Grow & learn icoon

GROW (& LEARN)

Of je nu nog aan het begin van je online carrière staat of al heel wat jaren achter de rug hebt: je bent nooit te ‘oud’ om te leren. Het dagelijks veranderende internet eist zelfs dat je uptodate blijft en weet wat je doet. Gelukkig zijn er heel veel manieren om je kennis snel bij te spijkeren en als een pro bij te blijven! Speciaal voor jou schreef ik daarom mijn werkboek en ontwikkelden we fijne tools die je verder kunnen helpen op jouw weg naar succes. Kies hieronder wat jij nodig hebt. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!

If you can dream it, you can do it!

1000+ Insta doelgroep volgers formule online cursus

Leer met deze online cursus snel en eenvoudig dé beproefde Instagram-formule voor echte doelgroep volgers. Alleen bedoeld voor online ondernemers die van Instagram een zakelijk succes willen maken. Een professioneel Instagram account met veel doelgroep volgers ondersteunt het imago van je shop, trekt de juiste nieuwe klanten aan en zorgt voor meer omzet.

Maak je nieuwsbrief succesvol online cursus

De nieuwsbrief is ‘never out of style’, heeft geen last van veranderende algoritmes en blijft hét beproefde middel om op een mooie manier potentiële klanten te leiden naar jouw shop om daar… te bestellen natuurlijk! Leer stap voor stap dé nieuwsbrief basics: alle ins & outs, de opzet, lezers geboeid houden, je mailinglist laten groeien, bonus-tips én meer verkoop!

Tijdbesparende e-mailtemplates voor je webshop e-book

E-mail, een terugkerende taak voor de (online) ondernemer. Het kan tijdverslindend zijn en iets waar je als een berg tegenop ziet, maar het kan ook ingepland en leuk zijn/worden. Met de e-mailtips, -templates (voorgeschreven en aan te passen teksten) en extra bonussen uit dit nieuwe e-book wordt je e-mail bijhouden een stuk relaxter wordt.

Sell your stuff online werkboek

Een webshop is vrij snel gestart. Maar dan… Het doel van mijn succesvolle werkboek (derde druk) is dat je zo ver en zo hoog mogelijk groeit met de middelen die binnen handbereik liggen én met een blije jou. Daar ligt de kern van jouw onderneming; jij. Jij bent de drijvende kracht. Zonder jou is er geen idee, geen plan, geen product, geen communicatie, geen webshop. Niets. Lees hoe ook jij een succesvolle webshop kunt opzetten én runnen. 

Masterclass voor webshops

Wil je meer bezoekers, meer omzet en leven van je webshop? Geef je dan snel op voor de Sell your stuff online Masterclass! Elke maand prikken we een datum waarop ik je, in klein groepsverband, alles ‘live’ uitleg. Je kunt mij die dag alles vragen én we gaan ook meteen praktijkgericht aan de slag. Maak een succes van jouw webshop!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.