STARTER

Zelfstandig zijn, aan de slag met jouw idee en het succes vieren! Maar… hoe plan je zoiets, welk webwinkel systeem is het best, waar tover je een goed logo vandaan? Zoveel vragen…

Je hebt een goed plan nodig om de juiste klanten te bereiken zodat je straks een webshop kunt runnen die je trots op bent én die geld oplevert.

It always seems impossible until it’s done.

Een eigen webshop beginnen, hoe doe je dat?

Om je heen lijken ze wel als paddestoelen uit de grond te schieten; webshops die keihard gaan, met een leuk assortiment, een blije eigenaar en een grote schare enthousiaste klanten. Je loopt al een tijdje met het idee in je hoofd, een eigen webshop, zodat je straks je baan op kunt zeggen, elke dag doet waar je hart ligt en je eigen tijd in kunt delen.

Maar hoe graag je het ook wilt, een écht goed begin maken lijkt maar niet te lukken. Je hebt telkens wel een nieuwe reden om het niet te doen, ik hoef ze niet eens op te noemen toch?

Maar nu dan?

Lucky you 🙂  Als je op deze pagina bent belandt wil je of beginnen met een webshop of je bent er nog niet zo heel lang geleden één begonnen. Het goede nieuws is dat ik (Mariko) je hiermee heel graag help en al mijn kennis en ervaring met je wil delen om van jouw idee ook een super succes te maken! Hieronder staat alvast veel informatie en links die jou op weg kunnen helpen!

STARTER MUSTHAVES…

Webshop kopen of verkopen

HÉT WERKBOEK

Met mijn werkboek leer je hoe je van je hobby een succesvolle webshop-carrière kunt maken.

Webshop succesvol maken met groei

GRATIS TIPS

Elke week een waardevolle ondernemerstip in je mailbox om jou en je webshop te laten groeien.

Webshop starten online cursus

ONLINE CURSUSSEN

Ontwikkel jezelf en je webshop groeit! Meld je aan voor de Campus en mis niets.

Webshop succesvol maken met branding

BRANDING IS KEY

Maak je onderneming onweerstaanbaar met een unieke merkidentiteit en converterende webshop.

Ook een goed idee: een bestaande webshop overnemen

Een gloednieuwe webshop from scratch is ontzettend leuk en spannend maar vergt ook heel veel werk. En dat is meteen een goede reden om een bestaande webshop over te nemen. Één die al helemaal up & running is, gevuld, bekendheid heeft en waar je zo in stapt. Dit soort webshops vind je hier. Het zijn stuk voor stuk goede ondernemingen met mensen erachter die je graag te woord staan en alle benodigde  informatie geven.
Op de Webwinkel aanbod-pagina vind je ons huidige aanbod. Soms houdt een webwinkelier het ‘stil’ en spreken we alleen ons netwerk aan. Je kunt daarom altijd even contact met ons opnemen om te vragen wat het actuele ‘stille aanbod’ is.

LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE CASESTUDIES

Een uurtje sparren doet vaak wonderen

Wat zou het handig zijn om de vragen waar je mee zit als je met een webshop begint, te bepreken met iemand die je begrijpt. Een expert die zelf heel veel ervaring heeft en door-en-door weet hoe je succesvol online onderneemt. Samen sparren dus over jouw oplossing en die je weer blij de juiste richting op stuurt.
We adviseren en begeleiden ondernemers. Mariko doet deze Powershots en begrijpt groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Na zo’n coaching uur per Skype of telefoon kun je meteen aan de slag met praktisch advies en tips om jouw issues grondig aan te pakken en te bouwen aan jouw eigen succesvolle webshop!

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag super succesvol te worden

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van 'de rest'. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Alleen is maar alleen, leer andere ondernemers kennen

Sluit je aan bij onze besloten Sell your stuff online Insiders Facebook groep. Deze groep is door ons opgezet voor online ondernemers die elkaar willen inspireren en helpen. Dat kan door het droppen van interessant nieuws dat je hebt gelezen, elkaar vragen te stellen, samenwerkingen te zoeken, af te spreken… Samen dus, want alleen is ook maar alleen. En… succesvol groeien doe je nu eenmaal een stuk sneller met de juiste mensen om je heen en dus SAMEN!

HANDIG! Elke donderdagavond om 20.00 uur is de LIVE Q&A. Ik (Mariko) behandel dan de ondernemersvragen die je me door de week heen kunt stellen door middel van Facebook live (video).

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.