👋 GRATIS 5-daagse videotraining: Maak je webshop awesome > meld je aan

Experts die wij aanbevelen

Wij reiken je graag de allerbeste tools aan om jou, je webshop en/of online onderneming zo succesvol mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen, we hebben daar fijne, kwalitatieve experts partners voor. Experts die, net als wij, ook duidelijk gaan voor groei, professionaliteit en vernieuwing - waar jij als ondernemer écht wat aan hebt. Onze partners vind je hier.

Mis geen enkele nieuwe expert
Schrijf je in, mis geen enkele nieuwe, interessante expert en krijg elke week Awesome Tips voor succesvolle marketing, grotere naamsbekendheid, branding trends, meer conversie én omzet.


WEBSTRIJD

Social media en zoekmachine advertising - WEBSTRIJD is er om minder grote ondernemers online ook een goede kans te geven. Denk hierbij aan zoekmachine adverteren (Google ads en shopping, Microsoft ads, YouTube en Display ads) en social media ads op Faceboook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Met dit bureau is het super fijn samenwerken, er wordt echt creatief met je meegedacht door Lisa en Iselle.


Paperdork

Boekhouding - Is administratie ook je minst favoriete to-do? Dan heb ik heel goed nieuws voor jou: Paperdork! Dat is een innovatieve totaaloplossing voor je boekhouding. Voor een vast bedrag per jaar krijg je toegang tot een moderne online boekhoudapp en een ‘cijferbaas’ die checkt op fouten, alle aangiftes doet en waar je al je vragen aan kunt stellen. Meer weten? Bekijk de website van Paperdork of doe deze handige 'Heb ik een boekhouder nodig?'-quiz, waarmee je erachter komt of jij een boekhouder nodig hebt. 


Pinacademie

Pinterest - Jody Hoogendoorn aka dé Pinacademie.nl is sinds het vroege begin van Pinterest actief als één van de early adopters in Nederland. Niet alleen heeft ze 200.000 volgers, ook staat ze in de Top 5 van Nederlandse Pinfluencers en heeft steeds alle ontwikkelingen van het medium gevolgd. Als marketing- en communicatiespecialist op haar vakgebied zet zij deze enorme schat aan kennis in om ondernemingen en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest. Download hier 100 gratis Pinterest tips met 3-delige videoserie.


Modern Story

Instagram en video - Bij Modern Story aka Manon Vermolen kun je terecht voor DIY Trainingen in sociale media marketing strategie, hashtagcursus en effectief adverteren op Facebook en Instagram. Vooral als je zelf aan de slag wilt met adverteren of daar hulp bij zoekt, is Manon je go to. Eerder werkte ze voor klanten als Licor43, Bolletje en VSM, inmiddels is ze sinds 2018 zelfstandig en is het haar missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten om hun ideale klanten aan te trekken.


FAB.marketing

SEO - FAB.marketing aka Erika is al vele jaren actief als marketing specialist in de fashion- en beauty branche. Ze helpt je graag op weg met de SEO marketing van jouw onderneming. Door jou te leren wat er mogelijk is, weet je binnen no time wat je zelf kunt en wat je misschien wilt uitbesteden. Want dat kan dus allebei bij FAB. Download hier alvast de gratis SEO tekst checklist.


Wil jij ook met SYSO samenwerken?

Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve versterking en partneren daarom alleen met partijen waar we voor 100% achter kunnen staan.
Ben je geïnteresseerd, neem dan zeker even contact met ons op. Klik hier voor onze partners. Ben je op zoek naar ons SYSO affiliate programma, dat vind je hier.