helemaal overtuigd of twijfel je nog?

Het kan goed zijn dat je nog twijfelt hoor, lees nog even verder

Want misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Wat als ik er nu niets aan heb?
Als het vragen zijn op het gebied van zaken als branding, (online) ondernemen, webshops, email marketing, online marketing, planning, content, social media, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest… dan kan ik je altijd helpen.

Bij familie en vrienden kan ik ook terecht met mijn vragen
Ja, maar neem echt alleen advies aan van iemand die online ondernemen door-en-door begrijpt, weet hoe belangrijk dit voor je is en jou kan voorzien met hands on tips. Denk eraan dat de beste stuurlui altijd aan wal staan en niet aan het roer van een onderneming zoals jij.

Na het Powershot uur sta ik er weer alleen voor, en dan?
Je blijft indaad alleen je business runnen, maar wél met advies en inspiratie van mij om weer verder te gaan. Jouw onderneming is jouw droom, iets wat je zelf hebt opgezet en wat je zelf groot gaat maken. Het leuke is dat ik je daar, met heel veel handige tools, wél heel goed bij kan helpen! Zo ben je tóch niet alleen.

Hello. Ik ben Mariko en ik help jou graag persoonlijk met ondernemersvragen

 

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Powershot?

Een Powershot kost €75,- p/u (excl. BTW).

2 - Wanneer kunnen we bellen?

We plannen samen een tijdstip in de werkweek, ergens tussen 10.00 en 17.00 uur. Kan je alleen ’s avonds, laat dat dan weten, ook dat is mogelijk hoor.

3 - Wat als ik nu vastloop met het advies?

Één uur is geen toverstafje, maar mijn oplossing is vaak heel praktisch, zodat de haalbaarheid groot is. Dus zullen we ook echt samen bespreken wat je kunt gaan doen (vaak direct al na ons gesprek)om je doel te behalen.

Hoe inspirerend kan een uurtje zijn?

“Hoe inspirerend kan een uurtje zijn? – Met Mariko is dat ontzettend inspirerend! Door het facetime-gesprek voelde de Powershot persoonlijk, Mariko gaf me de ruimte voor alle vragen en wist deze met heel veel tips en adviezen te beantwoorden. Tips gericht op de vragen van MOOI-MAKERS, passend bij het concept en mijn manier van werken. Dus geen standaard verhaaltje, maar echt iets waarmee we verder kunnen. De to-do-lijst is flink aangevuld en ik heb er zin in! Dankjewel Mariko – we keep in touch!”

Lisanne Vreeke – Mooi-makers.nl

Weten wat een Powershot echt doet?

Nou, na een Powershot…

 • voel je je gehoord, heeft er echt iemand naar je vragen geluisterd die er wat mee kan
 • heb je inspiratie, kracht en handvatten om je issues grondig aan te pakken
 • jij kan dit, je kan weer verder bouwen aan jouw succesvolle onderneming waarmee je verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.