Branding logo en huisstijl

1000+ INSTA DOELGROEP VOLGERS FORMULE

Leer met deze online cursus snel en eenvoudig dé beproefde Instagram-formule voor echte doelgroep volgers. Alleen bedoeld voor online ondernemers die van Instagram een zakelijk succes willen maken.

Een professioneel Instagram account met veel doelgroep volgers ondersteunt het imago van je shop, trekt de juiste nieuwe klanten aan en zorgt voor meer omzet.

Je wéét dat Instagram interessant is, een mooi medium waar ook jouw doelgroep actief is en het wordt steeds leuker om het als marketingmiddel in te zetten. Maar waarom lukt het je dan niet volgers te krijgen?

Ja, waarom dan?

Moet je gratis webinars gaan kijken, een over priced langdradig programma volgen, een Engelstalige training doen dat zich niet op jouw doelgroep richt? Misschien heb je dat allemaal al gedaan, maar een échte formule met duidelijk stappenplan waarbij je als het ware bij de hand genomen wordt, dát is wat je nodig hebt!

Je weet dat het kan, kwalitatieve volgers aantrekken -die binnen jouw doelgroep vallen en potentiëel klant zijn-, je account laten groeien en het ook echt in kunnen zetten als serieus marketingmiddel (wat ook nog eens leuk is). O, en je weet óók dat Instagram-volgers kopen het domste is wat je ooit kunt doen (anders weet je het nu).

Klopt het een beetje? Mooi! Dan zit je met deze cursus precies goed.

Want hoe cool zou het zijn als je straks…

 • wekelijks 200+ waardevolle doelgroep volgers* erbij hebt die in jouw doelgroep passen
 • een professioneel Instagram account + volgers-aantal hebt waardoor je serieus genomen wordt
 • van volgers klanten maakt en jouw webshop + omzet daarmee groeit

Laat die volgers maar komen. Waar wacht je nog op?

*doelgroep volgers zijn volgers die echt binnen jouw doelgroep vallen, waarbij de grootste kans bestaat dat ze trouwe klant worden

Hoe kunnen we jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 houden we ons bezig met branding, website- en shopontwikkeling en (online) marketing. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we diverse succesvolle social media strategieën en formules die we nu graag met jou delen. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Al deze kennis is nu samengekomen en maakt Sell your stuff online voor jou de beste partij.

Wat is de 1000+ Insta doelgroep volgers formule precies (facts)?

‘Insta Followers Formule’ is een online cursus waarbij ik jou door het proces heen leid. Het is een thuis online te volgen programma met tekst, video en een handige PDF printables (voor je huiswerk). De cursus bestaat uit een inleiding, vijf duidelijke hoofdstukken vol met duidelijke voorbeelden en gouden bonus tips. Dit is de indeling:

 • Introductie
 • 1 – Professioneel ingericht Instagram account
 • 2 – Maak je account stickable
 • 3 – Bepaal jouw ideale volger
 • 4 – Quick win formule
 • 5 – Slow follow formule
 • Content challenge add on
 • Gouden bonus tips

Hoofdstuk vier en vijf bevat de formules en deze leg ik jou stap voor stap uit. De formule werkt het beste in een cyclus van een week. Ik neem je met tekst, video en een handig werkboek aan de hand en leid je door deze zeven dagen. Daarna weet je precies wat voor jou werkt, waar je jouw ideale volgers kunt vinden en kun je zelf onbeperkt met de formule aan de slag.

Fijne extra’s die je een boost geven

Binnen de besloten Facebook student hang out vind je de voor de deelnemers georganiseerde pods, loop winacties en de data voor de content challenges.

Je bouwt echt een fanbase die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf!

“Intensief maar heel effectief! De cursus is goed opgebouwd: je zorgt eerst voor een goede basis en gaat dan aan de slag met het heldere stappenplan van de formule. Super om inzicht te krijgen in je eigen bedrijf, je concurrentie en de volgers die je graag aan je wilt binden. Je bouwt zo een fanbase op van mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf! Ook al is het een online cursus, Mariko staat klaar om problemen op te lossen, weten wij uit ervaring ;-), inclusief regelmatige Live Q&A-sessie die ook heel fijn is!”

Jet & Ingrid – Roppongi.nl

Na de eerste week: 250 nieuwe volgers, meer activiteit in mijn Etsy shop én meer verkopen!

Na de eerste week had ik er bijna 250 nieuwe volgers bij, meer ‘activiteit’ in mijn Etsy shop én een aantal verkopen dat direct en aantoonbaar te linken is aan deze Instagram cursus. Ondanks dat het intensief is, is het dus absoluut de moeite waard. Ik heb wellicht niet de tijd om er een hele maand zo ‘full-on’ mee bezig te zijn, maar één keer per dag ermee bezig zijn moet zeker lukken en ook dat zal zijn vruchten afwerpen, zonder twijfel!

Vera Bertens – Franjedesign.nl

Zeker een aanrader als je je Instagram account naar een hoger niveau wilt tillen

“Super leuke interessante en intensieve cursus, met heel veel (nieuwe) weetjes over hoe je je Instagram account interessanter maakt, meer volgers krijgt en behoudt. Wat het vooral erg leuk maakt is ruggespraak in de besloten groep met cursisten op Facebook. Samen sparren, vragen stellen en antwoorden krijgen. Ook van Mariko zelf. En dat allemaal op een hele ongedwongen manier. Super. Voor herhaling vatbaar, dan wel een andere cursus natuurlijk 😉 Maar het is zeker een aanrader als je je Instagram account naar een hoger niveau wilt tillen.”

Lilian van der Ven – Olijverie.nl

Deze cursus is voor jou bedoeld als je…

 • een webshop houder en/of online ondernemer bent en je biz serieus neemt
 • meer waardevolle doelgroep volgers wilt waar je op lange termijn een band mee opbouwt
 • volgers wilt die opzoek naar jou en je onderneming zijn, maar jou niet kunnen vinden
 • op zoek bent naar een beproefde manier om je doel te behalen, zonder bla bla en gouden bergen, maar mét resultaat!

Deze cursus is juist niet voor jou als je…

 • denkt dat alleen de cursus aanschaffen al genoeg is
 • niet de intentie hebt er volledig voor te gaan (het resultaat is altijd afhankelijk van de inzet)
 • liever volgers koopt (aka illegale spookaccounts)
 • denkt dat een gratis webinar duizenden nieuwe volgers oplevert

Prijs

Zoals hierboven beschreven, éénmalig €175,- (excl. BTW)

Speciaal voor jou als webshop eigenaar / online ondernemer ontwikkelden we een beproefde formule voor een Instagram account waar je trots op kan zijn!

Op dit moment ben je misschien al wel overtuigd en overweeg je de online cursus te gaan doen.

Heb je toch nog ‘second thoughts’?

Wellicht kan ik nog wat twijfels wegnemen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Ik ben bang dat ik het niet volhoud
We vragen wel commitment, maar met het dagelijkse (!) stappenplan is volhouden echt niet moeilijk.

Misschien moet ik eerst zelf proberen meer volgers te krijgen
Dat kan natuurlijk, maar op deze manier gaat het sneller op een kwalitatieve manier en je staat er niet alleen voor!

Is Instagram echt zo belangrijk?
Het ligt natuurlijk aan jouw doelgroep, of deze te vinden is op Instagram. Inmiddels staat Instagram op de tweede plek na Facebook op de social media map. Dat is niet niks dus. Wereldwijd zijn er momenteel 200 miljoen Instagram gebruikers, waarvan meer dan 1 miljoen in Nederland waarvan de groep 20 – 39 jaar het grootst is. Zowel het gebruik als de leeftijd zal de komende tijd absoluut groeien.

Ik heb een andere Instagram cursus/workshop/training/webinar voorbij zien komen
Feel free to join! Ik deel wat wij hebben ontwikkeld op basis van onze ervaring en kennis. Dat is waar ik garant voor kan staan en wat ik wel weet is dat…

 • ik je geen gouden bergen beloof maar écht resultaat
 • mijn cursus geen gebakken lucht is, maar the real deal, met alle geheimen die jij nodig hebt om een succes te maken van jouw Instagram account
 • de formule beproefd is, zich alléén richt op doelgroep volgers en niet op volgers waar je niets aan hebt en die potentiëel hebben om klant van je te worden. Kwaliteit boven kwantiteit!

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag aan meer doelgroep volgers

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk online marketing is. We hebben alle main stream social media eindeloos getest tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu in ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij ondernemers als geen ander begrijpen.

Voor en na met echt resultaat

Het is zoveel meer dan een formule voor mij, echt heel waardevol

“Ik had mezelf als doel gesteld om binnen een week 400 volgers te hebben (ik begon met 240). Op dit moment ben ik daar -binnen een week- al ruim overheen.
 Eigenlijk begreep ik Instagram niet zo heel goed, deze afgelopen week heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven en ik heb er zoveel lol in gekregen (af en toe is het iets te verslavend). Ook heeft het me enorm geholpen om mijn doelgroep veel duidelijker te krijgen, ben nogal een beelddenker en vond het altijd best moeilijk om mijn doelgroep te omschrijven. Instagram en deze cursus hebben het voor mij heel inzichtelijk gemaakt. Heel bijzonder om op een account te komen en meteen een klik te voelen (en dan natuurlijk te merken dat die klik wederzijds is 😉 ).
 Wat me ook opvalt is dat veel van mijn directe concurrenten veel volgers hebben die niet tot hun doelgroep behoren, er valt dus nog veel te winnen op Instagram! De 1000+ Insta doelgroep volgers formule is zoveel meer dan een formule voor mij, echt heel waardevol en ook alle extra begeleiding in de Facebook groep is top!

Anne Berns – Studio Kisa

WAANZINNIG waardevolle en duidelijke cursus!

“WAANZINNIG waardevolle cursus, zoveel info en super duidelijk omschreven allemaal. Super formule lijkt me zo, je moet wel even aan de slag, maar dan heb je ook wat!! (en ik ben heel kritisch, want heb al heel wat ‘kansloze’ e-courses gevolgd).”

Revlie Schuit – Revlie.nl

Ik vond het een zeer interessante en leerzame cursus!

“Ik vond het een zeer interessante en leerzame cursus. De besloten Facebook groep is echt super fijn, omdat je daar echt even kunt ‘sparren’ met andere die dezelfde cursus doen als jij en die dus mogelijk tegen dezelfde ‘problemen’ aanlopen. Ik heb een erg leuke week gehad, en ga zeker nog door met deze formule!”

Robin Schellekens – Enmik.nl

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost de Instagram doelgroep volgers formule?

Zoals hierboven genoemd is de prijs voor het complete plan, toegang tot de besloten Facebook groep, pods, challenges + gouden bonus tips eenmalig €175,-

2 - Hoe lang duurt de online cursus

De beschreven formules zijn geschreven voor zeven dagen. Dat is om je een gevoel te geven van de strategie, daarna kun je er mee doorgaan zo lang je wilt. Het gedeelte van de cursus waarbij je je account in orde maakt kost je ongeveer een dag.

3 - Wat als het voor mij nou niet werkt?

Volg je de stappen dan werkt dit echt. Jij kan dit!

4 - Hoe zorg ik dat de nieuwe volgers mij blijven volgen?

Ook daar krijg je antwoord op in deze cursus. Evenals dat ik je laat zien hoe je een professioneel Instagram account inricht en hoe je de juiste content creëert

5 - Hoe lang duurt het voordat ik mijn eerste 1.000 volgers heb?

Met minimale inzet (!) had ik zelf 1.000 volgers binnen één maand erbij. En met minimale inzet bedoel ik dat ik niet full time 30 dagen lang het stappenplan heb nageleefd. 1.000 volgers per maand is altijd afhankelijk van jouw inzet, maar zeker haalbaar.

6 - Werkt de formule alleen voor webshop houders/online ondernemers?

Sell your stuff online richt zich op de ontwikkeling van succes van webshop houders en/of online ondernemers. Maar deze formule werkt in principe voor iedereen die op een kwalitatieve manier zijn of haar Instagram account wil laten groeien.

7 - Ik heb al een Instagram account dat ik zakelijk inzet, heb ik deze cursus dan nodig?

Als jij je Instagram account wilt laten groeien met doelgroep volgers, dat wil zeggen potentiële klanten en meer omzet, dan is het antwoord ‘ja’.

8 - Is dit een 'all-in-one'-oplossing voor alle social media?

Nee, daar geloof ik niet in. Elk social media is anders. Je gaat toch ook niet surfen op een fiets?

9 - Moet ik wachten op een startdatum voor deze cursus?

Nee, je kunt hiermee aan de slag wanneer jij daar zin in hebt. En of je nu net begint of al even aan de slag bent met de cursus, de besloten Facebook groep is actief genoeg voor interactie.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe de Instagram doelgroep volgers formule jouw onderneming en webshop transformeert. Wat het echt doet?
Het leert je om precies te zijn het volgende…

 • om te beginnen: de must have basics voor een professioneel ingericht Instagram account
 • waar je jouw ideale doelgroep volgers kunt vinden
 • hoe deze potentiële klanten je met plezier gaan volgen
 • waarmee je ze vervolgens -zonder teveel moeite- vasthoudt
 • en… hoe je de beproefde formule binnen een week leert en herhaalt totdat jij vindt dat je genoeg volgers hebt 🙂

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.