Referenties Sell your stuff online werkboek

Sell your stuff online werkboek

Maike – Madebymaike.com – “Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar! Sinds anderhalf jaar verkoop ik zelf via madebymaike.com mijn creaties online. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen een artikel in je webshop zetten en hoopvol wachten op je eerste verkoop ;). In dit boek worden alle aspecten van het runnen van een webshop belicht. Van online marketing tot het maken van goede productfoto’s tot het creëren van je eigen huisstijl. Wat super dat Mariko haar ervaringen met anderen wil delen!”

Webwinkel Roozje – “Prettig leesbaar en inspirerend ook voor de ervaren webwinkeleigenaar. Prettig leesbaar boek met veel opgedane ervaringen van Mariko maar ook van andere webwinkeleigenaars en tevens inhoudelijke informatie over o.a social media. Een praktisch boek met meerwaarde voor de toekomst van mijn eigen bedrijf. Pluspunten: Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg.”

Josse Veen – BijJosse.nl – “Wat een tof boek! – Je haalt onderwerpen aan die tot nu toe voor mij ‘saai’ waren… Een open, eerlijke, herkenbare & inspirerende schrijfstijl. Ik heb het boek verslonden! :)”

webshop werkboek Sell your stuff online