Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Webshop en merk te koop: XOKiddo - jong, cool kinderkledingmerk en Shopify webshop

06 februari, 2019

Webshop en merk te koop: XOKiddo - jong, cool kinderkledingmerk en Shopify webshop

plaatsingsnr. 190206

Een parel van een kinderkledingmerk met solide en super complete Shopify webshop staat te koop: XOKiddo. Een eigenzinnig, cool merk wat vorig jaar onder andere nog straalde in Vogue UK. Het complete plaatje heeft veel potentie maar heeft eveneens een nieuwe energieboost en verse strategie nodig. Lees snel verder.

Kansen

De XOKiddo branding is onlangs nog aangescherpt en alles klopt. Het jonge kledingmerk (sinds 2017) staat als een huis, er is voorraad en alle ontwerpen en producent-contacten liggen voor je klaar.

Wholesale en dropshipping zijn twee hele mooie upscale kansen waar de nieuwe eigenaar nog veel mee kan om het merk te laten groeien. Daar is feitelijk nog niet op in gegaan door de huidige eigenaresse.

Over de grens: het merk en de shop heeft potentie een globaal merk te zijn. De webshop is momenteel ook Engelstalig.

XOKiddo

Wat krijg je allemaal bij de aankoop van de webshop?

  • webshop XOKiddo.co.uk via Shopify
  • complete uptodate huisstijl met brandboard
  • social Media-kanalen (Facebook 500, Instagram 2.800, Twitter 400
  • mailinglistabonnees 350
  • hulp en begeleiding, duidelijke info omtrent producenten, beursen, kansen en mogelijkheden
  • voorraad ± €17.800,-
  • zeker €10.000,- aan aanvullende investering gedaan voor de opzet van het merk (branding, fotografie, drukwerk, webshop enz.)
  • vraagprijs en cijfers op aanvraag

Waarom staat dit merk met shop te koop?

Eigenaresse Rona heeft sinds de start in 2017 veel tijd, energie en financiële middelen in XOKiddo gestoken. De kans is nu echter groot dat zij binnen korte tijd zal verhuizen naar Nieuw-Zeeland hetgeen het voeren van deze onderneming niet eenvoudig maakt, daar de doelgroep en huidige klanten aan deze kant van de wereld gesitueerd zijn.

De verwachting was dat XOKiddo eerder 'op de kaart zou staan' en ze veel werkzaamheden zou kunnen uitbesteden nu. Dat kan echter nog niet. Rona loopt hierdoor op vele vlakken vast ondanks dat het merk nu wél staat en ready for lift off. Maar dan graag door iemand anders met een pienter zakelijk inzicht die het jonge merk kan oppakken en de launch geeft die het verdient.

Kortom, een prachtig fris merk, complete webshop, met alles erop en eraan. KLIK HIER en neem contact op (graag plaatsingsnr. 190206 vermelden), en wie weet ben jij straks de eigenaar van een veelbelovend kinderkledingmerk!