🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Content coach programma

Extra informatie over het Content coach programma

Deze pagina geeft je meer informatie over het Content coach programmaHeb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

Al onze tools zijn gebaseerd op messcherpe shortcuts

Door mijn chronische migraine kan ik zelf vaak maar 10 dagen in een maand effectief werken. Dit feit heb ik tot voor kort nooit ‘gebruikt’ in mijn communicatie, maar het is ZO kenmerkend voor de tools die we bij SYSO ontwikkelen. Al zolang als dat ik me kan herinneren heb ik altijd zoveel mogelijk gedaan in zo min mogelijk tijd. Daar ben ik inmiddels -al zeg ik het zelf- erg goed in geworden. Ik onderscheid feilloos the good stuff from the bullsh*t. Door te werken met een loei strakke planning en handige zelfontwikkelde tools zijn we -zowel zakelijk als privé- alsnog waar we nu zijn. We hebben vrijheid en kunnen gaan en staan waar we willen. Dat voelt alsof we goud in handen hebben, alsof de code is gekraakt… Met de tools van SYSO geven we onze kennis graag aan jou door.

Weg met die berg onzekerheid. Marketing wordt duidelijk, behapbaar en eenvoudig. Denk je nu “Hoe dan?”, neem dan van ons aan dat het werkt. Check de recensies!

Dit programma is voor jou bedoeld als je…

  • een online ondernemer / webshopeigenaar bent en je onderneming serieus neemt
  • meer klanten en volgers wilt door hen waardevolle content aan te bieden die boeit
  • op zoek bent naar een beproefde manier om je doelen te behalen, zonder bla bla en gouden bergen, maar mét resultaat!

Veel webshopeigenaren en online ondernemers gingen je succesvol voor. Dit programma heeft zich al dubbel en dwars bewezen. Het is een beproefd middel om voor eens en voor altijd af te rekenen met 'shiny object syndrome' en gericht aan jouw online marketing te werken. En het werkt!

Dit programma is juist niet voor jou als je…

  • denkt dat alleen het programma aanschaffen al genoeg is
  • niet de intentie hebt er volledig voor te gaan (het resultaat is altijd afhankelijk van de inzet)
  • denkt dat zonder plan en  goede content je onderneming ook groeit


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Content coach beveel ik zeker aan!

"Ik vind dat er een ontzettend sympathieke sfeer hangt binnen de student hangout. Iedereen probeert elkaar te helpen en dat is heel fijn. Inhoudelijk vind ik wat geboden wordt een fijne manier om vooruit te denken. Ook de specials en de wekelijke Q&A vind ik heel fijn. Ik denk de stappen uitleg zoals het plannen van een actie, of een nieuw product lanceren. Maar eigenlijk in eerste plaats misschien wel het collega contact. Content coach beveel ik zeker aan en heb ook verlengd voor het volgende kwartaal!" - Marloes Lubberding, Paper-time.nl


 

Wat is het Content coach programma precies (facts)?

Met dit programma krijg je ten eerste de ultieme basis van content marketing uitgelegd in hapklare modules. Vervolgens krijg je iedere week live hands on content inspiratie én to the point advies van mij - Mariko. Dat komt als reminder als wekelijkse e-mail in je mailbox die je vervolgens leidt naar de thuis/op lokatie te volgen online programma omgeving in onze Campus, waar je alles mooi geordend op maand terugvindt.

In de afgelopen acht jaar verzamelde ik duizenden campagnes van grote en kleine webshops en ondernemingen en heb deze jarenlang geanalyseerd en bestudeerd. De eigen ±900 (!) Applepiepieces nieuwsbrieven van de laatste vijf jaar geven eveneens een schat van informatie. Dit samen met actuele ontwikkelingen, aanvullend lesmateriaal, printable werkbladen, planningen en instructievideo's zullen structuur geven aan jouw eigen content marketing. Hiermee ontwikkel je zelf een effectief marketingsysteem waarmee je bezoekers naar jouw website haalt en daar klanten en geld van maakt.Second thoughts

Op dit moment ben je misschien al wel overtuigd en overweeg je jouw Content coach aan te nemen 😉. Heb je toch nog ‘second thoughts’? Wellicht kunnen we wat twijfels wegnemen. Wellicht vraag je jezelf nog het volgende af…

Ik ben bang dat ik het niet volhoud
We vragen wel om commitment, maar met onze reminders en toegang tot de besloten student hangout Facebook groep is volhouden echt niet moeilijk. Alle beginnende deelnemers krijgen een coaching call met Mariko voor een persoonlijke kick off.

Kan ik zie wat het programma inhoudt?
Ja dat kan met deze DEMO.

Als ik het Content coach programma doe loop ik dan het risico om hetzelfde te posten als mijn collega's?
Het antwoord daar op is (gelukkig) nee! Want er is veel keuze uit wat je kunt delen en elke webshop en branche is anders.

Daar ben ik vast heel veel tijd aan kwijt
Het programma is ontwikkeld om goede content te kunnen maken zonder dat je er zelf naar hoeft te zoeken. In die zin zou het je tijd moeten gaan opleveren en is het een goede start om juist meer te gaan doen met minder tijd.

Hoeveel tijd ben ik per week bezig met het programma?
Dat ligt eraan hoeveel tijd je er in wilt steken (en wat mogelijk is), ervaring leert dat ±2 tot 4 uur per week heel veel resultaat geeft.

Misschien moet ik eerst zelf proberen te werken aan mijn content
Dat kan natuurlijk, maar op onze manier gaat het gestructureerd, krijg je héél veel relevante content ideeën en sta je er niet alleen voor. Dat scheelt enorm.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een record omzet gehaald, zelfs meer dan december!

"Het gaat goed! Het eerste kwartaal was top! Uitschieter was de maand mei. Record omzet gehaald, zelfs meer dan december! Maar de groei mag wat mij betreft nog sneller gaan :-) Wat betreft het content coach programma: Ik loop achter op het programma. Dit komt omdat ik de helft van de week voor een werkgever werk. Maar wat heel is fijn is dat ik nu dankzij het coach programma (sneller) tot ideeën kom. Alleen de uitwerking kost met nog best veel tijd. Maar ik merk zeker dat de kwaliteit van nieuwsbrieven steeds beter wordt. Bovendien blijf ik door het programma steeds bezig met het verzinnen van content. Kortom: ik ben blij dat ik mee doe met het programma!" - Fabiënne van de Winkel, Woonathome.nlIs content (marketing) echt zo belangrijk?
Ja. Het is de lijm tussen jou, de producten/diensten, de webshop (of -site) en de klant.

Kan ik gespreid betalen?
Ja, voor alle opties is gespreid betalen per maand of kwartaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en mail even naar 
support@sellyourstuffonline.nl.

Ik heb een ander programma voorbij zien komen
Feel free to join! We delen wat wij hebben ontwikkeld op basis van onze ervaring en kennis. Dat is waar we garant voor staan en dit zijn de feiten…

  • wij beloven je geen gouden bergen, maar écht resultaat
  • dit programma is geen gebakken lucht, maar the real deal én to the point
  • je krijgt héél veel waar voor je geld

Ik heb dit programma al gedaan, is het dan toch nog iets voor mij?
Ja, want elk jaar, elk seizoen, elke maand en elke week is verschillend! En surprise: als je dit leest en je hebt al eens één of meerdere seizoenen Content coach programma gedaan, dan krijg je van ons korting. Mail even naar support@sellyourstuffonline.nl en het wordt geregeld.

Hoe lang duurt het jaarprogramma?
Het complete programma behelst een jaar: 365 dagen. Je kunt het jaar in jaar uit gebruiken (als je voor lifetime access gaat). We werken altijd vier weken vooruit. Dat geeft jouw planning, onderneming en leven zoveel lucht!

Is het programma alleen voor webshops?
Nee, zeker niet. Net als bijna al onze andere tools in de store is ook dit programma toe te passen op online ondernemingen en dienstverleners. Heb je daar vragen over, neem dan even contact op.

Content coach programma