👋 GRATIS 5-daagse videotraining: Maak je webshop awesome > meld je aan

Shopify webshop in Nederland of België

Shopify webshop in 10 stappen

Shopify webshop

Een Shopify webshop is binnen no-time zelf gemaakt en ook voor Nederlandse en Belgische webshops een mooie oplossing. Het is webwinkelsoftware waar je op een eenvoudige manier een goed converterende en mooie webshop mee maakt. Shopify headquarters is gevestigd in Canada, is al jaren één van de grootste spelers op de e-commerce markt en één van de hardst groeiende partijen om je webshop mee te bouwen. Ook in Nederland en België worden steeds meer succesvolle Shopify webshops gemaakt.

Wat kun je ermee?

Ten eerste is het webwinkelsoftware waar je zo goed als geen programmeer ervaring voor nodig hebt. Coderen kan, maar hoeft echt niet. Het systeem is Engelstalig en heel overzichtelijk. Er zijn 20+ gratis kant en klare thema's die in dit geval mooi zijn, up to date én allemaal -zonder HTML kennis- te customizen. Je kunt Shopify gratis uitproberen en op elk gewenst moment weer stoppen. Voor een betaald Shopify abonnement ($29,-) wat je maandelijks of jaarlijks kunt afsluiten heb je feitelijk alleen een creditcard nodig. Hosting voor een Shopify webshop is inclusief.

In 10 stappen een Shopify webshop

Stap 1 - Maak een Shopify account aan
Stap 2 - Een Shopify thema kiezen
Stap 3 - Het thema vertalen
Stap 4 - Shopify meertalig maken
Stap 5 - Betaalmethoden koppelen
Stap 6 - Verzendkosten instellen en verzenddiensten koppelen
Stap 7 - Je algemene pagina's maken
Stap 8 - Jouw Shopify shop vullen met producten
Stap 9 - Testen
Stap 10 - Je shop is live, wat nu?

Nu meteen aan de slag!
Uit deze easy steps bestaan onze super fijne Shopify webshop kickstart spoedcursus, die je al doet voor €27,50. Bestel nu en ga meteen aan de slag met jouw eigen Shopify webshop!

Is Shopify geschikt voor een Nederlandse webshop?

In tegenstelling tot wat je misschien vaak leest in verouderde reviews is Shopify wel degelijk geschikt voor de Nederlandse en Belgische markt. Sinds je betaalprovider Mollie kunt koppelen en Shopify Payments is geïntroduceerd, is het één van de beste keuzes die je kunt maken als je een professionele, marketing gedreven en converterende webshop wilt runnen.

👉 Verhuizen naar Shopify? Waarom en hoe je dat doet bespreek ik hier in dit gratis webinar

Waarom zou je kiezen voor Shopify?

Er zijn heel veel reden om een Shopify webshop te (laten) maken, maar dit zijn de voornaamste redenen:

 1. Shopify is ontzettend klantvriendelijk, zowel het systeem als de 24/7 support die je krijgt
 2. het is een super uptodate Saas-systeem dat je verzekerd van de laatste techniek in de markt wat automatisch wordt geüpdate
 3. het is een veilig systeem met weinig 'down time'
 4. Shopify biedt heel veel handige en stabiele apps (zowel gratis als betaald) die heel veel meerwaarde geven aan een webshop
 5. binnen Shopify systeem is er marketing relatief eenvoudig te automatiseren, zodat je snel next level kunt gaan
 6. naast e-commerce heeft het systeem ook een solide POS mogelijkheid (voor je offline verkoop)
 7. een Facebook én Instagram store zijn beiden binnen notime gefixt
 8. vanuit design perspectief vinden wij dat er geen ander webwinkelsysteem is dat standaard zulke al mooie templates heeft
   

👉 Leer hier hoe je zelf een eigen professionele Shopify webshop opzet

Wat kost het?

Een abonnement heb je al vanaf $29,- per maand + 2% transactie fee (voor transacties buiten Shopify Payments om), inclusief hosting, domeinnaam, SSL certificaat, verlaten winkelwagen alert, kortingscodes, 24/7 support, ongelimiteerd aantal producten en opslagruimte. En natuurlijk inclusief veel handige marketing tools. Een abonnement kun je per maand of jaarlijks aangaan.

Shopify partner

Shopify education partner

Al onze cursussen zijn goedgekeurd door Shopify. SYSO is officieel Shopify Expert en Shopify Education Partner (de enige in Nederland) en dat betekent het volgende: "Shopify Education Partners maken cursussen waarmee je jouw bedrijf kunt starten en laten groeien. De cursussen behandelen een breed scala aan praktische tips en onderwerpen, waaronder het vinden van producten, het ontwerpen van je winkel en het aantrekken van klanten. Aan het gebruik van de goedgekeurde cursusbadge kun je zien of een cursus is gemaakt door een Shopify Education Partner. Elke cursus met deze badge is beoordeeld en goedgekeurd door Shopify. Door Shopify goedgekeurde cursussen hebben veel voordelen, ze zijn...

 • zorgvuldig beoordeeld om kwaliteit en nauwkeurigheid te garanderen
 • speciaal ontworpen om je te helpen je bedrijf te lanceren en te laten groeien
 • ontwikkeld door ervaren en vertrouwde Shopify gebruikers

Klaar om jouw onderneming groot te maken?

Het is nu makkelijker dan ooit om een (online) onderneming te beginnen. Je kunt een Shopify webshop door ons laten bouwen Wij helpen je graag met de opzet en branding (of restyling) van een steengoede Shopify webshop die je zelf eenvoudig kan onderhouden. We kennen het systeem door en door, weten waar de kansen liggen, wat bij jou past en hoe we Shopify zo voor je in kunnen richten dat de webshop 'fits like a glove'.

Jouw professionele Shopify webshop

Naast de spoedcursus kun je ook zelf aan de slag met de door Sell your stuff online ontwikkelde en door Shopify approved uitgebreide online cursus Shopify webshop DIY. Hiermee gaan we dieper op de details in en maak jij binnen no-time professionele Shopify webshops!