🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Zonder koffie ben ik soms een Instagram eikel

20 juni, 2018

Zonder koffie ben ik soms een Instagram eikel

There, I said it en ja, dat is dus geen SEO-waardige blogtitel. I know. Maar wel een kop die bij dit artikel past. Zo sta je 's morgens op en check je je feed. Dan komt er onderstaande voorbij en denk je gewoon: 'Heee, ik heb meer dan 300 volgers en ik wil wel gratis Nike stuff'. Greed.

Natuurlijk riep het stemmetje in mijn hoofd heel hard NEE. Maar ergens was ik toch benieuwd EN DACHT NIET VERDER NA. Want dat is het hè?! Man man man. Hoe dan ook, dit was de inhoud van mijn post onder de afbeelding die ik heb geplaatst in mijn eigen feed: "🧐 Als ik zoiets in mijn timeline zie staan vraag ik me meteen af of het ‘echt’ is. Dus heb ik 3 redenen om het te posten:
• ten eerste omdat ik best wel gratis #nike kleding wil (hé, ik blijf een greedy Nederlander ja én ik begin morgen écht met sporten)
• ten tweede om te kijken óf het echt is
• ten derde is het een handig voorbeeld om #brandreps te zoeken en dat viral te laten gaan. Super slim gevonden. Als er wat uitkomt laat ik het je weten 😁 - - - - #hiernavolgdeneenheleboelhashtags

Fake

Gelukkig heb ik volgers die wél genoeg koffie hadden gedronken, zie de comments en kwam ik er gauw achter dat Nike mij geen enkel zweetbandje zou gaan sturen.

Inmiddels weet ik dat het dus fake is (thanks to @gowoedie - check zijn #instastory hierover) en voel ik me best een eikel. Het is dus een scam om een profiel zo snel mogelijk te laten groeien. Weer wat geleerd. Wat precies?
• If it seems too good to be true. IT IS!
• Nike kan heus wel op een andere manier coole deals maken
• beter nadenken (en koffie drinken) voordat je zoiets repost

Al kunnen we hier zelf wel wat mee toch? Want als je dit op kleine schaal zelf wél oprecht inzet, zou het best wel eens goed werken lijkt mij zo... #tobecontinued

Wil jij -op een betere manier- meer doelgroep volgers?

Dan heb ik voor jou mijn online cursus :) Wil jij graag:
• professioneel aan de slag met Instagram
• continue meer Instagram doelgroep volgers
• zakelijk véél meer uit Instagram halen?

⭐️ Krijg nu tijdelijk €50,- korting met code: insta180521 en doe mee met onze niet moeilijke én snelle cursus die al honderden ondernemers met succes hebben gevolgd (zie referenties!).

Dus... wil je meer volgers, bestellingen en omzet? Doe dé Instagram cursus.

Instagram voor ondernemers - online cursusMeer campfire stories

Kerstpakketten zijn leuk!
Kerstpakketten zijn leuk!

02 november, 2021

Lees meer

Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!
Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!

19 oktober, 2021

Lees meer

Cadeau voor jou: Hét Feestdagen Handboek voor webshops 2021
Cadeau voor jou: Hét Feestdagen Handboek voor webshops 2021

15 oktober, 2021

Lees meer