Referenties Power shot advies / Conversie checkup

Power shot advies

Anne Sara Schenk-Verloop – Annesara.nl – “Al een tijdje liep ik met een aantal zaken rond waarover ik aan het twijfelen was, al een aantal mensen in mijn omgeving had ik ondervraagd, maar alsnog kwam ik er niet uit. Ik besloot dat ik advies nodig had van iemand die er echt verstand van had, dus benaderde ik Mariko. Supersnel konden we een gesprek inplannen (zo fijn!) ik mailde van te voren alvast waar ik mee zat. In het gesprek kwamen we meteen to-the-point, Mariko heeft mij ontzettend goed geholpen en ik heb zoveel meer advies gekregen dan dat ik ooit had gedacht (en dat in een uurtje). Mariko denkt echt mee, had allerlei oplossingen en to-do’s bedacht en had ook nog heel veel advies over zaken waar ik mee zat maar nog niet over begonnen was. Ze heeft ontzettend veel ervaring/kennis en was heel diep op mijn webshop/social-mediakanalen ingegaan. Na afloop kon ik meteen aan de slag. We hebben na gedacht over super veel zaken, maar ik heb nu wel een hele duidelijke to-do-lijst zodat ik niet overdonderd ben met wat ik allemaal ga doen. En ze is ook gewoon een leuk persoon om mee te praten. Wat mij betreft is het echt een aanrader!”

Elle – Puurbasic.nl – “Ha Mariko, heel erg bedankt voor het inspirerend gesprek! Ik heb er veel van opgestoken en het was fijn om even met iemand te kunnen brainstormen en van gedachten te wisselen. Ik heb genoeg ideeën om aan de slag te gaan. Bedankt!”

Lisanne – Mooi-makers.nl – “Hoe inspirerend kan een uurtje zijn? Met Mariko is dat ontzettend inspirerend! Door het facetime-gesprek voelde de Powershot persoonlijk, Mariko gaf me de ruimte voor alle vragen en wist deze met heel veel tips en adviezen te beantwoorden. Tips gericht op de vragen van MOOI-MAKERS, passend bij het concept en mijn manier van werken. Dus geen standaard verhaaltje, maar echt iets waarmee we verder kunnen. Onze to-do-lijst is flink aangevuld en ik heb er zin in! Dankjewel Mariko – we keep in touch! Liefs, Lisanne.”

Power shot webshop advies

Conversie checkup

Monique Verheije – O-lijf.com – “Ik heb heel wat resultaat behaald uit deze samenwerking. Het verbeteren van de webwinkel was een goede zet! Van heel wat klanten heb ik te horen gekregen dat de webwinkel make over een goede verandering was. Bij Mijnwebwinkel, waar ik bij aangesloten zit, worden sommige pagina’s van O-lijf.com in hun blog, als voorbeeld gegeven. Webwinkel klanten blijven langer op de pagina van O-lijf en vullen hun winkelmandje met heel wat verschillende producten. En – niet onbelangrijk! – de webwinkel heeft een hogere conversie.”

Webshop conversie checkup