👋 GRATIS 5-daagse videotraining: Maak je webshop awesome > meld je aan

Instagram marketing

Als (webshop) ondernemer is Instagram momenteel nummer 1 - als het gaat om social media. Het heeft Facebook inmiddels ingehaald en als je consumenten wilt bereiken, dan is dit een prima plek. Maar staar je niet blind!

Probeer je marketingstrategie breder te zien dan alleen het inzetten van social media zoals Instagram, Facebook, Tiktok, Twitter (?), YouTube en LinkedIn. Want deze media hebben allemaal een -telkens veranderend- freaky algoritme en willen uiteindelijk allemaal graag dat jij adverteert (dus veel geld eraan uitgeeft). Logisch, maar wij geloven al jaren in een aanpak die op lange termijn duurzamer, vriendelijker én effectiever is: content marketing. Daar gebruik je óók social media, maar alleen wat bij jou past én als wegwijzer.

Aan de slag met Instagram?

Wij weten hoe Instagram werkt en hoe je het zakelijk succesvol inzet. Die kennis vind je o.a. terug op het SYSO blog en in het Content coach programma. Er zijn veel goede experts en handige middelen die jou op weg kunnen helpen. Hier een aantal van onze favoriete go-to's.

Kirsten Jassies

Instaproof - Kirsten JassiesKirsten Jassies is social media expert. Ze heeft een passie voor beeldtaal, waarbij social media, innovatie en creatieve content creators haar inspireren om te leren hoe je een visueel verhaal kunt vertellen dat mensen aan je bindt. Kirsten geeft Instagram- en Tiktoktrainingen aan zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Check ook zeker haar Yurtsessies op camping de Lievelinge!


Haar boek Instaproof is een aanrader! 
In 15 stappen naar een instaproof account op instagram - Verkrijgbaar via Bol.com €17,50

Laterrr

Later InstagramNiet gesponsord wél een bak aan informatie en inspiratie als het gaat om Instagram marketing: Later.com. Dat is 's werelds meest favoriete Instagram planningstool.

Hoewel wij ook graag Buffer gebruiken, is Later vanuit de oorsprong een Instagram-tool én staat het blog bomvol up-to-date informatie, tips en trends.


Leren adverteren

Modern Story aka Manon Vermolen

Bij door SYSO aanbevolen expert Modern Story aka Manon Vermolen kun je terecht voor DIY Trainingen in sociale media marketing strategie, hashtagcursus en effectief adverteren op Facebook en Instagram. Vooral als je zelf aan de slag wilt met adverteren of daar hulp bij zoekt, is Manon je go to. Eerder werkte ze voor klanten als Licor43, Bolletje en VSM, inmiddels is ze sinds 2018 zelfstandig en is het haar missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten om hun ideale klanten aan te trekken.


Laten adverteren

WEBSTRIJD

Bij door SYSO aanbevolen expert WEBSTRIJD is er om minder grote ondernemers online ook een goede kans te geven. Denk hierbij aan zoekmachine adverteren (Google ads en shopping, Microsoft ads, YouTube en Display ads) en social media ads op Faceboook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Met dit bureau is het super fijn samenwerken, er wordt echt creatief met je meegedacht door Lisa en Iselle.


Jouw complete marketing strategie

De Instagram cursus van SYSO is nu nog te bestellen, maar 1 januari 2023 gaat 'ie de archieven in. Wij weten inmiddels al jaren dat content marketing de meest effectieve overkoepelende strategie is. Laat me je uitleggen hoe dat werkt en doe de 5-daagse videotraining Maak je webshop awesome. Nu helemaal voor nop en nu meteen te volgen. Wie weet wat het jou oplevert! Verdubbeling van je bezoekers, terugkerende klanten, veel meer omzet? Meld je hier aan en begin direct.