ūüĒ• Voor jou: Content marketing voor de lente in coronatijd ‚ÄĘ KLIK HIER

Raving reviews

Wat anderen zeggen

Kirsten Jassies ‚Äď Just K

Je weet inmiddels wel dat Instagram onmisbaar is voor jouw webshop/online onderneming. Instagram koningin Kirsten Jassies is social media trainer en spreker sinds 2014. Ze focust zich op digitale trends en tools als Instagram, Snapchat en Youtube. In 2018 lanceerde Kirsten de bestseller en musthave 'Instaproof'. Op Make it happen vertelt zij ons weer wat de Instagram trends worden voor 2019. Don't miss it!

Onderwerp: Instagram 2019

Mark Bongers

Winstgevend ondernemen met Facebook leer je van niemand anders beter dan van Mark Bongers en zijn gelijknamige Facebook marketing academy. Hij weet alle ins & outs en hielp als Facebook marketeer sinds 2009 al honderden ondernemers in binnen- en buitenland. Lucky you, want hij deelt met jou zijn nieuwste tips & tricks op het gebied van Facebook advertising. 

Onderwerp: Succesvol adverteren op Facebook

Kim de Jong - House of Tax

Je admin on fleek?! Met Kim van House of Tax zeker wel! Met¬†haar wordt zoiets droogs als administratie eh... leuk! Jaarcijfers, financi√ęle rapporten, belastingaangiften, word je al niet lekker bij het idee? Dan is Kim er vandaag voor jou. Zij geeft een money talk en geeft je super handige tips om je geldzaken op orde te krijgen. Long story short: een geweldig doel voor 2019!

Onderwerp: Money talks

Mariko Naber

Na een poll in de Insiders groep op Facebook stond 'nieuwsbrief' als gewenst onderwerp bovenaan. My cup of tea! Daarom krijg je van mij een Nieuwsbrief & mailinglist mini-masterclass helemaal toegespitst op 2019 natuurlijk. De nieuwste manieren dus om jouw mailinglist te laten groeien én ik laat je zien hoe de best converterende nieuwsbrief er uitziet.

Onderwerp: Nieuwsbrief & mailinglist mini-masterclass 

 

"Ik kwam met Mariko in contact nadat ik me had opgegeven voor de Instagram cursus. Zo kwam ik meer over Mariko en haar bedrijf te weten. Haar manier van aanpak sprak mij erg aan. Ik houd van veranderingen en na een tijdje sluipt het erin dat het gehele plaatje niet meer klopt. Dan moet er weer rust en vernieuwing komen! De producten die ik verkoop zijn in overleg wat meer naar de achtergond verdwenen. Nu voert mijn kunst de boventoon en toon ik mezelf en mijn kunst aan de buitenwereld. Ja, ik beveel de diensten van Sell your stuff online zeker aan!"

Yvon van Bergen ‚Äď Yvonvanbergen.nl