ABOUT

Weg met een lege orderlijst. Weg met tijd die door je vingers glipt. Weg met jouw onzekerheid.
Je wilt een goed plan, trouwe klanten en een webshop runnen die je trots maakt en geld oplevert.

Let’s do this!

Dat zou héél goed voelen, toch?

Nu worstel je met dat alles als vanzelf aan je voorbij gaat, alsof je op een schip zit zonder stuurwiel en koers. Ooit bouwde je dit schip en dacht je aan mooie bestemmingen, maar het voelt nu alsof je midden op zee dobbert. Je kan je de laatste keer niet meer herinneren dat je je aan een planning hebt gehouden, je social media voor een week hebt ingevuld en de wekelijkse nieuwsbrief verzond.

Sell your stuff online: jouw geheim voor succesvol ondernemen!

Mijn naam is Mariko Naber en ik ben een branding en online marketing specialist voor online ondernemers die een succesvolle carrière willen maken van hun webshop of online onderneming. Na 10 jaar de populaire webshop Applepiepieces te hebben gevoerd, help ik nu andere ondernemers aan meer klanten, meer omzet en meer tijd voor zichzelf (balans!).

Maar… ondanks dat Sell your stuff online mijn passie is, doe ik dat natuurlijk niet alleen! Samen met mijn partner en grootste liefde Mark Naber heb ik al 20 jaar Loaded ink design agency BNO. Heb ik het over ‘wij’ dan gaat het over Mark, mij en ons super fijne team van programmeurs, adviseurs, partners en andere handige masterminds.

Als branding en online marketing specialisten met 20 jaar ervaring op het gebied van branding, marketing en e-commerce, helpen we online ondernemers en webshop eigenaren die:

  • serieus van hun webshop een super succes willen maken die geld oplevert
  • social media voor hun wil laten werken en niet (!) andersom
  • erachter willen komen hoe ze hun verhaal moeten vertellen om meer volgers én klanten te krijgen
  • willen leren alle ballen in de lucht te houden (met een awesome planning)
  • straks trots naar hun webshop kijken en kunnen zeggen: ZO, dát is mijn kick ass carrière!

Volgens mij kan iedereen een webwinkel beginnen, maar het succesgeheim ligt in de combinatie van een steengoede planning, je onderscheiden en je eigen marketingmix vinden (die leuk is!).

Want als je de juiste planning maakt, je ontdekt wat jou onderscheidt en een eigen marketingmix hebt gevonden zul je meer mensen inspireren en bereiken, meer klanten maken en daardoor meer geld verdienen.

GA ERVOOR EN MAAK HIER JOUW KEUZE…

Webshop succesvol maken met branding

BRAND

Maak je onderneming onweerstaanbaar met een unieke merkidentiteit.

Webshop succesvol maken met groei

GROW

Leer hoe je groeit met onze online trainingen en offline workshops/events.

Webshop succesvol maken met advies

ASK

Je bent niet alleen, een uurtje sparren doet vaak wonderen.

Webshop kopen of verkopen

BUY OR SELL

Wil je een webshop kopen of er juist één verkopen?

Jouw succes is ons succes

Als je met ons en Sell your stuff online gaat werken, zul je merken dat ik al onze kennis en ervaring op het gebied van branding, online marketing en e-commerce met jou deel.

Onze missie is marketing en branding toegankelijk en vooral ook leuk te maken. Met de tools die wij hebben ontwikkeld willen we jou als ondernemer verder helpen op de weg naar succes. Want het lijkt allemaal makkelijk, maar dat is het nou eenmaal niet altijd. Zeker niet in je eentje.

Of het nu om planning, meer volgers trekken of het genereren van klanten gaat, wij weten waar je mee dealt, denken met je mee en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Jouw succes is ons succes.

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.