Nieuwe partner: Lina Andersson voor SEO en SEA

14 september, 2017

Lina Andersson voor SEO en SEA marketing

Voor SEO, SEA en online marketing moet je bij Lina zijn, de nieuwe partner van Sell your stuff online en marketeer op maat. Haar doel is de online ondernemer te ontzorgen, inzicht en waarde te geven over de mogelijkheden van haar vakgebied.


Wat is SEO en waarom is het belangrijk voor jouw shop of site?

De term SEO staat voor ‘search engine optimization’, in gewoon Nederlands “zoekmachine optimalisatie’. SEO is een verzameling van online technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van de vindbaarheid van je website of webshop in zoekmachines zoals (voornamelijk) Google. Dat is belangrijk omdat de internet gebruikende mens, en dus ook jouw potentiële klant, bij Google begint als hij of zij iets zoekt wat jij wellicht te koop aanbiedt.

SEA staat voor ‘search engine advertising’, hiermee wordt het betaald adverteren in de zoekmachine (vaak Google)  bedoeld. Door te adverteren op internet kun je je super specifiek op jouw doelgroep richten. Ook belangrijk dus.

Met SEO of SEA aan de slag?

Na veel omzwervingen tijdens onze zoektocht naar de juiste SEO en SEA partner, vonden we Lina Andersson. Deze specialist weet waar ze het over heeft, online marketing en IT zit in haar bloed. Als webshopeigenaar en/of online ondernemer wéét je hoe belangrijk Google is en wil je graag SEO en SEA goed op orde hebben. Zelf doen is een optie, maar met de juiste kennis, hulp en goed advies kom je ongetwijfeld een stuk verder.

Lina vind je sowieso terug in de Sell your stuff Insiders Facebook group, maar ze zal ook af en toe een gastblog schrijven en wellicht eens een interessante lezing geven. Heb jij een SEO en SEA partner nodig? Denk dat zeker aan Lina Andresson!

Over Lina Andresson

  • geboren (1989) en opgegroeid in Finland. Verhuisd naar NL in 2008
  • woont & werkt als zelfstandig marketing specialist in Amsterdam
  • gek op alles ICT & online marketing – een handige combi
  • afgestudeerd met Bachelor in International Communication & Marketing
  • spreekt Nederlands, Engels, Zweeds en Fins op moedertaal niveau + Spaans

Lina: “Online marketing & IT is al van kleins af mijn passie geweest. Mijn vader werkt al jaren als IT consult en op jonge leeftijd kreeg ik al mijn eigen computer. Dit resulteerde in dat ik als zevenjarige mijn eigen website ging bouwen in html over konijnen, met tips en informatie.
En dus, door de grote interesse en kennis die ik al had, en de extra praktische ervaring die ik vanuit mijn werk bij een marketingbureau mee heb genomen, bied ik een zeer uitgebreid totaalpakket aan online marketing diensten & inzichten. Of je mij nou marketeer, consult of sparringspartner noemt, weet ik zeker dat ik ook iets voor jouw bedrijf kan betekenen!”

Over onze partners

Wij reiken je graag de allerbeste tools aan om jou en je webshop zo succesvol mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen, want ook wij weten écht niet alles! Daar hebben we fijne partners voor. Dat zijn niet zomaar ‘handige contacten’, maar het zijn met zorg geselecteerde specialisten in hun vakgebied. Ontdek op deze pagina de experts die jou met hun skills verder kunnen helpen. En schrijf je in voor de Awesome tips zodat je van alles als eerste op de hoogte blijft!