Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Sell your stuff online Masterclasses

12 april, 2018

Sell your stuff online Masterclasses

ūüĎČ TIJDELIJKE EARLY BIRD PRIJS ‚ā¨95,- I.P.V. ‚ā¨125,-¬†ūüĎą

On popular demand en daarom terug van weggeweest, de Sell your stuff online Masterclasses. Zoals in de Live Q&A al aangekondigd hebben we verschillende Masterclasses:
‚Äʬ†donderdag 31 mei -¬†Webshop kickstarters
‚ÄĘ dinsdag 5 juni - Rock je naamsbekendheid

‚Äʬ†donderdag¬†7 juni¬†- Master je planning

Lees hieronder meer over de onderwerpen.

Stuk voor stuk super leerzame, exclusieve en intensieve programma's speciaal ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers die hun biz op een hoger level willen tillen. Een Sell your stuff online Masterclass is kleinschalig, geeft je custom advies, uptodate tips en praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt. Wil jij een steengoede basis voor je (nieuwe) webshop, een grotere naamsbekendheid of je planning nu eens écht grondig op orde hebben? This is it!

Meld je snel aan. Om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen zijn het aantal plaatsen gelimiteerd!

Boek nu de Masterclass

Waar?

In onze hometown, bij Sell your stuff online HQ of in één van de fijne strandtenten in Scheveningen. Ligt een beetje aan de data en het weer.

Info

Plaatsen beschikbaar per class: maximaal 6‚Ä® - 8
Tijd: 12.30 ‚Äď 16.00 uur‚Ä®
Prijs: ‚ā¨125,- p.p.* (excl. BTW, af te trekken van de belasting)‚Ä®
Inclusief: koffie, thee en wat lekkers erbij

*bij afname van twee of drie Masterclasses ontvang je 20% korting. Neem dan even contact met ons op

Webshop beginnen

Webshop kickstarters - donderdag 31 mei

Deze masterclass is speciaal voor ondernemers die een webshop willen starten, pas gestart zijn of zich nog starter voelen. Na deze grondige middag ben je dat zo goed als niet meer, want je krijg uit eerste hand al mijn e-commerce geheimen voor een succesvolle shop! Met mijn Sell your stuff online werkboek als leidraad wordt de middag ingedeeld, je gaat naar huis met een scan van jouw webshop of idee en kunt meteen aan de slag! Persoonlijke aandacht en hands-on tools.

Doe deze Masterclass en je hebt steengoede basis voor jouw onderneming. Doe het alleen als je van plan bent er je fulltime job van te maken. Screw it let's do it!

Boek nu de Masterclass

 

Naamsbekendheid

Rock je naamsbekendheid - dinsdag 5 juni

'Hoe krijg ik meer naamsbekendheid met mijn onderneming?' deze vraag zie ik wekelijks wel een paar keer voorbij komen. Kom je naar deze Masterclass, dan hoef je je dat na die middag je niet meer af te vragen. Je gaat namelijk naar huis met een eigen strategie om die naamsbekendheid flink een te pakken en dus... flink te vergroten! Val op, kom uit die massa en ontdek hoe jij bekender wordt.

Deze Masterclass is speciaal voor ondernemers (je hoeft niet per se een webshop te hebben) die er klaar voor zijn zich te onderscheiden van hun concurrenten én een vette sprong omhoog durven te nemen! Powerrr.

Boek nu de Masterclass

Master je planning

Master je planning - donderdag 7 juni

Aan de hand van mijn Master je planning e-book is deze Masterclass gepland. We brengen het boek in de praktijk, ontdekken jouw belangrijkste doelen en delen deze op in een voor jou behapbare planning. Door zo intensief met doelen stellen en planning bezig te zijn, maak je voor jezelf een blauwdruk en ga je die planning zéker masteren! 

Doe je deze Masterclass dan is er geen weg terug. Een stok achter de deur is er niets bij. Als geboren chaoot heb ik zelf tóch alles bereikt wat ik tot nu toe in mijn leven wilde. En dat kun jij ook! 

Boek nu de Masterclass

 

Je bent er toch gewoon bij?!

Boek snel jouw ticket en doe mee! Want hoe cool zou het zijn als:‚Ä®
‚ÄĘ ik je handvatten geef waar je meteen mee aan de slag kunt‚Ä®
‚ÄĘ je webshop¬†straks professioneel is en jij serieus genomen wordt‚Ä®
‚ÄĘ je weer met ongelooflijk veel plezier gaat ondernemen

Je bent niet alleen, samen ontdekken we dé essentie van jouw succesvolle onderneming, naamsbekendheid en/of planning!

Neem contact op of bel (070) 322 65 70 voor meer informatie of advies, we helpen je graag!

Scheveningen beach