🎁 Download gratis: dé inhaakkalender zonder fratsen 2021 (PDF) • KLIK HIER

Shopify webshop in Nederland of België

Shopify webshop Nederland België

Een Shopify webshop is binnen no-time zelf gemaakt en ook voor Nederlandse en Belgische webshops een mooie oplossing. Het is webwinkelsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Shopify headquarters is gevestigd in Canada, is al jaren één van de grootste spelers op de e-commerce markt en één van de hardst groeiende partijen om je webshop mee te bouwen. Ook in Nederland en België worden steeds meer succesvolle Shopify webshops gemaakt.

Wat kun je ermee?

Ten eerste is het webwinkelsoftware waar je zo goed als geen programmeer ervaring voor nodig hebt. Coderen kan, maar hoeft echt niet. Het systeem is Engelstalig en heel overzichtelijk. Er zijn 20+ gratis kant en klare thema's die in dit geval mooi zijn, up to date én allemaal -zonder HTML kennis- te customizen. Je kunt Shopify gratis uitproberen en op elk gewenst moment weer stoppen. Voor een betaald Shopify abonnement wat je maandelijks of jaarlijks kunt afsluiten heb je feitelijk alleen een creditcard nodig. Hosting voor een Shopify webshop is inclusief.

Is Shopify geschikt voor een Nederlandse webshop?

In tegenstelling tot wat je misschien vaak leest in verouderde reviews is Shopify wel degelijk geschikt voor de Nederlandse en Belgische markt. Sinds je betaalprovider Mollie kunt koppelen is het één van de beste keuzes die je kunt maken als je een professionele, marketing gedreven en converterende webshop wilt runnen.

👉 Verhuizen naar Shopify? Waarom en hoe je dat doet bespreek ik hier in dit gratis webinar

Waarom zou je kiezen voor Shopify?

Er zijn heel veel reden om een Shopify webshop te (laten) maken, maar dit zijn de voornaamste redenen:

• Shopify is ontzettend klantvriendelijk, zowel het systeem als de 24/7 support die je krijgt
• het is een super uptodate Saas-systeem dat je verzekerd van de laatste techniek in de markt wat automatisch wordt geüpdate
• het is een veilig systeem met weinig 'down time'
• Shopify biedt heel veel plugins (zowel gratis als betaald) die heel veel meerwaarde geven aan een webshop
• Kit is zo'n geweldige plugin van Shopify zelf waarmee je echt een marketing buddy hebt die je next level brengt met doelen, retargetting en klantenservice
• de integratie van MailChimp werkt vlekkeloos en is echt een aanvulling
• naast e-commerce heeft het systeem ook een solide POS mogelijkheid (voor je offline verkoop)
• een Facebook én Instagram store zijn beiden binnen notime gefixt
• vanuit design perspectief vinden wij dat er geen ander webwinkelsysteem is dat standaard zulke al mooie templates heeft

👉 Leer hier hoe je zelf een eigen professionele Shopify webshop opzet

Wat kost het?

Een abonnement heb je al vanaf $29,- per maand + 2% transactie fee (voor transacties buiten Shopify payments om), inclusief hosting, domeinnaam, SSL certificaat, verlaten winkelwagen alert, kortingscodes, 24/7 support, ongelimiteerd aantal producten en opslagruimte. En natuurlijk inclusief marketing buddy Kit (!) Een abonnement kun je per maand of jaarlijks aangaan.

Shopify partner

Met plezier en trots zijn we Shopify partner, education partner én expert op branding en online marketing gebied. Voor de ontwikkeling van ambitieuze en professionele medium tot grote webshops gebruiken we graag webwinkelsoftware Shopify. We werken al sinds 2013 met het systeem en vertellen je er graag meer over. Deze website/shop is eveneens gemaakt met Shopify.

Klaar om jouw onderneming groot te maken?

Het is nu makkelijker dan ooit om een (online) onderneming te beginnen. Je kunt een Shopify webshop door ons laten bouwen Wij helpen je graag met de opzet en branding (of restyling) van een steengoede Shopify webshop die je zelf eenvoudig kan onderhouden. We kennen het systeem door en door, weten waar de kansen liggen, wat bij jou past en hoe we Shopify zo voor je in kunnen richten dat de webshop 'fits like a glove'.

Nieuw!

Je kan nu ook zelf aan de slag met de door Sell your stuff online ontwikkelde en door Shopify approved online cursus Shopify webshop DIY.