Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Referenties Sell your stuff online Masterclass

Sell your stuff online Masterclass

Babiche Knaap – Normalgetsyounowhere.com – “Al een paar maanden geleden kocht ik het boek Sell your stuff online. Na 5 jaar ondernemen in een ‘stenen winkel’ en worstelen met een webwinkel was dit een heel fijn boek om weer even te kijken wat en waarom ik dit zo graag doe. Veel nieuwe inzichten en handvaten uitgehaald. En vanmiddag de Masterclass van Mariko gedaan. Ook hieruit veel praktische tips gekregen en net meteen een offerte aanvraag gedaan om een en ander te laten re-branden. Mariko weet waar ze het over heeft en dat merk je meteen als je met haar praat. Het boek, de masterclass, haar nieuwsbrieven en de groep op Facebook geven houvast voor als je het even niet meer weet met je (web)winkel.”

Leonie – Littleelephant.nl – “Een super fijne masterclass, voor zowel de net begonnen als de gevorderde webwinkelier. Na deze super fijne, bomvolle dag ga je vol inspiratie én met nieuwe handvatten naar huis om je webwinkel nog succesvoller te maken. Aanrader!”

Sanne – Chital.nl – “Wauw, wat kan je in één dag veel leren! Doordat het aantal deelnemers beperkt is, krijg je veel persoonlijke aandacht en is er veel gelegenheid tot vragen stellen. En inderdaad, advies op maat! Ik heb een heleboel punten die ik kan gaan toepassen voor Chital, waar ik dan ook al druk mee bezig ben. Ook ik kan deze masterclass van harte aanbevelen, je zult boordevol ideeën weer naar huis gaan!”

Joyce – BeJoyce.nl – “Inspiratie! – Ontzettend leerzame dag! Heel veel dingen geleerd, ideeën opgedaan en superfijn dat het zo’n klein groepje was! Mijn webshop was en is nog niet klaar maar Mariko heeft me wel een enorme energieboost gegeven om er ook echt wat van te maken! Door deze masterclass en haar boek ga je toch met andere ogen kijken naar het reilen en zeilen van je webshop! Top! Als afsluiting ben ik nog even lekker gaan uitwaaien op het strand… Even die frisse wind letterlijk en figuurlijk door mijn hoofd…”

Maite – MaisonMaite.be – “Leerzaam – Wat een leuke dag! Erg gezellig maar ook leerzaam als aansluiting op het boek. Open je oren, stel vragen & write down. Veel succes iedereen!”

Mirjam van Gelder – Butik-batik.nl – “Wij hebben de Masterclass privé gevolgd en hebben dat als heel leerzaam ervaren. We hebben echt 1 op 1 kunnen praten over onze webwinkel, wat er nog miste, wat beter kan en vooral hoe je daar komt. Veel tips en adviezen. Een echte ‘eye opener’! En ook nog een hele fijne samenwerking, we voelden ons erg welkom.”

 Sell your stuff online Masterclass