Branding icoon

BRANDING

Branding, aka het creëren van een merkidentiteit, is het vinden van wat je uniek maakt en dat uit te drukken in de eenvoudigste, meest memorabele manier. Als een merk eenmaal is gerealiseerd, volgt al het andere zoals de website, de reclamecampagne en het drukwerk.
Speciaal voor jou als online ondernemer ontwikkelden we toegankelijke tools die je verder kunnen helpen op jouw weg naar succes. Kies hieronder wat jij nodig hebt. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag.

Image is everything!

Branding pack

Met een steengoed logo + huisstijl trek je de juiste klanten aan, ben je onvergetelijk en onderscheid je je van de concurrentie. Een professionele uitstraling maakt het grote verschil tussen ‘erop of eronder’.

Als je over de look & feel van jouw onderneming nadenkt, zie je het als het ware helemaal voor je. Je ‘voelt’ hoe het moet, hebt wellicht zelfs voorbeelden en kleurideeën, maar je krijgt het niet ‘op papier’ zoals jij het wilt. Dat is frustrerend. Klopt het een beetje? Dan zit je hier goed.

Webshop/website pack

Een aantrekkelijke, toegankelijke en goed converterende webshop of website is de basis voor jouw onderneming. Een eigen professionele online plek geeft je rust, succes en omzet.

Jouw onderneming heeft een webshop of website nodig, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Het antwoord zit ergens tussen het zelf doen en duizenden euro’s uitgeven aan een onbekend bureau. Of toch niet? Lees verder!

Mijnwebwinkel makeover

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te maken. Als Mijnwebwinkel-partner hebben de kennis om er op het gebied van branding, marketing en techniek álles uit te halen wat er in zit.

Wij kennen het Mijnwebwinkel-systeem inmiddels door-en-door en kunnen je heel snel helpen met de ‘Mijnwebwinkel makeover’. Letterlijk een lekker frisse makeover voor jouw shop dus!

Newsletter (MailChimp) pack

Een nieuwsbrief is hét middel om je netwerk, volgers en klanten persoonlijk te betrekken bij jouw onderneming. Een goed ontwerp wordt met plezier door de ontvanger gelezen, kan jaren mee en vormt de basis van al jouw communicatie.

Als je al even een webshop runt weet je het, of je er nu wel of geen hebt, een nieuwsbrief ís nodig. En ondanks dat je dit weet, kwam die van jou nog nooit echt van de grond. Of wel?

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.