MIJNWEBWINKEL MAKEOVER

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te maken. Wij hebben de kennis om er op het gebied van branding, marketing en techniek álles uit te halen wat er in zit. Bovendien zijn wij Mijnwebwinkel-partner.

Herken jij dit? Je hebt een ingerichte Mijnwebwinkel shop live, vol prachtige producten, met alles erop en eraan, maar… toch het werkt niet. Het draait allemaal niet zo lekker, er komen weinig bezoekers, laat staan dat ze ooit terugkomen. 

Ergens klopt er gewoon iets nog niet. Teksten staan niet mooi, kleuren zijn niet gelijk of ‘lekker’, de producten komen niet tot hun recht en… wellicht wel precies hierdoor, verkoop je niet zoveel als je zou willen.

Ja, maar hoe dan?

Je twijfelt of je er nog meer uit kunt halen, is dit het dan, je denkt misschien zelfs wel eens of een webshop hebben wel iets voor jou is…

Wat zou het fijn zijn als een professional de boel eens goed zou scannen, er flink de bezem door haalt en de look & feel van de webshop precies maakt zoals jij wilt. Of beter nog…

Klopt het een beetje? Mooi, dan zit je hier goed!

Want stel je nou eens voor dat je…

 • straks een onvergetelijke Mijnwebwinkel webshop hebt die als een lopend vuurtje wordt doorgegeven
 • de tools hebt om met plezier te kunnen ondernemen
 • jezelf professioneel kunt presenteren en daardoor serieus genomen wordt door je omgeving

Zeker weten, een goede webshop is essentiëel voor een succesvolle onderneming.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 ontwerpen en bouwen we websites en -shops. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we met diverse software webshops en zijn we inmiddels belandt bij Mijnwebwinkel, waar Sell your stuff online ook met trots partner van is. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij zorgen voor een kick ass webshop die bij je onderneming past, jou verder brengt met je carrière en vooral trots maakt!

Wat is de inhoud van een Mijnwebwinkel makeover?

 • na een beknopte webshop-scan van onze kant laten we je weten wat er aangepast kan worden
 • naar ons inzicht maken we vervolgens de layout van jouw shop zo aantrekkelijk mogelijk
 • een homepage slider met 3 slides
 • de artikelpagina wordt mooi én conversieverhogend ingericht
 • we lopen de pagina’s door en verbeteren waar nodig
 • bonus: 10 conversie tips om zoveel mogelijk uit je webshop te halen

Voor wie is het?

De Mijnwebwinkel makeover van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor Mijnwebwinkel klanten die van hun webshopeen succes willen maken.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Mariko kan wensen heel goed ‘omzetten’

“Mijn webshop was naar mijn gevoel niet af, het was niet helemaal wat ik in mijn hoofd had zitten, maar kreeg het niet zelf voor elkaar. Ik had bij Mariko al eens een Masterclass gevolgd en haar stijl en creativiteit spreekt me heel erg aan. En ik vind Mariko een leuke vrouw! 🙂  Zelf zie je op een gegeven moment niet meer wat misschien net even anders kan, daar helpt Mariko echt super mee! Het Pinterest bord geeft zoveel inzicht! En ze kan de wensen heel goed omzetten doordat ze goed naar je luistert.”

Joyce Beumer – BeJoyce.nl

EEN AANTAL DIE JOU VOORGINGEN

Een geweldige webshop is jouw geheime wapen voor succes! En wij bouwen deze wapens

Yep, dat klonk raar… 🙂

Hoe gaat dat dan?

Hieronder een grof stappenplan van hoe we doorgaans te werk gaan. Het is een heel mooi en leuk proces, vooral voor de klant die haar of zijn idee tot leven ziet komen.

 • Stap 1 – We hebben een intake gesprek, wat vaak telefonisch plaatsvindt. Er worden vragen gesteld en al jouw wensen worden genoteerd
 • Stap 2 – Aan de hand van de intake wordt er een design moodboard aangemaakt en gevuld met sfeerbeelden
 • Stap 3 – Wanneer je blij bent met het moodbord gaan wij aan de slag met het daadwerkelijke ontwerp
 • Stap 4 – Het resultaat wordt (desgewenst digitaal) gepresenteerd
 • Stap 5 – Idealiter voeren we het ontwerp hier door
 • Stap 6 – Ter afronding telefoneren we over de implementatie. Hier kun je me alles vragen en evalueren we het proces

Een look & feel die precies bij mij past!

“Ik ken Mariko al een tijdje van social media en een lezing die ze voor een business dag gaf. Ik heb haar boek destijds ook gekocht, boordevol super waardevolle informatie! Het hele proces heeft nog geen maandje geduurd. Ik heb een supergoed gesprek met Mariko gehad over mijn wensen, ideeën en wat voor mij belangrijk was. Ze heeft niet alleen een supermooie makeover gemaakt, ze heeft ook constant tips & adviezen gegeven waar ik ook echt wat mee kan. Echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft, haar afspraken meer dan nakomt & meest belangrijke: mijn webshop een look & feel gegeven die perfect bij mij & mijn producten past!”

Revlie Schuit – Revlie.nl

Misschien ben je al overtuigd en wil je graag dat wij jouw Mijnwebwinkel shop een makeover geven.

Maar misschien twijfel je nog wel…

Hopelijk kan ik nog wat twijfels wegnemen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Ik ben bang dat het te duur is
Dat weet je pas als je een vrijblijvende offerte aanvraagt. Een beknopte makeover kunnen we al voor je doen vanaf €750,- Bovendien kun je altijd in delen betalen mocht dat nodig zijn.

Mijn (oude) shop kan nog wel even zo toch, of niet?
Als je hierover twijfelt ben je meestal toe aan nieuw en fris.

Is een goede webshop écht zo belangrijk?
Een GOEDE webshop is volgens ons de enige optie. Wat heb je aan iets wat niet goed is en dus geen klanten trekt, geen succes geeft en geen omzet genereert? Zeg nou zelf, je bent toch veel meer waard dan dat!

Misschien moet ik zelf nog maar wat proberen
Ja dat kan, het Mijnwebwinkel-systeem is niet heel moeilijk. Onze pré is ‘alleen’ dat we branding, marketing en techniek op dagelijkse basis combineren. Het is ons vak te zien wat jij nodig hebt, een helikopter view te hebben op jouw biz en alleen het allerbeste resultaat af te leveren.

Ik heb een neefje die…
Nee.

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag alles uit jouw Mijnwebwinkel-shop te halen wat er in zit!

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Mijnwebwinkel makeover?

Omdat de eisen en wensen per klant verschillen is de prijs voor een Webshop/website pack variabel en -vrijblijvend- op aanvraag. Het te betalen bedrag kan in delen worden voldaan. Een tipje van de sluier: een beknopte makeover is soms al te realiseren vanaf €750,-

2 - Blijft mijn logo en huisstijl wel gehandhaaft?

Ja, behalve als je dat ook wilt laten restylen natuurlijk. Maar daar kunnen we beter even contact over hebben.

3 - Wat als ik de makeover nu niet mooi vind?

Dat is nog niet eerder gebeurd, maar in alle gevallen lossen we zoiets altijd naar behoren op. Jij niet blij, wij niet blij.

4 - Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een gerestylde webshop binnen 4 – 6 weken gerealiseerd zijn.

5 - Kan ik de makeover combineren met een nieuw logo en huisstijl (Branding pack)?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar. Laat gerust je wensen weten, dan maken we er één geheel van.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Mijnwebwinkel makeover jouw onderneming transformeert.
Nou, na een Mijnwebwinkel makeover…

 • heeft jouw Mijnwebwinkel webshop een gloednieuwe uitstraling waar je je goed bij voelt
 • ben je als ondernemer zelfverzekerd en kan je de wereld aan
 • jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.