🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Shopify webshop DIY - online cursus

Extra informatie over de Shopify webshop DIY - online cursus

Deze pagina geeft je meer informatie over de online cursus Shopify webshop DIYHeb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

10 stappen naar webshop succes

We leren je hoe je een webshop begint in 10 snelle stappen. We starten je shop (kun je hier zelf ook al doen), nemen je mee in het maken van jouw plan, in het kiezen van een businessmodel, en in het opbouwen van de verschillende universele, converterende pagina’s. De cursus zit bomvol waardevolle informatie, video’s, checklists en geweldig bonus materiaal. Maar dat is niet het enige, want als je webshop staat, is dat natuurlijk fantastisch, maar uiteindelijk wil je ook omzet uit de webshop halen. Hoe je dat regelt? Met marketing. Goede, stevige marketing, waar over nagedacht is, en branding waar je u tegen kunt zeggen. Want daar maak jij het verschil.

👉 Kijk het gratis webinar: Waarom en hoe verhuis je naar Shopify? KLIK HIER

Shopify als ultieme basis

We nemen je in module 1 van de cursus mee aan de hand om kennis te maken met Shopify. Als je interesse hebt in deze training, dan heb je waarschijnlijk al besloten je shop te willen bouwen met Shopify. En dat is een goed besluit! Het is een makkelijk en overzichtelijk systeem, waarmee je binnen no time je eigen succesvolle online onderneming kunt opstarten. En dat is precies wat jij wilt. We leggen je alle ins en outs van het systeem uit, zodat jij de allerbeste start kunt maken en er uit haalt wat er in zit.

De inhoud in a nutshell

Dit is -in a nutshell- de inhoud van jouw cursus, compleet met video's en printable PDF's:

Introductie Wie, wat, waar en hoe?
Module 1 All about Shopify
Module 2 Slimme business modellen voor ecommerce
Module 3 Branding is key
Module 4 Webshop blueprint (t.w.v. €197,-)
Module 5 Make it work
BONUS
handige tips & tricks om je shop succesvol te maken
What's next...
meer tips en advies
EXTRA toegang tot de besloten Shopify student hangout op Facebook


Slimme businessmodellen

Misschien weet je al lang wat voor businessmodel je gaat hanteren voor je webshop, maar als dat niet zo is, dan helpt module 2 je een keuze maken. We nemen je mee in de verschillende businessmodellen om een webshop op te zetten.
Van je eigen merk tot dropshipping, we vertellen je in deze cursus precies hoe je er mee aan de slag kunt én we helpen je aan de hand van een strak schema met het maken van jouw webshop plan.

De kracht van een eigen merk

Wanneer je weet wat je gaat doen, kan je je gaan richten op de branding. We nemen je in module 3 op weg naar een hele mooie branding, zodat jouw webshop herkenbaar en aantrekkelijk wordt voor jouw doelgroep. We leggen je uit hoe je een ijzersterk merk bouwt, en op welke wijze je Shopify kunt gebruiken om je merk te onderstrepen en nog krachtiger te maken door het kiezen van het juiste thema, bijvoorbeeld.

🔥 Wil je graag jouw logo en branding professioneel laten ontwerpen? Kijk hier eens

De webshop blueprint

De webshop blueprint, module 4, is de basis van jouw webshop. Het zorgt ervoor dat je niks over het hoofd ziet en dat je precies weet wat er op welke pagina moet komen en welke pagina’s je in ieder geval nodig hebt. Deze blueprint is de ultieme handleiding die ervoor zorgt dat jij je hoofd niet hoeft te breken over wat er allemaal op je site moet, maar dat het bij wijze van spreken een invuloefening wordt waar je op kunt bouwen. De handige checklists in deze module zorgen ervoor dat je zeker weet dat je alles op de site hebt staan wat nodig is om aantrekkelijk te zijn, en te voldoen aan alle wettelijke eisen van een webshop. Geloof ons, dat scheelt een hoop zorgen en gezeur.

Make it work

In de ideale situatie werkt jouw webshop voor jou. In module 5 leggen we je uit hoe je ervoor kan zorgen dat dit het geval wordt. We leggen je uit hoe je betalingen in je webshop kunt regelen, hoe je de verzending goed kunt instellen, hoe je je check-out of winkelmandje zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk maakt, hoe je kortingen aanmaakt, en last but not least, via welke andere kanalen je de verkoop van jouw mooie producten kunt verhogen.

Waarom Shopify?

Voor de ontwikkeling van ambitieuze en professionele medium tot grote webshops gebruiken we graag webwinkelsoftware Shopify. Wij werken zelf al sinds 2013 met het systeem en vertellen je er graag meer over. Hieronder de voornaamste redenen waarom je voor Shopify gaat:
 • Shopify is heel klantvriendelijk, zowel het systeem als de 24/7 support die je krijgt.
 • Het is een super up-to-date SaaS-systeem, dat je verzekert van de meest recente techniek in de markt.
 • Het is een veilig systeem met weinig 'down time'.
 • Shopify biedt heel veel apps/plugins (zowel gratis als betaald) die heel veel meerwaarde geven aan een succesvolle webshop.
 • Kit is zo'n geweldige plugin van Shopify zelf, waarmee je echt een marketing buddy hebt die je next level brengt met doelen, retargeting en klantenservice.
 • Naast e-commerce heeft het systeem ook een solide POS mogelijkheid (voor je offline verkoop).
 • Facebook én Instagram shopping zijn beiden binnen no time gefixt.
 • Vanuit design perspectief vinden wij dat er geen ander webwinkel-systeem is dat standaard zulke mooie templates heeft.

Reden genoeg voor een Shopify webshop!

Shopify Education Partner

Shopify Education Partner

Al onze cursussen zijn goedgekeurd door Shopify. SYSO is officieel Shopify Expert en Shopify Education Partner (als enige in Nederland) en dat betekent het volgende: "Shopify Education Partners maken cursussen waarmee je jouw bedrijf kunt starten en laten groeien. De cursussen behandelen een breed scala aan praktische tips en onderwerpen, waaronder het vinden van producten, het ontwerpen van je winkel en het aantrekken van klanten. Aan het gebruik van de goedgekeurde cursusbadge kun je zien of een cursus is gemaakt door een Shopify Education Partner. Elke cursus met deze badge is beoordeeld en goedgekeurd door Shopify. Door Shopify goedgekeurde cursussen hebben veel voordelen, ze zijn...

 • zorgvuldig beoordeeld om kwaliteit en nauwkeurigheid te garanderen
 • speciaal ontworpen om je te helpen je bedrijf te lanceren en te laten groeien
 • ontwikkeld door ervaren en vertrouwde Shopify gebruikers

Shopify webshop DIY - online cursus

Zo. Nu weet je echt álles: aan de slag! Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!