GEVORDERDE WEBSHOPEIGENAAR

Je bent al even aan de slag met jouw webshop. Alles heb je van nul opgebouwd tot waar je nu staat. En nu? Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet. Dat lijkt je wel wat. Maar hoe dan en met welke tijd?

Je hebt een goede basis/coach/platform nodig om verder te groeien. Een solide plan, tools voor verbetering, mede ondernemers om mee te sparren en cursussen om je scherp te maken. Zodat je straks een webshop hebt waar je trots op bent, die geld meer oplevert, zodat jij fijn tijd hebt voor family & friends 🙂

If you were waiting for a sign… This is it!

Hoe maak je een webshop succesvol?

Je doet alles wat jij denkt dat goed is voor je webshop, het is je droom onafhankelijk te zijn en dat is iets waar je hard voor werkt.
Ergens kriebelt het wel, want om je heen lijkt het bij andere webshops ZO makkelijk te gaan, als vanzelf bijna, en jij wringt je in elke bocht om alles eruit te halen wat erin zit. En dan nog is jouw webshop niet dé bron van inkomsten zoals dat ooit de bedoeling was.

De ondernemers coaches, masters of guru’s (help) schieten als paddenstoelen uit de grond. En dat kan je overdonderen. Je krijgt steeds meer goed bedoelde blogs, tips, tricks, challenges, cursussen, bootcamps en masterclasses voorgeschoteld van deze zogenaamde ‘ervaringsdeskundigen’ en weet niet meer waar je goed aan doet. Laat staan waar je een begin maakt.

Met de planning van je tijd, het restylen van de branding, jezelf nieuwe skills aanleren? Of wil je gewoon helemaal een nieuwe webshop laten maken, zaken uit handen geven of een stevig uur coaching?

Ja precies, waar begin ik?

Lucky you 🙂 Want bij Sell your stuff online is de juiste ervaring én kennis ruim aanwezig om jou als online ondernemer, webshopeigenaar echt goed op weg te helpen. Dat doen we trouwens niet alleen, wij werken daarvoor samen met de beste experts op gebied van Facebook advertising, SEO/SEA, belastingadvies, fotografie, Pinterest enz. Kortom, je hoeft niet verder te zoeken. This is it. Sell your stuff online is dus alles wat je nodig hebt op jouw ondernemerspad. Hoe handig is dat?! Hieronder vind je veel informatie en links die jou op weg kunnen helpen.

WEBSHOPEIGENAAR MUSTHAVES…

Webshop starten online cursus

ONLINE CURSUSSEN

Ontwikkel jezelf en je webshop groeit! Klik hier en ontdek onze online cursussen.

Webshop succesvol maken met groei

GRATIS TIPS

Elke week een waardevolle ondernemerstip in je mailbox om jou en je webshop te laten groeien.

Webshop succesvol maken met branding

WEBHOP (VER)KOPEN

Wil je een webshop kopen of ben je klaar om er juist één te verkopen? Dat kan hier ook!

Webshop kopen of verkopen

HÉT WERKBOEK

Met mijn werkboek leer je hoe je van je hobby een succesvolle webshop-carrière kunt maken.

De nieuwsbrief: hét marketingmiddel om serieuze stappen mee te maken

Of je nu net begint met je online biz of een doorgewinterde webshopeigenaar bent, de nieuwsbrief is voor jou hét meest waardevolle marketingmiddel voor GROEI! Een goed converterend nieuwsbrief-systeem is de beste keuze om meer publiek te trekken, klanten te genereren én omzet te maken.

Maar… ‘hoe dan’ hoor ik je denken? Want je hebt geen tijd, geen inspiratie om regelmatig een nieuwsbrief te versturen – laat staan wekelijks – en je weet echt niet waar je moet beginnen.Ik wel en ik leer het je DOLGRAAG! Al onze ervaring, kennis en skills is verwerkt in de gloednieuwe online cursus ‘Maak je nieuwsbrief succesvol’. En dat is precies wat jij gaat doen als je je nu inschrijft. Doe mee, trek nieuw publiek, maak daar klanten van en máák die omzet. Wees trots!

LAAT JE INSPIREREN DOOR EEN PAAR CASESTUDIES

Een uurtje sparren doet vaak wonderen

We adviseren en begeleiden ondernemers. Mariko doet deze Powershots en begrijpt groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Na zo’n coaching uur per Skype of telefoon kun je meteen aan de slag met praktisch advies en tips om jouw issues grondig aan te pakken en te bouwen aan jouw eigen succesvolle webshop!

Want ja, soms voel je je overdonderd door de mogelijkheden die je als online ondernemer hebt. Dan is het handig te sparren met iemand die jouw situatie begrijpt en jou geen 13 in een dozijn oplossing geeft. Een expert die zelf heel veel ervaring heeft en door-en-door weet hoe je succesvol online onderneemt. Samen sparren dus over jouw oplossing en die je weer blij de juiste richting wijst.

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag super succesvol te worden

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Vergroot je netwerk, leer andere ondernemers kennen

Sluit je aan bij onze besloten Sell your stuff online Insiders Facebook groep. Deze groep is door ons opgezet voor online ondernemers die elkaar willen inspireren en helpen. Dat kan door het droppen van interessant nieuws dat je hebt gelezen, elkaar vragen te stellen, samenwerkingen te zoeken, af te spreken… Samen dus, want alleen is ook maar alleen. En… succesvol groeien doe je nu eenmaal een stuk sneller met de juiste mensen om je heen en dus SAMEN!

HANDIG! Elke donderdagavond om 20.00 uur is de LIVE Q&A. Ik (Mariko) behandel dan de ondernemersvragen die je me door de week heen kunt stellen door middel van Facebook live (video).

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.