CONVERSIE CHECKUP

Met de Conversie checkup scannen we jouw webwinkel op de 30 belangrijkste conversie-punten. Hiermee onthullen we je waar je (soms heel grote) kansen laat liggen.

Je runt al een tijdje je webwinkel. Er is inmiddels veel tijd ingestoken, het assortiment is goed en er is traffic (dat mag misschien nog wel wat meer), maar er wordt simpelweg te weinig besteld.

Om je heen hoor je dan een conversie van 2% echt het minimum is, maar volgens de Google statistieken haal je dat bij lange na niet. Kortom: de conversie is niet hoog genoeg.

En nu?

Je weet dat het hoger kan, de ingrediënten zijn er en je hebt ook zeker de drive om er achteraan te zitten. Maar waar begin je en waar mankeert het dan aan?

Het liefst wil je gewoon doen waar je goed in bent, creëren, inkopen, stylen, samenstellen en met mensen bezig zijn. Dat hele gedoe met conversie zie je liever opgelost.

Dat klopt wel een beetje hè? Lees dan even verder

Want hoe ont-zet-tend fijn zou het zijn als…

  • straks alle ingrediënten samenkomen en samenwerken zodat de verkopen stijgen
  • je wéét waaraan je moet werken en praktische handvatten van mij krijgt
  • die conversie omhoog gaat en het succes van jouw webshop groeit

Jij weet net zo goed als ik, hoe hoger die conversie hoe beter!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Al sinds de oprichting van ons ontwerpbureau Loaded ink in 1997 ontwerpen en bouwen we websites en -shops. Voor ons eigen brand Applepiepieces.com ontwikkelden we met diverse software webshops en voor klanten nog eens tientallen meer. We begrijpen groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Wij helpen jou graag aan een webshop met een zo hoog mogelijke conversie die jou verder brengt in je carrière en vooral trots maakt!

Wat is de Conversie checkup precies (facts)?

Als je zelf veel bezig bent met de webshop heb je geen ‘helicopter view’ meer en krijg je ‘blind spots’ voor verbeterpunten. Omdat wij dagelijks met het ontwikkelen en verbeteren van webwinkels bezig zijn, zien we vaak in één oogopslag wat er anders kan. Soms zijn er grotere aanpassingen nodig, maar in veel gevallen zijn het kleine puntjes die een groot verschil kunnen maken, een kleur, vormen, positionering van informatie en acties enz. Dit is wat je krijgt:

  • 30 punten scan waarmee wordt bekeken waar de kansen gemist worden m.b.t. conversie
  • een adviserend rapport
  • tips & tricks waarmee je vaak zelf direct aan de slag kunt
  • toelichting van onze bevindingen (bijvoorbeeld middels Skype)

Het verbeteren van de webwinkel was een goede zet!

Ik heb heel wat resultaat behaald uit deze samenwerking. Het verbeteren van de webwinkel was een goede zet! Van heel wat klanten heb ik te horen gekregen dat de webwinkel make over een goede verandering was. Bij Mijnwebwinkel, waar ik bij aangesloten zit, worden sommige pagina’s van O-lijf.com in hun blog, als voorbeeld gegeven. Webwinkel klanten blijven langer op de pagina van O-lijf en vullen hun winkelmandje met heel wat verschillende producten. En – niet onbelangrijk! – de webwinkel heeft een hogere conversie.

Monique Verheije – O-lijf.com

Voor wie is het?

De Conversie checkup van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die meer conversie wil bereiken om zo haar of zijn webshop naar een hoger level te tillen.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Prijs

Zoals hierboven beschreven €295,- (excl. BTW)

Één van de belangrijkste ingrediënten voor succes: een zo hoog mogelijke conversie!

Je bent er nu van overtuigd dat je iets aan je conversie moet gaan doen maar…

Je twijfelt nog om op die ja-knop te drukken

Wellicht kan ik nog wat twijfels wegnemen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Kan ik niet zelf uitzoeken of ik de conversie kan verhogen?
Ja, maar wees er dan wel van bewust dat je in feite het wiel opnieuw gaat uitvinden, terwijl wij dat al even hebben gedaan. Je hebt met onze Conversie checkup eerder resultaat omdat wij precies weten waar de pijnpunten kunnen liggen in een webshop.

1% Conversie is toch best ok?
Wij streven altijd naar 2% conversie of meer. Een webshop is hard werken en alles wat je aandacht geeft dat groeit, dus zakt de omzet vaak in als je er niet achteraan zit. Vergelijk het met een vergiet. Als de basis van een webshop niet op orde is, zal al je energie er doorheen gaan. En hoe minder gaatjes, des te meer er overblijft 🙂

Ik heb een neefje die…
Nee.

Hello. Ik ben Mariko en ik vind conversie verhogen leuk!

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Conversie checkup?

Een Conversie checkup kost €295,- (excl. BTW).

2 - Maakt het uit in welk systeem mijn webshop is gebouwd

Nee, voor een Conversie checkup maakt dat echt niet uit.

3 - Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Wanneer onze planning dat toelaat kan de Conversie checkup binnen 2 weken gerealiseerd zijn.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Conversie checkup jouw onderneming transformeert?
Nou, na een Conversie checkup…

  • zie precies je waar de puzzelstukjes aan elkaar passen
  • weet je waaraan je kunt werken om je conversie en dus ook je omzet (!) te verhogen
  • tast je niet meer in het donker, weg onzekerheid, jij kan dit

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.