Mini tutorial - Wat is Linktree en hoe gebruik je het voor Instagram?

26 juni, 2017

Mini tutorial - Wat is Linktree en hoe gebruik je het voor Instagram?

HOE onhandig is het niet dat je maar één linkje kwijt kan binnen je Instagram account? Als je daar ook mee worstelt, kijk dan zeker even deze mini tutorial over Linktr.ee en hoe je daarmee véél meer linkjes kunt delen! HA! Handig toch?!

Helaas kun je dus maar één url toevoegen aan heel je Instagram-account en dat is in je bio naast de profielfoto. Gelukkig is daar Linktr.ee, een service die speciaal hiervoor is gemaakt en je kunt het gratis gebruiken als je wilt. De trick is dat je een url aanmaakt bij Linktr.ee en je dan een soort van minipagina krijgt waar je meerdere links op kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een link naar je website, nieuwsbrief, laatste blogartikel, product enz. Om een idee te krijgen, dit is de Sell your stuff online Linktr.ee url > https://linktr.ee/sellyourstuffonlinenl

Meer leren over Instagram en hoe je meer doelgroep volgers krijgt?

Ontdek hoe je jouw Instagram account waardevol laat groeien. Trek de juiste (!) nieuwe volgers, maak daar klanten van en genereer meer omzet. Hoe? Met de fonkelnieuwe online cursus Instagram doelgroep volgers formule!

Do what you love,
Mariko
Laat een reactie achter

Reacties worden eerst altijd even gecheckt voordat ze online verschijnen.