ūüĒ• Voor jou: Content marketing voor de lente in coronatijd ‚ÄĘ KLIK HIER

Make it happen experts

DE EXPERTS

Met zorg hebben we onze sprekers uitgekozen. Zij zullen je bijspijkeren op het gebied van o.a. Instagram, Facebook, geldzaken, styling & fotografie en mailinglist groei. Stuk voor stuk onmisbare zaken voor een awesome 2019! Barstensvol inspiratie ga jij terug naar huis.

Kirsten Jassies ‚Äď Just K

Je weet inmiddels wel dat Instagram onmisbaar is voor jouw webshop/online onderneming. Instagram koningin Kirsten Jassies is social media trainer en spreker sinds 2014. Ze focust zich op digitale trends en tools als Instagram, Snapchat en Youtube. In 2018 lanceerde Kirsten de bestseller en musthave 'Instaproof'. Op Make it happen vertelt zij ons weer wat de Instagram trends worden voor 2019. Don't miss it!

Onderwerp: Instagram 2019

Mark Bongers

Winstgevend ondernemen met Facebook leer je van niemand anders beter dan van Mark Bongers en zijn gelijknamige Facebook marketing academy. Hij weet alle ins & outs en hielp als Facebook marketeer sinds 2009 al honderden ondernemers in binnen- en buitenland. Lucky you, want hij deelt met jou zijn nieuwste tips & tricks op het gebied van Facebook advertising. 

Onderwerp: Succesvol adverteren op Facebook

Kim de Jong - House of Tax

Je admin on fleek?! Met Kim van House of Tax zeker wel! Met¬†haar wordt zoiets droogs als administratie eh... leuk! Jaarcijfers, financi√ęle rapporten, belastingaangiften, word je al niet lekker bij het idee? Dan is Kim er vandaag voor jou. Zij geeft een money talk en geeft je super handige tips om je geldzaken op orde te krijgen. Long story short: een geweldig doel voor 2019!

Onderwerp: Money talks

Mariko Naber

Na een poll in de Insiders groep op Facebook stond 'nieuwsbrief' als gewenst onderwerp bovenaan. My cup of tea! Daarom krijg je van mij een Nieuwsbrief & mailinglist mini-masterclass helemaal toegespitst op 2019 natuurlijk. De nieuwste manieren dus om jouw mailinglist te laten groeien én ik laat je zien hoe de best converterende nieuwsbrief er uitziet.

Onderwerp: Nieuwsbrief & mailinglist mini-masterclass 

Frédérique van Gemert

Fotografie is een topic waar veel (webshop) ondernemers mee tobben. Want hoe zet je niet fotogenieke producten zo aantrekkelijk mogelijk in je shop? Bespaar enorm veel tijd met de handigheidjes die Frédérique jou gaat vertellen en laten zien. Waarom Frédérique? Zij is een top fotograaf, stylist en artdirector in één, werkte als Chef mode voor diverse mode en lifestyle magazines. Niet te missen dus!

Onderwerp: Eye popping fotografie en styling