Webshop te koop: Knikkerprins - Europa's grootste aanbod aan knikkers en knikkerbanen

17 oktober, 2018

Webshop te koop: Knikkerprins - Europa's grootste aanbod aan knikkers en knikkerbanen

plaatsingsnr. 181017

De Knikkerprins is dé online shop voor knikkers en knikkerbanen. Hier vind je een gigantisch aanbod knikkers van uitsluitend hoge kwaliteit. De houten knikkerbanen die op de site worden aangeboden zijn van Europese merken die duurzaam, verantwoord en educatief speelgoed aanbieden zoals Cuboro, Xyloba, Kaden en NIC toys. De Knikkerprins is actief in de Benelux en in Duitsland en is de enige in zijn soort. In de Benelux is geen enkele webshop die ook losse knikkers aanbiedt. De Knikkerprins heeft met meer dan 300 soorten knikkers in verschillende maten en kleuren het grootste knikkeraanbod van Europa in huis.

Kansen

De Knikkerprins is door zijn unieke assortiment een erg graag geziene gast op markten en evenementen. Het kleurrijke aanbod heeft een grote aantrekkingskracht voor bezoekers. Deelnames tot nu toe zorgden voor een lange-termijn boost. 

Uiteraard kan een nieuwe eigenaar het aanbod uitbreiden met extra knikkers en/of extra knikkerbanen. Er is een "wish-list" voorhanden met merken en leveranciers. Ook liggen er kansen op het vlak van wholesale, dropshipping of concessieverkoop.

Over de grenzen: Verdere uitbouw Murmelprinz.de
Duitsland heeft net als Nederland een echte knikkercultuur. In Duitsland zijn er een tweetal sites die ook losse knikkers verkopen maar met een kleiner assortiment.

De Knikkerprins

Wat krijg je allemaal bij de aankoop van de webshop?

 • Webshop Knikkerprins.com via Lightspeed
 • Webshop Murmelprinz.de via Lightspeed
 • Huisstijl
 • Info + evt hulp opstart Bol.com verkoop
 • Social Media-kanalen (Facebook 2.059, Instagram 354, mailinglist 89)
 • Hulp en begeleiding, duidelijke info omtrent leveranciers, markten, kansen en mogelijkheden: wegwijs in de wondere knikkerwereld
 • Rekken en bakjes tbv opslag (±20 meter aan rekken, deels hout en deels metaal/hout)
 • Bakken tbv presenteren en vervoeren van knikker op markten (10 stuks, op maat gemaakt, naturel beukenhout/MDF)
 • Plexi-bakken tbv presenteren van knikkers in verkooppunt (mogelijkheid tot wholesale of concessie)
 • Presentatie-rekken tbv beurzen en markten
 • Ideeën voor ontwikkeling + begeleiding overname
 • Jaaromzet (gem. over 3 jaar) €81.345

Waarom staat de shop te koop?

Eigenaar Tim vindt dat het tijd is voor een nieuwe wind in zijn leven en de webshop. Hij hoopt dan ook iemand te vinden die "met prinselijke moed en goesting de shops naar een volgend niveau kan tillen". Hij vertelt verder: "Uiteraard zal ik de nieuwe eigenaar(s) ondersteunen en helpen waar nodig zodat er een stevige basis is om op verder te werken. Er is in de voorbije jaren een schat aan informatie opgebouwd over (potentiële) leveranciers en ook de toekomst-ideeën die er zijn kunnen uitgebreid besproken worden."

Kortom, een prachtige, complete webshop, met een uniek aanbod en unieke concurrentiepositie. KLIK HIER en neem contact op (graag plaatsingsnr. 181017 vermelden), en wie weet word jij de nieuwe knikkerprins(es)!