Webshop masterclass voor online ondernemers

MASTERCLASS VOOR WEBSHOPS

Een super leerzaam, leuk en intensief programma speciaal ontwikkeld voor ondernemers die een succesvolle webshop willen runnen. De Masterclass geeft je custom advies, uptodate tips en praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt.

Je hebt een webshop die ‘up & running’ is, als je hier op deze website bent belandt heb je wellicht mijn boek ook gelezen en al veel soorten social media uitgeprobeerd. Ondanks dat je alles hebt, loopt het toch allemaal niet zoals je voor ogen had. Verkopen blijven uit, bezoekers blijven weg en de omzet die is ook helemaal niet waar je ‘m wilt zien.

Als je om je heen kijkt lijken alle soortgelijke webshops zo ontzettend succesvol te zijn, alsof ze geen moeite hoeven te doen voor klanten, laat staan voor leuke bestellingen.

Frustrerend

Want je wéét dat het beter kan, diep vanbinnen voel je dat de potentie in je zit om te knallen, maar nu voel je je onzeker en gefrustreerd.

Het liefst wil je gewoon doen waar je goed in bent, creëren, inkopen, stylen, samenstellen en met mensen bezig zijn. Een webshop en de online marketing eromheen is toch niet iets wat jij opnieuw zou moeten uitvinden?

Herkenbaar? Lees even verder

Want hoe cool zou het zijn als…

 • ik je handvatten geef waar je ook echt meteen mee aan de slag kunt
 • je straks met gelijkgestemden aan tafel zit om ervaring uit te wisselen. Je bent niet alleen!
 • jouw onderneming straks zo professioneel is en jij hierdoor serieus genomen wordt
 • je straks weer met ongeloofelijk plezier gaat ondernemen en je je zeker voelt

Je bent niet alleen, samen ontdekken we dé essentie van jouw succesvolle onderneming.

Hoe kunnen we jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 houden we ons bezig met branding, website- en shopontwikkeling en (online) marketing. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we met diverse software webshops en voor klanten nog eens tientallen meer. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Al deze kennis is nu samengekomen en maakt Sell your stuff online voor jou de beste partij.

Sell your stuff online geeft je houvast voor je (web)winkel!

“Al een paar maanden geleden kocht ik het boek Sell your stuff online. Na 5 jaar ondernemen in een ‘stenen winkel’ en worstelen met een webwinkel was dit een heel fijn boek om weer even te kijken wat en waarom ik dit zo graag doe. Veel nieuwe inzichten en handvaten uitgehaald. En vanmiddag de Masterclass van Mariko gedaan. Ook hieruit veel praktische tips gekregen en net meteen een offerte aanvraag gedaan om een en ander te laten re-branden. Mariko weet waar ze het over heeft en dat merk je meteen als je met haar praat. Het boek, de masterclass, haar nieuwsbrieven en de groep op Facebook geven houvast voor als je het even niet meer weet met je (web)winkel.”

Babiche Knaap – Normalgetsyounowhere.com

Wat is een Masterclass precies (facts)?

Wil je meer bezoekers, meer omzet en leven van je webshop? Geef je dan snel op voor de Sell your stuff online masterclass. Regelmatig prikken we een datum waarop ik je, in klein groepsverband, alles ‘live’ uitleg. Je kunt mij die dag alles vragen én we gaan ook meteen praktijkgericht aan de slag. Zo behandelen we stapsgewijs o.a.:

 • custom webshop-scan: ik licht voordien jouw webshop door en bespreek dat met je
 • nieuwsbrief marketing: hét nummer 1 verkoopmiddel
 • conversie verhogen: van bezoekers kopers maken
 • welke social media passen bij jou en hoe zet je het zo effectief mogelijk in
 • planmatig werken met een dag-, week-, maand-, en meerjarenplan
 • actiematig leren denken: samen zetten we een converterende actie op voor jouw webshop

Na deze dag -met persoonlijke aandacht- ga je met een stappenplan, veel waardevolle informatie, handvatten en motivatie naar huis en we kunnen naderhand binnen de besloten Sell your stuff Facebook group ervaring uitwisselen. Stoom jezelf klaar, maak net als ik een carrière van jouw webshop en ga voor deze masterclass!

Voor wie is het?

De Masterclass van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die voor haar of zijn webshop op een hoger level wil tillen. DIe er alles uit wil halen en bereid is tijd en energie te investeren.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Het maakt je webwinkel nog succesvoller!

“Een super fijne masterclass, voor zowel de net begonnen als de gevorderde webwinkelier. Na deze super fijne, bomvolle dag ga je vol inspiratie én met nieuwe handvatten naar huis om je webwinkel nog succesvoller te maken. Aanrader!”

Leonie Zonneveld – Littleelephant.nl

Meer info en prijs

Onderwerp: maak van je webwinkel een succes
Locatie: Sell your stuff online HQ – Scheveningen (eenvoudig bereikbaar met auto en OV)
Plaatsen beschikbaar: min. 4 – max. 6
Tijd: 12.30 – 16.00 uur
Prijs: €125,- p.p.* (excl. BTW, af te trekken van de belasting)
Inclusief: koffie, thee en wat lekkers erbij
Datum: elke maand
Neem contact op of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies, we helpen je graag!

*2 personen van één onderneming krijgen korting met deze optie.

Wauw, wat kan je in één dag veel leren!

“Doordat het aantal deelnemers beperkt is, krijg je veel persoonlijke aandacht en is er veel gelegenheid tot vragen stellen. En inderdaad, advies op maat! Ik heb een heleboel punten die ik kan gaan toepassen voor Chital, waar ik dan ook al druk mee bezig ben. Ook ik kan deze masterclass van harte aanbevelen, je zult boordevol ideeën weer naar huis gaan!”

Sanne Goede – Chital.nl

Momenteel heb ik je misschien al overtuigd en overweeg je je op te geven voor de Masterclass.

Maar misschien twijfel je nog…

Wellicht kan ik nog wat twijfels wegnemen.

Wat als ik er nu niets aan heb?
Als je met vragen zit op het gebied van branding, (online) ondernemen, webshops, email marketing, online marketing, planning, content, social media, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest… dan kan ik je altijd helpen. Er is nog geen enkele deelnemer geweest die de Masterclass niet nuttig vond.

Bij familie en vrienden kan ik ook terecht met mijn vragen
Ja, maar neem echt alleen advies aan van iemand die online ondernemen door-en-door begrijpt, weet hoe belangrijk dit voor je is en jou kan voorzien met hands on tips. Denk eraan dat de beste stuurlui altijd aan wal staan en niet aan het roer van een onderneming zoals jij. Bovendien zit je met een Masterclass aan tafel met een expert én met gelijkgestemden die vaak ook veel ervaring hebben en willen delen. Dat is goud!

Na de Masterclass sta ik er weer alleen voor, en dan?
Je blijft inderdaad alleen je business runnen, maar wél met heel veel advies en inspiratie van de Masterclass om weer verder te gaan. Jouw onderneming is jouw droom, iets wat je zelf hebt opgezet en wat je zelf groot gaat maken. Veel Masterclass groepjes houden onderling nog intensief contact én komen elkaar ook weer tegen in onze besloten Sell your stuff online Insiders Facebook group (meld je alvast aan).

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag super succesvol te worden

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Masterclass voor webshops?

Een Masterclass, 5 uur op locatie, inclusief koffie, thee, snacks en verse lunch kost €195,- (excl. BTW).

2 - Ik heb nog geen webshop, kan ik dan toch meedoen?

Dat kan zeker. Er is wel basiskennis vereist van internet en social media en het zou ook onzettend goed zijn als je mijn boek bijvoorbeeld al hebt en deels gelezen. Maar juist om een goede start te maken is een Masterclass perfect.

3 - Er zijn goedkopere trainingen en workshops...

Die zijn er ongetijfeld, er zijn ook gratis bijeenkomsten, maar die zijn vaak ter promotie van iets anders en niet onafhankelijk. Als je echt aan de slag wilt en je biz serieus neemt dan investeer je erin. En serieus, als je er echt voor gaat, haal je deze Masterclass er dubbel dik uit!

4 - Waarom is deze Masterclass live en in Scheveningen, het is voor mij zo ver weg

Wij zijn zelf ook dol op online challenges, programma’s en workshops, maar deze Masterclass is juist opgezet om live contact te hebben met elkaar. Als deelnemers van ver komen blijven ze soms slapen bij bekenden. Wel wordt overwogen ook een digitale versie te maken. Meld je aan voor de nieuwsbrief (en krijg meteen Super Awesome Tips), dan blijf je op de hoogte!

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Masterclass voor webshops jouw onderneming transformeert. Nou, na een Masterclass…

 • voel je je vol energie, inspiratie en ben je ontzettend gemotiveerd om dingen écht te veranderen
 • ben je als ondernemer zelfverzekerd en kan je de wereld aan
 • jij kan dit, je hebt de basis, de tools voor een succesvolle onderneming waarmee je verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂 Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.