GRATIS TIPS

Ben jij ook toe aan écht goede tips om jouw webshop beter zichtbaar en succesvol te maken met méér bestellingen en omzet? Schrijf je dan meteen in voor mijn wekelijkse Super Awesome Tip.

The best things in life are free.

KLAAR OM JOUW WEBSHOP TE LATEN GROEIEN?

Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je snel in en mis niks, noppes, nada!

Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.

Volg ons hier ook op social media

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag super succesvol te worden

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Voor wie zijn deze tips bedoeld?

Voor webshops en daarnaast voor iedereen die van haar of zijn onderneming een online succes wil maken. Het zijn namelijk niet alleen technische tips, maar ook hoe je productiever kan werken, beter plant, een winactie opzet, info over branding en nog zoveel meer… Super awesome dus!

2 - Hoevaak worden de tips verstuurd

Het liefst een keer per week, maar het gaat vooral om de kwaliteit, dus kan het zijn dat we soms wat langer over een tip doen. Reken op 2 tot 4 Super Awesome Tips per maand.

3 - Waarom zijn de tips gratis?

Omdat ik mijn kennis wil delen en je op de hoogte wil houden dat Sell your stuff online bestaat en er is om jou te helpen. Ik vaak zelf alleen dingen moeten uitzoeken, lospeuteren ondervinden, met een hoop ‘trail & error’ en ik weet hoe eenzaam dat kan zijn. Bovendien is het voor mij/ons dus fijn om bij jou ‘on top of mind’ te blijven en voor jou is het super handig. Win-win!