Newsletter (MailChimp) pack

Een nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie.

Als je al even een webshop runt weet je het, of je er nu wel of geen hebt, een nieuwsbrief is nodig. En ondanks dat je dit weet, kwam die van jou nog nooit echt van de grond.

Je weet dat een nieuwsbrief belangrijker is dan social media, dat een eigen mailinglijst goud is en dat je hiermee echt succesvoller wordt.

En jij dan?

Geen tijd, geen idee waar je moet beginnen of wat je er überhaupt in moet zetten… Anderen maken de mooiste brieven en je weet dat ze hiermee van hun volgers klanten maken, bezoekers trekken en omzet mee maken.

I know. Echt, ook ik heb het licht moeten inzien van de nieuwsbrief. Jaren geleden dat wel, maar elke dag dat je er niet mee begint is er ééntje verloren.

Of ik je kan helpen? Zeker

Want wat een ander kan, kan jij ook. Stel je voor dat je…

 • jezelf straks niet meer onzeker voelt over je nieuwsbrief en je professionaliteit uitstraalt
 • tool in handen hebt wat je zelf kunt laten groeien en voor jou kan laten werken
 • straks een super mooie, effectieve en eenvoudig te versturen nieuwsbrief hebt

Ja, een goed ontworpen nieuwsbrief is een essentiëel begin voor succesvolle marketing.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 ontwerpen en bouwen we websites en -shops en alle online middelen die daarbij komen kijken. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we een super handige e-mail marketing strategie wat op elke onderneming succesvol is. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij zorgen voor een verkoopstimulerende nieuwsbrief die bij je onderneming past, jou verder brengt in je carrière en vooral trots maakt!

Wat is de inhoud van een Newsletter pack?

 • wij maken een MailChimp account voor je aan
 • het MailChimp account wordt -indien mogelijk- gekoppeld aan jouw webshop/website
 • we laden de eerste mailinglist-leden die jij aanlevert in (database, we helpen jou daarmee)
 • de nieuwsbrief en aanmeldformulieren worden vormgegeven op basis van jouw branding
 • de eerste nieuwsbrief wordt klaargezet
 • …en je bent klaar om te versturen!

Wil je zelf aan de slag?

Doe dan de online cursus ‘Maak je nieuwsbrief succesvol’. De nieuwsbrief is ‘never out of style’, heeft geen last van veranderende algoritmes en blijft hét beproefde middel om op een mooie manier potentiële klanten te leiden naar jouw shop om daar… te bestellen natuurlijk! Leer stap voor stap hoe je ook jouw nieuwsbrief super succesvol maakt: alle ins & outs, de opzet, lezers geboeid houden, je mailinglist laten groeien, bonus-tips én meer verkoop!

Voor wie is het?

Het Newsletter (MailChimp) pack van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die voor haar of zijn onderneming een verkoopstimulerende nieuwsbrief nodig heeft.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Prijs

Zoals hierboven beschreven €350,- (excl. BTW)

Recent (Amerikaans) onderzoek wijst uit dat 91% van de ondervraagden graag promotionele email ontvangt. Daar MOET je toch wat mee?!

Ben je overtuigd of twijfel je nog een beetje?

Als je twijfelt, lees dan hier nog even verder

MIsschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Mijn huidige nieuwsbrief kan nog wel even zo toch, of niet?
Als je hierover twijfelt ben je meestal toe aan nieuw en fris.

Is een nieuwsbrief nu écht zo belangrijk?
Daar kan ik heel kort over zijn: ja. Sociale media zijn leuk, makkelijk en vaak gratis in te zetten als promotiemiddel, maar je weet niet hoe hoog je bericht (gratis) in de timeline van je follower staat, áls het er al staat. Gemiddeld ziet een volger maar 5% van jou berichten. Daarbij komt dat een nieuwsbrief altijd van jou blijft, een social media kan zomaar weg of niet cool meer zijn, kijk maar naar Hyves.

Misschien moet ik toch maar zelf wat maken
Ja dat kan, je kunt hier je eigen MailChimp account aanmaken en er zijn hele goede oplossingen die je op weg kunnen helpen. Onze pré is ‘alleen’ dat we branding, marketing en techniek op dagelijkse basis combineren. Wij weten precies hoe het systeem werkt, hoe je alles van nul opbouwt en uit welke middelen een succesvolle nieuwsbrief bestaat.

Ik heb een neefje die…
Nee.

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag aan dé perfecte nieuwsbrief

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Newsletter pack?

Een Newsletter pack zoals hierboven beschreven €350,- (excl. BTW)

2 - Ik heb al een Mailchimp nieuwsbrief, kan ik deze ook laten restylen?

Maar natuurlijk. Neem gewoon even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

3 - Wat als ik het ontwerp nu niet mooi vind?

Dat is in 20 jaar (!) nog niet eerder gebeurd, maar in alle gevallen lossen we zoiets altijd naar behoren op. Jij niet blij, wij niet blij.

4 - Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een nieuwsbrief systeem binnen 2 weken gerealiseerd zijn.

5 - Kan ik dit pack combineren met een Branding pack en/of Webshop/site pack?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar. Neem even contact op.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Newsletter pack jouw onderneming transformeert.
Nou, na een Newsletter pack…

 • heeft de boodschap die je gaat versturen een gloednieuw ontwerp
 • ligt jouw nieuwsbrief in lijn met je branding wat professionaliteit uitstraalt
 • heb je de ultieme basis voor een nieuwsbrief waarmee je scoort!

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.