💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Gratis webinar uitnodiging: Mijn 20 allerbeste tips voor meer bestellingen

21 april, 2020

Gratis webinar uitnodiging: Mijn 20 allerbeste tips voor meer bestellingen

De zomer is normaal een slap seizoen, maar dit jaar is alles anders... Webshops zijn nu een belangrijke schakel voor het contact tussen de mensen én voor hun eigen voorziening. Zorg dat je zichtbaar bent en help je publiek met jouw producten, diensten en kennis.

Misschien zit je met je hoofd nog lang niet in de ZOMER, maar regeren is vooruitzien en voor je het weet zitten we er middenin. Daarom planden we in het geheim de must attend webinar van het jaar: Mijn 20 allerbeste tips voor meer bestellingen. En jij bent uitgenodigd!

👉 Meld je HIER aan

De tips die ik je geef zijn niet alleen voor webshopeigenaren, maar ook minstens zo interessant voor alle online ondernemers die (veel) meer uit hun onderneming willen halen.

Waarom de tips spot on zijn?

Na 10 jaar zelf webshopeigenaar te zijn geweest, in de afgelopen 20 jaar honderden brands, ondernemingen en webshops geholpen te hebben als branding en online marketing specialist, kan ik zeggen dat ik inmiddels wéét wat wel en wat niet werkt.

Doorpakkers en doorbijters unite

Dit webinar heb ik geschreven voor de ondernemers die in deze onwerkelijke tijd staande willen blijven. Voor de doorzetters, doorpakkers en doorbijters. Meld je nu meteen aan en ontdek wat je kunt doen om de komende zomer positief tegemoet te gaan!

LET OP!

Ik heb zelf een bloedhekel aan webinars die veel te lang duren met een inhoud van likmevestje. Sell your stuff online webinars daarentegen zijn ALTIJD waardevol en zitten BOMVOL échte inspiratie, advies en tips waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. En JA, er zit een niet te missen deal in dit webinar want daarmee kun je weer een grote stap verder maken. The only way is up 😎