Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Referenties Branding / webshop packs

Branding / webshop packs

Joyce Beumer – BeJoyce.nl – “Mijn webshop was naar mijn gevoel niet af, het was niet helemaal wat ik in mijn hoofd had zitten, maar kreeg het niet zelf voor elkaar. Ik had bij Mariko al eens een Masterclass gevolgd en haar stijl en creativiteit spreekt me heel erg aan. En ik vind Mariko een leuke vrouw! 🙂 Zelf zie je op een gegeven moment niet meer wat misschien net even anders kan, daar helpt Mariko echt super mee! Het Pinterest bord geeft zoveel inzicht! En ze kan de wensen heel goed omzetten doordat ze goed naar je luistert.”

Yvon van Bergen – Yvonvanbergen.nl – "Ik kwam met Mariko in contact nadat ik me had opgegeven voor de Instagram cursus. Zo kwam ik meer over Mariko en haar bedrijf te weten. Haar manier van aanpak sprak mij erg aan. Ik houd van veranderingen en na een tijdje sluipt het erin dat het gehele plaatje niet meer klopt. Dan moet er weer rust en vernieuwing komen! De producten die ik verkoop zijn in overleg wat meer naar de achtergond verdwenen. Nu voert mijn kunst de boventoon en toon ik mezelf en mijn kunst aan de buitenwereld. Ja, ik beveel de diensten van Sell your stuff online zeker aan!"

Chantal Hageman – Menkhorst van Tealworld.nl – “Ik heb in het prille begin, na het lezen van je boek, de Sell your stuff online masterclass gevolgd. Met jouw manier van denken, ontwikkelen en kennis en kunde wist ik dat ik jou moest inschakelen! Ja, ik zou een Branding pack + Mijnwebwinkel makeover aanbevelen. Je krijgt er zoveel inspiratie van en het geeft je echt energie om door te pakken!”

Sharon Bouma-McAdam – Littlerookies.nl – “Heel fijn om samen te werken met iemand waarmee je een persoonlijke en zakelijke klik hebt. Je voelt je gehoord en begrepen en ik ben ontzettend trots op het eindresultaat van de webshop. Het mag er zeker zijn! Mariko en Mark zijn samen kritisch en professioneel, waardoor alle aspecten van het bouwen van een webshop goed bekeken en besproken worden. Veel kennis en ervaring aanwezig en je voelt dat je in goede handen bent! Bedankt!”

 

Branding pack
Webshop of website laten ontwikkelen