Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Referenties Mijnwebwinkel makeover

Mijnwebwinkel makeover

Revlie – Revlie.nl – “Ik ken Mariko al een tijdje van social media en een lezing die ze voor een business dag gaf. Ik heb haar boek destijds ook gekocht, boordevol super waardevolle informatie! Toen ik zag dat Applepiepieces een vernieuwde look van de webshop had, dacht ik: dat wil ik ook! Op de site van Mijnwebwinkel zag ik dat zij dat via Sell you stuff online ook aanbood. Contact gezocht, offerte gekregen en in no time was daar een superfijne samenwerking! Ik zou een Mijnwebwinkel makeover absoluut aanbevelen. Het hele proces heeft nog geen maandje geduurd. Ik heb een supergoed gesprek met Mariko gehad over mijn wensen, ideeën en wat voor mij belangrijk was. Ze heeft niet alleen een supermooie makeover gemaakt, ze heeft ook constant tips & adviezen gegeven waar ik ook echt wat mee kan. Echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft, haar afspraken meer dan nakomt & meest belangrijke: mijn webshop een look & feel gegeven die perfect bij mij & mijn producten past!”

Fabiënne van de Winkel – Woonathome.nl – “Woonathome was erg toe aan een restyling. Bij twee bureau’s hadden we een offerte aangevraagd. We zijn voor Sell your stuff online gegaan om dat we hier het beste gevoel bij hadden. Het is een prettig om te weten dat je met iemand samenwerkt die weet wat het is om een webshop te runnen. Jullie ervaring en het weten waar de “pain points” zitten bij het runnen van een online winkel, dat geeft vertrouwen.”

Claudia Rhali – Elkantrawebshop.nl – “Wij zijn heel blij met het resultaat en de manier waarop je ons gevoel hebt weten te vertalen in een webshop van nu! Het is ook goed om het zelf een keer los te (moeten) laten en dan iemand te hebben die een nieuwe frisse look kan neerzetten! Het bezoekersaantal had meteen een flinke stijging van 20%. Het aantal orders is met 35% gestegen en vormt daarmee een nieuw record! Dat is echt super mooi!”

Ronald – Kadoshop Broekzitter – “Na 2 1/2 jaar zitten klooien heb ik toch een webdesigner ingeschakeld Sell your stuff online ben blij en zeer tevreden over hun werk zou ze ook zeer aanbevelen aan andere webshops. Ronald.”

Mijnwebwinkel makeover