Branding logo en huisstijl

BRANDING PACK

Met een steengoed logo + huisstijl trek je de juiste klanten aan, ben je onvergetelijk en onderscheid je je van de concurrentie. Een professionele uitstraling maakt het grote verschil tussen ‘erop of eronder’.

Als je over de look & feel van jouw onderneming nadenkt, zie je het als het ware helemaal voor je. Je ‘voelt’ hoe het moet, hebt wellicht zelfs voorbeelden en kleurideeën, maar je krijgt het niet ‘op papier’ zoals jij het wilt. Dat is frustrerend.

Je weet dat je onderneming de allerbeste branding nodig heeft om succesvol te zijn en andere ondernemingen zien er zo goed uit, het succes lijkt bij hun aan te waaien.

Hm, en nu?

Je hebt wellicht al even rondgekeken, maar dé juiste partij om een logo en huisstijl voor jou te ontwerpen is nog niet gevonden.

Misschien heb je jezelf al afgevraagd of je -o horror- het niet gewoon zelf zal doen, maar diep vanbinnen weet je dat het ‘goed moet’ als je jouw onderneming serieus wilt nemen.

Klopt het een beetje? Dan zit je hier goed 🙂

Want hoe cool zou het zijn als…

 • je straks met kop en schouders uitsteekt boven de concurrentie
 • de onzekerheid weg is omdat je je niet (meer) hoeft te verbergen achter een ‘so-so’-branding
 • je jezelf professioneel kunt presenteren en daardoor serieus genomen wordt door je omgeving

Ja, een goede branding zorgt voor groei, meer klanten en meer omzet.

Hoe kunnen we jou helpen?

Als branding experts, sinds 1997, begrijpen we groot, klein, het vak, online ondernemen én jou. Branding zit in ons DNA gebakken en is een key element voor het succes van jouw onderneming. Wij zorgen voor een kick ass branding die bij je onderneming past zodat je meer klanten krijgt, meer omzet genereert en wat jou trots maakt.

Wat is de inhoud van een Branding pack?

 • een uniek voor jouw onderneming ontworpen logo
 • huisstijltoepassingen naar keuze, denk aan social media profiel en header, factuur, visitekaartje, flyer…
 • aanvullend en op maat marketing- en communicatieadvies
 • webshop of website (optioneel)

Voor wie is het?

Het Branding pack van Sell your stuff online is speciaal ontwikkeld voor de online ondernemer, webwinkeleigenaar, ZZP-er en MKB-er die haar of zijn onderneming een professionele, unieke en krachtige branding gunt.

Door de juiste samenstelling van de werkwijze kunnen we hoogwaardig BNO-kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. Deze manier van werken heeft zich het afgelopen jaar absoluut bewezen door het groot aantal ondernemers die wij hebben kunnen helpen aan een splinternieuwe branding.

Als je wensen verder gaan dan wat hier wordt aangeboden, neem dan contact op met Loaded ink BNO of bel (070) 322 65 68 voor meer informatie of advies.

Prijs

Omdat de eisen en wensen per klant verschillen is de prijs voor een Branding pack variabel en -vrijblijvend- op aanvraag. Het te betalen bedrag kan in delen worden voldaan.

Ik wist meteen dat ik jou moest inschakelen

“Ik heb in het prille begin, na het lezen van je boek, de Sell your stuff online masterclass gevolgd. Met jouw manier van denken, ontwikkelen en kennis en kunde wist ik dat ik jou moest inschakelen! Ja, ik zou een Branding pack + Mijnwebwinkel makeover aanbevelen. Je krijgt er zoveel inspiratie van en het geeft je echt energie om door te pakken!”

Chantal Hageman – Menkhorst – Tealworld.nl

EEN AANTAL DIE JOU VOORGINGEN

Het Branding pack geeft jouw onderneming een logo en huisstijl van hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, waar je trots op kunt zijn!

Hoe gaat dat dan?

Hieronder een grof stappenplan van hoe we doorgaans te werk gaan. Het is een heel mooi en leuk proces, vooral voor de klant die haar of zijn idee tot leven ziet komen.

 • Stap 1 – We hebben een intake gesprek, wat vaak telefonisch plaatsvindt. Er worden vragen gesteld en al jouw wensen worden genoteerd
 • Stap 2 – Aan de hand van de intake wordt er een design moodboard aangemaakt en gevuld met sfeerbeelden
 • Stap 3 – Wanneer je blij bent met het moodbord gaan wij aan de slag met het daadwerkelijke ontwerp
 • Stap 4 – Het resultaat wordt (desgewenst digitaal) gepresenteerd
 • Stap 5 – Idealiter voeren we het ontwerp hier door
 • Stap 6 – Ter afronding telefoneren we over de implementatie. Hier kun je me alles vragen en evalueren we het proces

Het aantal orders is met 35% gestegen

“Wij zijn heel blij met het resultaat en de manier waarop je ons gevoel hebt weten te vertalen in een webshop van nu! Het is ook goed om het zelf een keer los te (moeten) laten en dan iemand te hebben die een nieuwe frisse look kan neerzetten! Het bezoekersaantal had meteen een flinke stijging van 20%. Het aantal orders is met 35% gestegen en vormt daarmee een nieuw record! Dat is echt super mooi!”

Claudia Rhali – Elkantrawebshop.nl

Op dit moment ben je misschien al wel overtuigd en overweeg je door ons jouw logo en huisstijl te laten ontwerpen.

Maar het zou mij niets verbazen als je nog ‘second thoughts’ hebt

Het is ook niet niks, maar wellicht kan ik nog wat twijfels wegnemen. Misschien vraag je jezelf nog het volgende af…

Ik ben bang dat het te duur is
Dat weet je pas als je een vrijblijvende offerte aanvraagt. Bovendien kun je altijd in delen betalen mocht dat nodig zijn. Dat is echt geen probleem!

Mijn (oude) logo kan nog wel even zo toch, of niet?
Als je twijfelt over je branding ben je meestal toe aan nieuw en fris.

Is branding écht zo belangrijk?
Ja, image is écht everything als het om ondernemen gaat. Een potentiële klant ‘voelt’ dat iets niet pluis is als je branding niet klopt, hij/zij zal het niet vertrouwen en daardoor niet tot een aankoop over gaan. Een heel eigen ‘gezicht’ van jou en je onderneming zorgt er bovendien voor dat je doelgroep je herinnert en dat het liefst zo positief mogelijk natuurlijk!

Misschien moet ik het toch maar zelf doen
Zelf je branding doen is net zoiets als meedoen aan een professionele dansopvoering voor een paar honderd mensen zonder ooit dansles te hebben gehad. Of in het diepe springen zonder te kunnen zwemmen. Of een fikkie steken in de natuur zonder dat je weer hoe je vuur moet maken. Can I rest my case?

Ik heb een neefje die…
Nee. Neefjes die nog op de middelbare school zitten maken geen logo’s.

Er zijn toch van die online logo-generators?
Ja, die zijn er. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Als je een zelf respecterende ondernemer bent, die van haar of zijn biz een knallend succes wil maken en trots achter de onderneming wil staan… Is. Dat. Geen. Optie. Trust me.

Hello. Ik ben Mariko en help jou graag aan de beste branding ever

Als branding en online marketing specialist help ik online ondernemers zoals jij graag groter groeien, klanten aantrekken en meer omzet te maken (zodat er meer tijd is voor je vrienden, familie & more fun).

Van oorsprong zijn mijn partner Mark en ik grafisch ontwerpers. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en het onweerstaanbare effect daarvan. Branding combineren we al 20 jaar met marketing en dat onderscheidt ons vaak van ‘de rest’. Image is everything!

Omdat ik zelf sinds 2008 webshop ondernemer ben (Applepiepieces.com) heb ik ondervonden hoe belangrijk een steengoede webshop (of site) is. We hebben getest en getweakt tot nu niets meer een geheim voor ons is en dat is zó ontzettend in jouw voordeel. Want al die ervaring stoppen we nu ons werk voor onze klanten.

Als jij voor ons kiest en straks het resultaat ervaart, zul je zien dat je echt de juiste keuze hebt gemaakt. Dat wij jou en je wens echt als geen ander begrijpen!

Veelgestelde vragen

1 - Hoeveel kost een Branding pack?

Omdat de eisen en wensen per klant verschillen is de prijs voor een Branding pack variabel en -vrijblijvend- op aanvraag. Het te betalen bedrag kan in delen worden voldaan.

2 - Ik heb al een logo, kan ik dat ook laten restylen?

Jazeker, graag zelfs! Een bestaande branding restylen is een heel verstandige optie omdat je hiermee de bekendheid van het merk / onderneming niet aantast maar juist vernieuwt en fris maakt. Mits goed gedaan natuurlijk. Maar dat kun je aan ons wel toevertrouwen.

3 - Wat als ik het ontwerp nu niet mooi vind?

Dat is in 20 jaar (!) nog niet eerder gebeurd, maar in alle gevallen lossen we zoiets altijd naar behoren op. Jij niet blij, wij niet blij.

4 - In welke formaten krijg ik het logo aangeleverd?

Standaard leveren we het eindresultaat in diverse formaten aan zoals .ai, .eps, Photoshop en meteen klaar om online te verspreiden op social media (.jpg of .gif). Heb je speciale wensen dan kun je dat aangeven.

5 - Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Wanneer onze planning dat toelaat kan een logo en huisstijl binnen 4 weken gerealiseerd zijn, bij spoed zelfs inclusief een webshop of website.

6 - Kan ik dit pack combineren met een website, webshop of Mijnwebwinkel makeover?

Ja graag! Dit wordt vaak gedaan en zo weet je zeker dat de complete branding in lijn is met elkaar.

Wat het echt doet?

Wil je weten hoe een Branding pack jouw onderneming en webshop transformeert. Wat het echt doet?
Nou, na een Branding pack…

 • heeft jouw onderneming een gloednieuwe uitstraling waar je je écht goed bij voelt
 • voel je je als ondernemer zelfverzekerd en kan je de wereld aan
 • jij kan dit, je hebt de ultieme basis voor een succesvolle onderneming waarmee je verder komt!

Zo. Nu weet je álles 🙂
Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

SUPER AWESOME TIPS VOOR JOU

Hello! Kom erbij en krijg Super Awesome Tip’s van mij in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz…
 Schrijf je nu snel in en laat niets je meer tegenhouden om succes te maken! Als je dit leest ben je ook van harte uitgenodigd Sell your stuff Insider te worden door je hier aan te melden bij onze besloten Sell your stuff online Insider Facebook group.