💰 💰 💰 ZÓ verdien je meer geld met je webshop - gratis online workshop 👉 KLIK HIER

Mijnwebwinkel makeover. Laat je shop liften door een professional!

02 november, 2015

Mijnwebwinkel makeover. Laat je shop liften door een professional!

Onze 'Mijnwebwinkel makeover', heb je deze al eens voorbij zien komen? Zeker de helft van alle Masterclass deelnemers is in het bezit van een Mijnwebwinkel-webshop. Steeds vaker krijgen we dan ook de vraag of we deze kunnen 'tweaken'. De webshop in kwestie mist dan net nog even dát wat een webshop moet hebben om beter te converteren. In andere woorden, er mag dan nog wel een aantrekkelijk sausje overheen. Uiteraard wel een serieus sausje wat past bij de onderneming, de ondernemer en zijn of haar producten (!) Daarom hebben we nu de volgende tool in de shop: de Mijnwebwinkel make over.

Heb jij het volgende?

  • een Mijnwebwinkel shop
  • een logo en huisstijl
  • de winkel is ingericht en 'live'
  • beeldmateriaal en tekst (is aanwezig)

Maar... het 'rammelt' visueel, iets klopt er gewoon nog niet. Teksten staan niet mooi, achtergronden lijnen niet helemaal, kleuren zijn niet gelijk of 'lekker', de producten komen niet tot hun recht en... wellicht wel precies hierdoor, verkoop je ook niet zoveel als je zou willen. Herken je dit? Kijk dan zeker eens naar de Mijnwebwinkel makeover die wij bieden!

Wij zijn Mijnwebwinkel partner

Per september is Sell your stuff online met plezier expert-partner is geworden van Mijnwebwinkel. Met Mijnwebwinkel maak je van je idee een online succes en wij helpen jou daar graag mee! Het systeem is helder en mooi, een echte aanrader om jouw webshop mee te bouwen. Als Mijnwebwinkel-klant krijg je 10% korting op al onze Sell your stuff online-diensten. Neem contact op voor meer informatie.

Meer nieuws

Wil je voortaan op de hoogte blijven en nooit meer iets missen van Sell your stuff online? Like dan onze Facebook-pagina en schrijf je in voor de Awesome tips. Bovendien krijg je dan elke week een Super Awesome Tip van ons in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz... Schrijf je snel in en mis niks, noppes, nada!