Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Referenties Online cursus 1000+ Insta doelgroep volgers formule

Online cursus 1000+ Insta doelgroep volgers formule

Lilian van der Ven – Olijverie.nl – “Super leuke interessante en intensieve cursus, met heel veel (nieuwe) weetjes over hoe je je Instagram account interessanter maakt, meer volgers krijgt en behoudt. Wat het vooral erg leuk maakt is ruggespraak in de besloten groep met cursisten op Facebook. Samen sparren, vragen stellen en antwoorden krijgen. Ook van Mariko zelf. En dat allemaal op een hele ongedwongen manier. Super. Voor herhaling vatbaar, dan wel een andere cursus natuurlijk ;-) Maar het is zeker een aanrader als je je Instagram account naar een hoger niveau wilt tillen.”

Revlie Schuit – Revlie.nl – “WAANZINNIG waardevolle cursus, zoveel info en super duidelijk omschreven allemaal. Super formule lijkt me zo, je moet wel even aan de slag, maar dan heb je ook wat!! (en ik ben heel kritisch, want heb al heel wat ‘kansloze’ e-courses gevolgd).”

Jet & Ingrid – Roppongi.nl – “Intensief maar heel effectief! De cursus is goed opgebouwd: je zorgt eerst voor een goede basis en gaat dan aan de slag met het heldere stappenplan van de formule. Super om inzicht te krijgen in je eigen bedrijf, je concurrentie en de volgers die je graag aan je wilt binden. Je bouwt zo een fanbase op van mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf! Ook al is het een online cursus, Mariko staat klaar om problemen op te lossen, weten wij uit ervaring ;-), inclusief regelmatig een  Q&A-sessie die ook heel fijn is!”

Robin Schellekens – Enmik.nl – “Ik vond het een zeer interessante en leerzame cursus. De besloten facebookgroep is echt super fijn, omdat je daar echt even kunt “sparren” met andere die dezelfde cursus doen als jij en die dus mogelijk tegen dezelfde “problemen” aanlopen. Ik heb een erg leuke week gehad, en ga zeker nog door met deze formule!”

Anne Berns – Studio Kisa – “Ik had mezelf als doel gesteld om binnen een week 400 volgers te hebben (ik begon met 240). Op dit moment ben ik daar -binnen een week- al ruim overheen.
 Eigenlijk begreep ik Instagram niet zo heel goed, maar het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven en ik heb er zoveel lol in gekregen. Ook heeft het me enorm geholpen om mijn doelgroep veel duidelijker te krijgen, ben nogal een beelddenker en vond het altijd best moeilijk om mijn doelgroep te omschrijven. Instagram en deze cursus hebben het voor mij heel inzichtelijk gemaakt. Deze cursus is echt heel waardevol en ook alle extra begeleiding in de Facebook groep is top!”

Instagram meer volgers online cursus